Annesiyle tartıştıktan sonra evi ateşe verdi
Annesiyle tartıştıktan sonra evi ateşe verdi Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde annesiyle tartıştıktan sonra evini ateşe veren kişi gözaltına alındı.
25.09.2020 Gündem
Viktoria Odintcova'dan 'cüretkar' paylaşım
Viktoria Odintcova'dan 'cüretkar' paylaşım Son dönemin sosyal medya takipçilerinin gözdesi haline gelen Rus Model Viktoria Odintcova'dan yine oldukça cesur bir paylaşım geldi. Instagram'ı aktif kullanan Rus Model Viktoria Odintcova, beyaz bikinisiyle çekilmiş fotoğrafını paylaştı. İşte Viktoria Odintcova'nın o paylaşımı.
12.01.2020 Cadde
Terör örgütü YPG/PKK tarım arazilerini ateşe verdi
Terör örgütü YPG/PKK tarım arazilerini ateşe verdi Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden  arındırılan Cerablus'un doğusunda YPG/PKK işgalindeki Şuyuk köyünde tarım  arazilerinde yangın çıktı. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre,  terör örgütü YPG/PKK  tarafından işgal edilen Fırat nehri kenarındaki Şuyuk'taki tarım arazileri  teröristlerce ateşe verildi. Çıkan yangın bölgedeki bazı evlere de sıçradı. Yaklaşık bir aydır YPG/PKK işgalindeki Haseke, Rakka ve Deyrizor  illerinde Araplara ait tarım arazilerinde yangınlar çıkıyor. Halk, durumundan terör örgütünü sorumlu tutarken, 12 Haziran'da  YPG/PKK'lı teröristlerin Tel Abyad ilçesinde sivillere ait tarlaları ateşe  verdiği görüntüler ortaya çıkmıştı.
11.09.2019 Haberler
Terör örgütü YPG/PKK tarım arazilerini ateşe verdi
Terör örgütü YPG/PKK tarım arazilerini ateşe verdi Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden  arındırılan Cerablus'un doğusunda YPG/PKK işgalindeki Şuyuk köyünde tarım  arazilerinde yangın çıktı.
23.06.2019 Gündem
Terör örgütü YPG/PKK tarım arazilerini ateşe verdi
Terör örgütü YPG/PKK tarım arazilerini ateşe verdi Suriye'de Fırat Kalkanı Harekatı'yla terörden  arındırılan Cerablus'un doğusunda YPG/PKK işgalindeki Şuyuk köyünde tarım  arazilerinde yangın çıktı.
23.06.2019 Gündem
Husumetlilerinin evini ateşe verdiler
Husumetlilerinin evini ateşe verdiler Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, mera nedeniyle çıkan kavgada ölen kişinin yakınları olduğu iddia edilen kişilerin, hasımlarının evlerini ateşe verdiği belirtildi. Ceylanpınar'ın Saraççeşme Mahallesi'nde geçen cuma günü husumetli olan Caymaz ile Kılıç ailesi fertleri arasında mera nedeniyle tartışma çıkmıştı. Kısa sürede büyüyen ve silahların ateşlendiği kavgada; Salih Caymaz (40) hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. İddialara göre, yaşananların ardından bugün gerginlik nedeniyle mahalleden ayrılmış olan Kılıç ailesi fertlerine ait 7 ev, 2 samanlık, 10 ahır, 1 pamuk hangarı ile 1 traktör ateşe verildi. Kundaklanan evlerden yükselen alevler, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında evlerde hasar oluşurken, ahırlarda ise 10 küçükbaş hayvan telef oldu. Gerginlik üzerine mahallede önlem alan jandarma, evleri kundaklayan kişilerin belirlenerek yakalanması için soruşturma başlattı
11.09.2019 Yaşam
Seyir halindeki otomobilde ateşe verdiği sevgilisini bırakıp kaçtı
