Gökçek'ten CHP'li Ateş'e tartışılacak yanıt
Gökçek'ten CHP'li Ateş'e tartışılacak yanıt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.
25.12.2008 Siyaset
Et üretiminde kafa karıştıran istatistikler
Et üretiminde kafa karıştıran istatistikler CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, kırmızı et üretimine ilişkin tartışmalı istatistiki verileri Meclis gündemine taşıdı...
5.08.2008 Siyaset
Ankara'daki baz istasyonu tartışmaları Meclis gündeminde...
Ankara'daki baz istasyonu tartışmaları Meclis gündeminde... CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Ankara’nın Eryaman semtinde “gizliö kurulduğu öne sürülen baz istasyonları ile ilgili tartışmaları Meclis gündemine taşıdı...
30.07.2008 Siyaset
Gökçek'in personel yönetimi Meclis gündeminde
Gökçek'in personel yönetimi Meclis gündeminde CHP Ankara Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin personel yönetimine ilişkin tartışmaları Meclis gündemine getirdi...
12.05.2008 Siyaset
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü Kalkınma Yolu projesinin hayata geçirilmesi ve Türkiye ile ilişkilere büyük önem veren Irak yönetimi, terör örgütü PKK’nın Irak’taki silahlı gücüne son vermek için formül arıyor.
25.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama
Bakan Yerlikaya,' müsaade etmeyeceğiz' diyerek duyurdu! Restorana silahlı saldırıda 2 tutuklama Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dün gece bir restorana silahlı saldırı düzenlenirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin 6 şüphelinin gözaltına alındığını, bunlardan 2'sinin tutuklandığını belirtti.
19.04.2024 Gündem
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı
Şişli'de hareketli gece! Zorlu Holding binasına ateş açıldı Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına ve dış cephesine isabet etti. Polis saldırı sonrası kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
19.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
Çanakkale Valiliği uyardı! Orman yangınlarına dikkat
Çanakkale Valiliği uyardı! Orman yangınlarına dikkat Çanakkale Valiliği, beklenen sıcak hava ve kuvvetli rüzgar nedeniyle orman yangınları açısından risk oluşabileceğini belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.
15.04.2024 Gündem
Ankara istikrar için devrede
Ankara istikrar için devrede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail-İran gerilimine ilişkin yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
15.04.2024 Gündem
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
'Hakkını veriyor abim' paylaşımındaki pompalı tüfekli yakalandı
'Hakkını veriyor abim' paylaşımındaki pompalı tüfekli yakalandı Samsun’da, 'Hakkını veriyor abim' notu ile paylaşılan videodaki pompalı tüfekle havaya ateş açan E.K., operasyonla gözaltına alındı.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takati kalmadı Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
Narkoçelik-8 operasyonu! 5 kişi yakalandı
Narkoçelik-8 operasyonu! 5 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlenen ‘NARKOÇELİK-8’ operasyonunda polis ekiplerimize ateş açılması sonucu çatışma çıkmış, kahraman polisimiz çatışmada 1'i yaralı olmak üzere 5 şüpheliyi yakalamıştır” ifadelerine yer verdi.
26.03.2024 Gündem
İstanbul'da araçtan ateş eden şahıs yakalandı
İstanbul'da araçtan ateş eden şahıs yakalandı Sosyal medyada bir hesaptan yayınlanan görüntü sonrası harekete geçildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, araç içerisinde ateş eden bir şahsın yerinin tespit edilerek yakalandığını duyurdu.
23.03.2024 Haberler
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
İstanbul'da araçtan ateş eden şahıs yakalandı!
İstanbul'da araçtan ateş eden şahıs yakalandı! Sosyal medyada bir hesaptan yayınlanan görüntü sonrası harekete geçildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, araç içerisinde ateş eden bir şahsın yerinin tespit edilerek yakalandığını duyurdu.
23.03.2024 Gündem
Son dakika: Moskova saldırısına Rusya'dan çok sert cevap: Ölüme ölüm
Son dakika: Moskova saldırısına Rusya'dan çok sert cevap: Ölüme ölüm Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev Moskova'daki terör saldırısına yönelik çok sert bir açıklamada bulundu.
23.03.2024 Dünya
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’
‘Ruhu yolumuzu aydınlatıyor’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümü Töreni’nde “Yedi düvel üzerimize gelse yıkılmayacağımızın ispatı olan Çanakkale ruhu, yolumuzu aydınlatmaya devam edecek” dedi.
19.03.2024 Gündem
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü Arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktı. İsrail güvenlik güçleri, çocuğun elindeki havai fişeğe dayanarak kendilerine zarar verilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Kaybettikleri oğullarının yasını tutan aile ise, “Size soruyorum, 12 yaşında bir çocuk nasıl terörist olabilir?” diyerek acılarını anlattı.
14.03.2024 Dünya
Ormandaki yangında yerde baygın halde bulundu: Isınmak için yaktım
Ormandaki yangında yerde baygın halde bulundu: Isınmak için yaktım Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangını çıkardığından şüphelenilen kişi ise yanan alanda baygın yatarken bulundu. Şüpheli, alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söyledi.
12.03.2024 Gündem