Atıldı

Atıldı

Son dakika Atıldı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atıldı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atıldı haber sayfamızda...

Atıldı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.732 atıldı haberi bulunmuştur.
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu
Lucas Torreira, Devrim Özkan'ı unutamadı! O hamlesi gündem oldu Galatasaray forması giyen Uruguaylı futbolcu Lucas Torreira'yla (28) birlikteliğine geçtiğimiz aylarda nokta koyan Devrim Özkan, paylaşımlarına devam ediyor. Başarılı futbolcudan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Torreira'nın bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence Sinaloa Karteli'ni yöneten kötü şöhretli El Chapo'nun oğullarının sadist yöntemleri itirafçı olanlar tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Tüyler ürperten sadist listede, canlı canlı vahşi kaplanların önüne atılan düşmanlar ve sapkın insan deneyleri var.
25.04.2024 Dünya
'İstilacı tür' endişesi
'İstilacı tür' endişesi Antalya'da amatör balıkçılığı geliştirmek ve balık popülasyonunu artırmak için gündeme gelen yapay resif yapımında ilk adım atıldı.
25.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı!
90+3 Ege'de Futbol | Söz bitti, şimdi icraat zamanı! Trendyol 1. Lig’de küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Altay’ın kurumsal geleceği ve o kurumsal geleceği bekleyen zor zamanlar nasıl, neler yapılarak aşılacak? Yönetim, artık gerekli hamleleri ivedelikle yapmalı’’ dedi.
25.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var'
İspanya'dan İrfan Can Kahveci iddiası! 'Türk futbolcunun Avrupa'nın her yerinde talibi var' Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci için İspanya'dan önemli bir iddia geldi. Haberde; 'Türk oyuncu 2021'de zaten transferin yörüngesindeydi' ifadeleri kullanıldı.
24.04.2024 Fenerbahçe
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Michael Olise için Avrupa devleri transfer yarışında!
Michael Olise için Avrupa devleri transfer yarışında! Crystal Palace'ın 22 yaşındaki yıldızı Michael Olise için Avrupa devlerinin harekete geçtiği öğrenildi.
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselme başarısı gösteren Olympiakos'un kalecisi Konstantinos Tzolakis'in Fenerbahçe maçındaki performansı sonrası Avrupa devinin radarına girdiği öğrenildi. Genç file bekçisi için transfer görüşmelerinin başladığı aktarıldı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Marius Sumudica'nın yeni adresi! Kulüp başkanı açıkladı: Çok iyi bir seçenecek
Marius Sumudica'nın yeni adresi! Kulüp başkanı açıkladı: Çok iyi bir seçenecek Gaziantep FK'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Marius Sumudica ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Suudi Arabistan'da Al Nassr'dan Kevin De Bruyne hedefi!
Suudi Arabistan'da Al Nassr'dan Kevin De Bruyne hedefi! Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın Kevin De Bruyne'ü transfer etmek istediği öğrenildi.
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim
Kurtulmuş'tan makamı devralan Aysima: Türkiye'nin geleceği için umut dolu adımlarla ilerleyelim TBMM Başkanı Kurtulmuş, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' vesilesiyle Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocukları kabul etti.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
Bakırçay’a can suyu proje
Bakırçay’a can suyu proje Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, sürdürülebilir su yönetimi anlayışıyla suyun her damlasına sahip çıkıyor.
22.04.2024 Ege
Ruben Amorim için West Ham United iddiası!
Ruben Amorim için West Ham United iddiası! West Ham United'ın David Moyes ile yollarını ayırması halinde Ruben Amorim'i göreve getirmek istediği iddia edildi.
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti Bucaspor 1928-Esenler Erokspor maçında yardımcı hakem Hasan Erdoğan tribünden atılan yabancı maddeyle yere yığıldı. Hasan Erdoğan tedavisinin ardından maça devam etti.
22.04.2024 2.Lig
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim
Osman Şenher, Galatasaray'da kulis bilgisini açıkladı: Ailesinden öğrendim Galatasaray, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Mücadeleye damga vuran isimler Icardi, Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı oldu. Spor yazarları mücadeleyi köşelerinde değerlendirdi.
22.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti
Galatasaray'da Wilfried Zaha gerçeği! David Moyes veto etti Galatasaray'ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Wilfried Zaha ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun transferinin David Moyes tarafından veto edildiği öğrenildi.
20.04.2024 Galatasaray
Nicolas Pepe için Juventus devreye girdi!
Nicolas Pepe için Juventus devreye girdi! Yüksek maliyeti nedeniyle Trabzonspor’da devam etmesi zor gözüken tecrübeli futbolcu için İtalyan basını Juventus’un nabız yokladığını yazdı.
20.04.2024 Trabzonspor
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası!
Rafael Benitez için Sao Paulo iddiası! Brezilya temsilcisi Sao Paulo'nun Rafael Benitez'i takımın başına getirmek istediği iddia edildi.
19.04.2024 Dünyadan Futbol
Borussia Dortmund, Mats Hummels ile uzatma kararı aldı!
Borussia Dortmund, Mats Hummels ile uzatma kararı aldı! Borussia Dortmund'un Mats Hummels ile yeni sözleşme kararı aldığı belirtildi.
19.04.2024 Almanya Bundesliga
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır
DSÖ'den Türkiye'ye övgü! Emine Erdoğan: Anadolu toprakları kadim tıp kaynakları açısından önemli bir konumdadır Emine Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katıldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Tıp alanında miras aldığımız köklü geçmişe sahip çıkmayı, milli ve vicdani bir sorumluluk olarak görmeliyiz." dedi.
19.04.2024 Gündem
İsrail'de sirenler çalıyor
İsrail'de sirenler çalıyor İsrail'de birçok noktaya çok sayıda roket atıldı. Sirenlerin çaldığı şehirlerde ordu bir kez daha teyakkuz haline geçti.
18.04.2024 Haberler
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu!
Ivan Toney'in Manchester United'dan talebi belli oldu! Brentford'ın yıldızı Ivan Toney'in Manchester United'dan istediği maaş ortaya çıktı.

Benzer Haber Etiketleri

Atıldı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.