Seyir halindeki otomobilde ateşe verdiği sevgilisini bırakıp kaçtı Bursa’da barışmak için buluştuğu sevgilisi tarafından seyir halindeki otomobilde üzerine benzin dökülüp ateşe verildikten sonra yola atılan genç kadının kan donduran görüntüleri ortaya çıktı. Yakıldıktan sonra sevgilisi tarafından arabadan çırılçıplak atılan genç kadının son anları, kendisine yardıma koşan vatandaşlar tarafından görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay, 5 gün önce merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 35 yaşındaki Şengül Vatansever bir süre birlikte olduğu erkek arkadaşı Ü.V.’den (30) ayrılmak istedi. Bunun üzerine Kütahya’da yaşayan Ü.V., sevgilisi Şengül Vatansever ile barışmak için Bursa’ya geldi. Şengül Vatansever'i aracına alan Ü.V. barışmak istediğini söyledi. Ancak reddedilince gözü dönen Ü.V. sevgilisinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Daha sonra Bursa - İzmir Yakın Çevre Yolu, Botanik Park Kavşağında otomobilini durduran Ü.V. yanan Vatansever'i üzerine montunu atarak söndürdü. Genç kadını yeniden arabaya alan Ü.V. tartışma devam edince Millet Mahallesi Çakmak Sokak üzerinde genç kadını yol ortasında indirip kaçtı. O anlar kameraya yansıdı Ağır yaralanan genç kadının çırılçıplak arabadan atılma anı, yardıma koşan vatandaşlar tarafından görüntülendi. Hemen bir battaniye ile üzeri örtülen Vatansever için sağlık ekiplerine de haber verildi. Vücudunda ağır yanıklar olan Vatansever, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Oradan da durumu ciddi olduğu için Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edilen Vatansever yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada, ihbar üzerine harekete geçen polis, sevgilisini yakarken vücudunda yanıklar oluşan şüpheliyi, kovalamaca sonucu yakaladı. Yaşanan kovalamaca sırasında kaçtığı otomobille kaza yaparak ağır yaralanan Ü.V., Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ü.V.’nin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Geniş güvenlik tedbirleri altında tutulan zanlının, kendine gelir gelmez, “Canavarca his saikiyle adam öldürmek” suçundan
11.09.2019 Yaşam
Mehmetçik adım adım Kandil’e ilerliyor
Mehmetçik adım adım Kandil’e ilerliyor Mehmetçik yaptığı başarılı operasyonlarla adım adım Kandil’e ilerlerken, teröristler ise ağaçlık alanları yakarak kaçıyor. Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi'nin Kuzey Irak ile sıfır noktasındaki köylerde, terör örgütü PKK’nın daha önceden kamp olarak kullandığı Kanireş ve Bermizar bölgeleri net olarak görülüyor. Kanireş bölgesinde teröristler tamamen temizlenirken, üs bölgesi kurma çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Özellikle Kanireş bölgesinin geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun çatışmalar sonucu teröristlerden temizlendiğini ifade eden bölge halkı, silah seslerinin hala zaman zaman gelmeye devam ettiğini belirtti. Teröristlerin kaçarken bölgedeki ağaçlık alanları da yaktığını dile getiren bölge halkı, arazi yapısı ve olası tuzaklara karşı Mehmetçiğin yangına müdahale edemediğini kaydetti. Kandil tarafından dumanlar yükseliyor Bermizar bölgesinin üst tarafından yer alan Kandil’den dumanların yükselmesi dikkat çekiyor. Türk Silahlı Kuvvetlerinin düzenlediği hava ve kara harekatıyla Mehmetçik adım adım Kandil’e yaklaşıyor. Teröristlerin ana kampı olan Kandil bölgesinde dumanlar ve patlama sesleri eksik olmazken, Mehmetçiğin başarılı operasyonları ise kararlılıkla devam ediyor. Bölge halkından operasyonlara destek Bölgede yürütülen operasyonları desteklediklerini ifade eden Seyhan Dinç isimli vatandaş, “Kanireş tarafından dumanlar yükseliyor. Son günlerde yapılan operasyonlar hala devam ediyor. Kandil tarafından da operasyonlar aynı devam ediyor. Bermizar’ın hemen öbür tarafından görünen Kandil’de de dumanlar yükseliyor. Ara ara da silah sesleri geliyor. Yapılan operasyonları da destekliyoruz” dedi.
