Ateşkes Anlaşma

Ateşkes Anlaşma

Son dakika ateşkes anlaşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ateşkes anlaşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ateşkes anlaşma haber sayfamızda...

Ateşkes Anlaşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 738 ateşkes anlaşma haberi bulunmuştur.
Son dakika... İsrail'den ateşkes açıklaması
Son dakika... İsrail'den ateşkes açıklaması İsrail Başkanı Herzog ise yeni bir ateşkesin sinyalini verdi, Hamas ise bu sinyale kısa süre içerisinde yanıt verdi.
19.12.2023 Dünya
BM’den Etiyopya için ateşkes çağrısı
BM’den Etiyopya için ateşkes çağrısı Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Etiyopya hükümeti ile Tigray Halk Kurtuluş Cephesi (TPLF) güçleri arasında 5 ay sonra yeniden başlayan çatışmaların derhal durdurulması çağrısında bulundu. TPLF’den üst düzey bir yetkili Getachew Reda ise, Etiyopya Hava Kuvvetlerinin TPLF güçlerine silah taşıyan bir uçağı düşürdüğü yönündeki haberleri yalanladı.
24.08.2022 Dünya
Meclis Başkanı Şentop, Rusya Devlet Duması ile görüştü! Ateşkes çağrısı
Meclis Başkanı Şentop, Rusya Devlet Duması ile görüştü! Ateşkes çağrısı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Rusya Federasyonu Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
16.03.2022 Siyaset
Son dakika... Biden: İsrail Başbakanı Netanyahu ve Mısırlı yetkililer bizi bilgilendirdi
Son dakika... Biden: İsrail Başbakanı Netanyahu ve Mısırlı yetkililer bizi bilgilendirdi Gelen son dakika haberine göre, ABD Başkanı Joe Biden; İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Mısırlı yetkililerin, kendilerini Gazze’de ateşkes sağlandığına dair bilgilendirdiğini açıkladı.
20.05.2021 Dünya
Son dakika... Mısır, ateşkesin ardından bölgeye güvenlik heyetleri gönderecek
Son dakika... Mısır, ateşkesin ardından bölgeye güvenlik heyetleri gönderecek Mısır, Gazze Şeridi'nde İsrail ile Filistinli gruplar arasında Mısır ara buluculuğunda ateşkes anlaşmasına varıldığını açıklayarak, istikrarı koruyacak önlemler konusunda anlaşmak için bölgeye güvenlik heyetleri göndereceğini bildirdi.
20.05.2021 Dünya
Son dakika: Libya'da 'ateşkes' açıklaması: Kabul ettiler
Son dakika: Libya'da 'ateşkes' açıklaması: Kabul ettiler Gelen son dakika haberlerine göre; BM Libya Destek Misyonu, Libya hükümeti ile Halife Hafter'in, ateşkes görüşmelerine yeniden başlamayı kabul ettiklerini duyurdu.
1.06.2020 Dünya
BM'den İdlib çağrısı: Böyle devam ederse felaket olur
BM'den İdlib çağrısı: Böyle devam ederse felaket olur Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin kuzeybatısında tırmanan gerilimin yüz binlerce insanı yerinden ettiğini vurgulayarak "Buradaki gerginlik devam ederse, İdlib'de yaşayan 3 milyon kişi için daha büyük bir insani felakete yol açacaktır." uyarısında bulundu. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Suriye'nin kuzeybatısında nisan ayından bu yana  tırmanışa geçen yoğun çatışmalardan dolayı alarm halinde olduklarını belirterek, "BM, çatışan tüm tarafları, Türkiye ve Rusya arasında geçen eylül varılan ateşkes anlaşmasına tamamıyla uymaya davet ediyor." dedi.
11.09.2019 Haberler
BM'den İdlib çağrısı: Böyle devam ederse felaket olur
BM'den İdlib çağrısı: Böyle devam ederse felaket olur Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Suriye'nin kuzeybatısında tırmanan gerilimin yüz binlerce insanı yerinden ettiğini vurgulayarak "Buradaki gerginlik devam ederse, İdlib'de yaşayan 3 milyon kişi için daha büyük bir insani felakete yol açacaktır." uyarısında bulundu. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Suriye'nin kuzeybatısında nisan ayından bu yana  tırmanışa geçen yoğun çatışmalardan dolayı alarm halinde olduklarını belirterek, "BM, çatışan tüm tarafları, Türkiye ve Rusya arasında geçen eylül varılan ateşkes anlaşmasına tamamıyla uymaya davet ediyor." dedi.
13.06.2019 Dünya
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak
14 yıl sonra Tanzanya'dan ziyaret! Erdoğan: Dönüm noktası olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile görüşmesinin ardından ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 'Bu ziyaret iki ülke arasında bir dönüm noktası' ifadelerini kullanan Erdoğan Tanzanya ile ticaret hedefini duyurdu.
18.04.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi
