Atlanta Hawks

Atlanta Hawks

Son dakika Atlanta Hawks haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atlanta Hawks gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atlanta Hawks haber sayfamızda...

Atlanta Hawks

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.911 atlanta hawks haberi bulunmuştur.
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı!
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four adaylarını sıraladı.
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
Cedi Osman'ın 10 sayı kaydettiği maçta San Antonio Spurs, Nets'i uzatmada yendi
Cedi Osman'ın 10 sayı kaydettiği maçta San Antonio Spurs, Nets'i uzatmada yendi NBA'de milli basketbolcu Cedi Osman'ın formasını giydiği San Antonio Spurs, Brooklyn Nets'i uzatmaya giden maçta 122-115'lik skorla mağlup etti. Cedi Osman karşılaşmada 10 sayı, 3 ribaund üretti.
18.03.2024 NBA
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
9.03.2024 Diğer
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı devirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam ederken Houston Rockets, Phoenix Suns‘ı konuk etti. Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.
24.02.2024 NBA
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor
Ergin Ataman'dan Avrupa'yı sallayacak transfer! Eski yıldızını getiriyor Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman, eski oyuncusu Vasilije Micic'i kadrosunda görmek istiyor.
15.02.2024 Basketbol
Boston Celtics, Doğu Konferansı'nda liderliğini sürdürdü
Boston Celtics, Doğu Konferansı'nda liderliğini sürdürdü NBA'de Boston Celtics, Atlanta Hawks'ı sahasında 125-117'lik skorla mağlup ederek Doğu Konferansı liderliğini sürdürdü.
8.02.2024 NBA
Stephen Curry'nin 60 sayılık inanılmaz performansı Golden State Warriors‘a yetmedi!
Stephen Curry'nin 60 sayılık inanılmaz performansı Golden State Warriors‘a yetmedi! NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Atlanta Hawks, sahasında Golden State Warriors‘ı mağlup ederken Stephen Curry'nin performansı maça damga vurdu.
4.02.2024 NBA
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans
Dallas Mavericks'te Doncic çıldırdı! NBA'de geceye damga vuran performans Sloven yıldız Luka Doncic, Dallas'ın Atlanta'yı 148-143 mağlup ettiği karşılaşmada tam 73 sayı attı.
27.01.2024 NBA
Alperen Şengün'ün double double performansı galibiyete yetmedi!
Alperen Şengün'ün double double performansı galibiyete yetmedi! NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, Madison Square Garden'da karşı karşıya geldiği New York Knicks'e 109-94'lük skorla yenildi. Maçta 40 dakika süre alan Alperen 18 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 4 blok ve 1 top çalma ile oynadı.
18.01.2024 NBA
Alperen Şengün yine şov yaptı! Houston Rockets galibiyete uzandı
Alperen Şengün yine şov yaptı! Houston Rockets galibiyete uzandı Houston Rockets, deplasmanda Detroit Pistons’u 112-110 mağlup ederken, milli basketbolcu Alperen Şengün, 29 sayı, 6 ribaund ve 1 asistlik performansıyla galibiyette büyük rol oynadı.
13.01.2024 NBA
Atlanta Hawks'ta Trae Young 40 sayıyla alev aldı!
Atlanta Hawks'ta Trae Young 40 sayıyla alev aldı! NBA'de Atlanta Hawks, Washington Wizards'ı deplasmanda 130-126'lık skorla mağlup etti. Hawks'ta 40 sayı ve 13 asistle double-double yapan Trae Young, galibiyetin mimarı oldu.
1.01.2024 NBA
NBA'de Los Angeles Clippers fırtınası! Galibiyet serisi 9 maça çıktı
NBA'de Los Angeles Clippers fırtınası! Galibiyet serisi 9 maça çıktı NBA'de Los Angeles Clippers, Dallas Mavericks'i deplasmanda 120-111'lik skorla mağlup ederek galibiyet serisini 9 maça çıkardı.
21.12.2023 NBA
Luka Doncic alev aldı! Triple-Double galibiyeti getirdi
Luka Doncic alev aldı! Triple-Double galibiyeti getirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Dallas Mavericks ile Portland Trail Blazers’ın karşılaştığı mücadeye Luka Doncic damgasını vurdu. İşte detaylar...
17.12.2023 NBA
Alperen Şengün'ün 15 sayısı Houston Rockets'a galibiyeti getirdi
Alperen Şengün'ün 15 sayısı Houston Rockets'a galibiyeti getirdi NBA'de milli basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, Memphis Grizzlies'ı 103-96 mağlup ederek 13. galibiyetini aldı.
16.12.2023 NBA
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
2.12.2023 Futbol
Alperen Şengün'lü Houston Rockets 3 maç sonra kazandı! İşte milli yıldızın performansı
Alperen Şengün'lü Houston Rockets 3 maç sonra kazandı! İşte milli yıldızın performansı Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün formasını giydiği Batı Konferansı takımı Houston Rockets, evinde mücadele ettiği Memphis Grizzlies'i 111-91'lik skorla yenerek 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.
23.11.2023 NBA
LeBron James, NBA tarihine geçti!
LeBron James, NBA tarihine geçti! Los Angeles Lakers, sahasında Utah Jazz'ı 131-99 mağlup etti. Karşılaşmayı 17 sayı, 7 ribaund, 9 asistle tamamlayan Lebron James, 39 bin sayı barajını geçen ilk oyuncu oldu.
22.11.2023 NBA
LeBron James’in dev çabası yetmedi! Los Angeles Lakers, Sacramento Kings'e mağlup
LeBron James’in dev çabası yetmedi! Los Angeles Lakers, Sacramento Kings'e mağlup NBA’de Sacramento Kings, konuk olduğunu Los Angeles Lakers'ı 125-110’luk skorla mağlup ederek, üst üste 4. galibiyetini aldı. Sacramento’da Domantas Sabonis 29 sayı, 16 ribaund ile oynarken, Lakers’ta LeBron James’in 28 sayı, 11 asist ve 10 ribaund ile triple-double performansı galibiyet yetmedi.
16.11.2023 NBA
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
11.11.2023 Diğer
Trae Young alev aldı, Atlanta Hawks'ı sırtladı
Trae Young alev aldı, Atlanta Hawks'ı sırtladı NBA’de Atlanta Hawks, deplasmanda Orlando Magic'i 120-119'luk skorla mağlup etti. Atlanta'da 41 sayı, 8 asist ve 4 ribaund kaydeden Trae Young, galibiyetin mimarı oldu.
10.11.2023 NBA
Alperen Şengün'den kariyer rekoru! Houston'a galibiyeti getirdi
Alperen Şengün'den kariyer rekoru! Houston'a galibiyeti getirdi NBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün 12 asistle kariyer rekoru kırdı.
7.11.2023 NBA
Curry 42 sayı kaydetti, Warriors deplasmanda kazandı
Curry 42 sayı kaydetti, Warriors deplasmanda kazandı NBA'de Golden State Warriors, deplasmanda New Orleans Pelicans'ı 130-102’lik skorla mağlup ederek dördüncü maçında üçüncü galibiyetini aldı. Warriors'ta Stephen Curry 42 sayı, 5 ribaund ve 5 asistle takımını galibiyete taşıdı.
31.10.2023 NBA
Alperen Şengün'ün çabası yetmedi! Golden State Warriors, Houston Rockets'ı devirdi
Alperen Şengün'ün çabası yetmedi! Golden State Warriors, Houston Rockets'ı devirdi NBA’de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün formasını giydiği Houston Rockets, konuk ettiği Golden State Warriors’a mağlup oldu.
30.10.2023 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Atlanta Hawks ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.