11.09.2019 Yaşam
Alkollü genç tartıştığı annesinin evini yaktı
Alkollü genç tartıştığı annesinin evini yaktı Bursa'da alkollü olan Suat B. (31) aynı evde yaşadığı annesi ile tartıştıktan sonra evi yakarak kaçtı. Olay, Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçesi Özlüce mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre alkollü olan Suat Bayraz (31) akşam saatlerinde annesi Muazzez Bayraz ile tartıştı. Tartışmanın ardından Suat Bayraz annesiyle beraber yaşadıkları evi sabah saatlerinde ateşe vererek olay yerinden kaçtı. Alevleri görenler itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Çıkan yangından ölen yada yaralanan olmaz iken 2 katlı bina kullanılamaz hale geldi. Yangının ardından polis ekipleri çevrede yaptığı araştırma sonucu şüpheli Suat Bayraz'ı evin yakınında bulunan bir parkta alkollü olarak gözaltına aldı. Suat B. ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Olay yerine gelen Muazzez Bayraz'ın teyzesi Emine Demir gazetecilere yaptığı açıklamalarda," Akşam saatlerinde tartışma olmuş, zaten sarhoş ne yaptığını bilmiyor. Alkollü olduğu için para istemiş para da vermişler. Annesiyle babasıyla tartışmış anne ve babası da korkudan evden çıkıyorlar. Hakkından gelemiyorlar. Annesi ve babası rahatsız olduğu için kardeşim onlara bakıyordu" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Trafikte canı sıkıldı, aracını ateşe verdi
Trafikte canı sıkıldı, aracını ateşe verdi Bursa'da bir kişi, trafikte canı sıkıldığı iddiasıyla aracını yaktı. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Kent Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Hüseyin A, 07 CZS 66 plakalı aracını trafikte ilerlerken sağa çekip, durdurdu. Ardından aşağıya inen sürücü, bir anda aracını ateşe verdi. Yanan araç sebebiyle trafik dururken, çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, alev alev yanan aracı söndürdü. Yangının ardından aracı canı istediği için yaktığını ifade eden sürücü, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ekiplerinin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Teröristler Siirt'te iş makinelerini ateşe verdi
Teröristler Siirt'te iş makinelerini ateşe verdi Siirt'te dün gece saatlerinde yol çalışmaları yapan firmaya ait iş 11 iş makinesinin teröristler tarafından yakılmasının ardından sabahın ilk ışıklarıyla bölgeye sevk edilen Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme yaptı. Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekipleri de yol güvenliği sağlayarak EL Yapımı Patlaycısı (EYP) tuzaklarına karşı önlem aldı. Olay şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Bağlıca ve Demirkaya köyü mevkininde meydana gelmişti. Yol yapım çalışmalarını yürüten firmaya ait 11 iş makinesi terör örgütü mensuplarınca yakıldı. Bölücü terör örgütü mensupları iş makinelerini ateşe verdikten sonra karanlıktan istifade ederek kaçmıştı. Olayın yetkililere haber verilmesiyle bölgede operasyon yapılmıştı. Günün ağarmasıyla birlikte olay yerinde inceleme yapan ekipler tutanaklarını tuttu. Jandarma Özel Harekat Tim inceleme yapan ekiplerin güvenliğini alarak bölgede EYP tuzaklarına karşı dedektörle tarama yaptı. (MND-AKK-Y)
11.09.2019 Haberler
Esenyurt'ta sıcak saatler
Esenyurt'ta sıcak saatler Esenyurt'ta cinnet getiren bir kişi park halindeki aracı ateşe vererek, beşinci kata çıktı. Silahlı şahsı ikna etme çabaları sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