Gazze'deki savaşta son dakika... Dünya İran'ın İsrail'e teklifini konuşuyor! Umman üzerinden ABD'ye iletildi Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleşen saldırıda Devrim Muhafızları komutanlarının ölmesiyle Orta Doğu sarsıldı, İran'ın misillemesi beklenirken sürpriz teklifin zamanlaması özellikle dikkat çekici. Öte yandan Hamas’ın üst düzey yetkililerinden Ali Baraka, Mısır’ın başkenti Kahire’de Hamas ve İsrail arasında devam eden ateşkes müzakerelerinde kendilerine sunulan son teklifi reddettiklerini açıkladı.
8.04.2024 Dünya
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı
İsrail, Gazze’de 6 ayda hedeflerine ulaşamadı İsrail’in Hamas’ı yok etme ve rehineleri kurtarma amacıyla 6 ay önce başladığı savaşta bu iki hedefi de gerçekleştirememesi dikkat çekerken, savaşın sonuna dair açık bir planın olmayışı tepkiye yol açıyor.
7.04.2024 Dünya
‘Çok uluslu güç’ masada
‘Çok uluslu güç’ masada Gazze’de çok uluslu bir gücün oluşturulması ve yardımların daha sağlıklı biçimde yürütülmesi için görüşmeler sürüyor. İsrail’in bu sayede savaş sonrasında Hamas’ın yeniden güç kazanmasına da engel olmak istediği belirtiliyor.
31.03.2024 Dünya
Filipinler'de Blinken'a soğuk duş! 'Savaş suçlusu hoş gelmedin'
Filipinler'de Blinken'a soğuk duş! 'Savaş suçlusu hoş gelmedin' ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ziyareti kapsamında Filipinler'e gitti. Blinken burada yoğun protestolar eşliğinde karşılandı.
19.03.2024 Dünya
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar
İnsanlık orucu! Enkazların içinde iftar Gazze’de ateşkes için diplomatik çabalar sürerken, bölgeye denizden yardım ulaştırılması için somut gelişmeler yaşanıyor. Gazze’ye denizden yardım ulaştıracak ilk gemi Güney Kıbrıs’tan yola çıktı.
13.03.2024 Dünya
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz
ABD'li komutandan skandal görüşme! MSB kaynakları: Terörle mücadele teröristlerle yapılmaz Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı’nın (CENTCOM), Suriye’de PKK/YPG terör örgütü ele başı ile görüşmesine ilişkin açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı
Harris: Gazze’de acil ateşkes olmalı ABD Başkan Yardımcı Kamala Harris, Alabama'da yaptığı konuşmada 'Gazze'de acil ateşkes' çağırısı yaptı.
4.03.2024 Dünya
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
29.02.2024 Haberler
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
1.03.2024 Gündem
Ateşkes için ‘4 Mart’ umudu
Ateşkes için ‘4 Mart’ umudu İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı savaş devam ederken, son dönemdeki müzakereler sonrası yeni bir ateşkes anlaşması için umutlar arttı.
28.02.2024 Dünya
Ateşkese bu kez Katar umut oldu
Ateşkese bu kez Katar umut oldu İsrail’in saldırıları sürerken, yeni bir ateşkes ve Hamas’ın elindeki rehinelerin bırakılması konusunda Katar’da bir girişim başlatıldı. İlk izlenimlerin “olumlu” olduğu belirtiliyor.
26.02.2024 Dünya
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında açıklama
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında açıklama Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Avrupa Gökyüzü Kalkanı (ESSI) Anlaşması hakkında açıklama yapıldı.
22.02.2024 Haberler
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında son dakika açıklaması
MSB kaynaklarından 'Avrupa Gökyüzü Kalkanı Anlaşması' hakkında son dakika açıklaması Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Avrupa Gökyüzü Kalkanı (ESSI) Anlaşması hakkında açıklama yapıldı.
22.02.2024 Gündem
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız
Ukrayna büyükelçisi: Türkiye'den KAAN alacağız CNN Türk'e konuşan Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Ukrayna'nın Türkiye'nin milli savaş uçağı KAAN'dan almayı planladığını söyledi.
15.02.2024 Gündem
Erdoğan'ın dönüm noktası ziyareti dünyada manşet! 'Türkiye ve Mısır birleşiyor'
Erdoğan'ın dönüm noktası ziyareti dünyada manşet! 'Türkiye ve Mısır birleşiyor' Kahire havalimanında bizzat Sisi tarafından kırmızı halıyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, uluslararası medya tarafından ilk sayfadan sunuldu. İki bölgesel güçün sık sık anlaşmazlık yaşadığını belirten AFP, ancak iki büyük çatışmada Türkiye ve Mısır'ın çıkarlarının uyum gösterdiğini bildirdi.
15.02.2024 Dünya
12 yıl sonra yeni sayfa! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi'den İsrail'e net uyarı
12 yıl sonra yeni sayfa! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi'den İsrail'e net uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İttihadiye Sarayı'nda Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısı düzenledi. 12 yıl sonraki tarihi ziyarete damga vuran Gazze mesajları.
14.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ateşkes Anlaşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.