Borcu yüzünden icraya verilince, elektrik dağıtım şirketini ateşe verdi
Borcu yüzünden icraya verilince, elektrik dağıtım şirketini ateşe verdi Borcu yüzünden icraya verilince, elektrik dağıtım şirketini ateşe verdi - Sürmene ilçesinde yaşlı bir vatandaş elindeki tüfek ve benzin bidonu ile girdiği elektrik dağıtım şirketi binasını ateşe verdi TRABZON (İHA) - Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaşlı bir vatandaş elinde tüfek ve benzin bidonu ile girdiği elektrik dağıtım şirketi binasını ateşe verdi. Şahıs olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, binada maddi hasar meydana geldi, dumandan zarar gören çalışanlar oldu. Edinilen bilgiye göre, elektrik borcu nedeniyle icraya verildiği öğrenilen ve ilçede esnaf olduğu belirtilen O.K. (60) ilçe merkezindeki elektrik dağıtım şirketi binasını elinde tüfek ve benzin bidonu ile geldi. Şahıs, çalışanlara “Sizinle bir meselem yok” diyerek bina içindeki evrak ve kağıtların üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Şahsın evrakları ateşe vermesi sonucu çıkan yangında bina içinde yoğun bir duman oluşurken, bazı çalışanlar dumandan zarar gördü. Yangına Sürmene Belediyesi’ne ait itfaiye araçları müdahale ederken, yangın büyümeden söndürüldü. Şahsın olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
11.09.2019 Haberler
Ünlü sunucu, konuğunu canlı yayında ateşe verdi!
Ünlü sunucu, konuğunu canlı yayında ateşe verdi! Kuveyt'te yayınlanan bir komedi programının sunucusu, canlı yayında konuğunun üzerine benzin dökerek ateşe verdi.
11.09.2019 Televizyon
Kızgın Makedonlar Cumhurbaşkanı'nın ofisini ateşe verdi!
Kızgın Makedonlar Cumhurbaşkanı'nın ofisini ateşe verdi! Ülkedeki siyasilere yönelik  hukuki işlemlerin durdurulması kararı alan Cumhurbaşkanı İvanov'un istifasını isteyen göstericiler, Cumhurbaşkanı'nın ofisinin camlarını kırarak mobilyaları ateşe verdi.
11.09.2019 Televizyon
Kameraların önünde kendini yaktı
Kameraların önünde kendini yaktı Makedonya’nın sınırlarını mültecilere kapatmasını protesto eden bir mülteci yaşadıkları durumu protesto etmek için kendini ateşe verdi. Üstelik bir diğer sığınmacı da genç adamın onu da ateşe vermesine izin verdi. Sadece kendini değil diğer sığınmacıları da yakmak isteyen adam son anda durduruldu. Bir anda vücudu alevler içine kalan adamın canlı canlı yanması diğer sığınmacılar tarafından önlendi. Genç adamın üzerini battaniye ve giysilerle kapatan sığınmacılar adamın hayatını kurtardı. Sınırda bekleyen Yunan polisi mülteciyi acilen hastaneye kaldırdı. Vücudunda çeşitli yaralanmalar olsa da genç adamın hayati tehlikesi bulunmuyor.
11.09.2019 Haberler
Kıskançlık krizine girip bunu yaptı!
Kıskançlık krizine girip bunu yaptı! Eşini kıskanan genç kadın öfkeden çılgına döndü ve akaryakıt istasyonundan benzin aldıkları sırada intikam almak istedi. Araçtan inen kadın depoya yöneldi ve çaktığı kıvılcımla aracı ateşe verdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Göstericiler otobüs ile itfaiye aracını ateşe verdi
Göstericiler otobüs ile itfaiye aracını ateşe verdi Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde eylem yapan bir grup belediye otobüsü ile itfaiye aracını ateşe verdi.
4.06.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri