Atlasglobal

Atlasglobal

Son dakika Atlasglobal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atlasglobal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atlasglobal haber sayfamızda...

Atlasglobal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 149 atlasglobal haberi bulunmuştur.
Son dakika: Pilot adayları şok geçirdi! Okul için iflas talebi
Son dakika: Pilot adayları şok geçirdi! Okul için iflas talebi Pilot olmaya karar veren onlarca kişi, AtlasGlobal’in de çoğunluk hissesine sahip olduğu Atlantik Uçuş Okulu AŞ ile sözleşme imzaladı.
21.02.2021 Ekonomi
Milli voleybolcu Ayça Aykaç'ın hedefi olimpiyat kadrosunda yer  almak
Milli voleybolcu Ayça Aykaç'ın hedefi olimpiyat kadrosunda yer almak Milli voleybolcu Ayça Aykaç, voleybol oynamayı çok özlediğini ve yakın vadede hedefinin ise olimpiyatlarda kadroda yer alabilmek olduğunu söyledi.
1.07.2020 Diğer
Aydın’ın sultanları garantiye alacak
Aydın’ın sultanları garantiye alacak Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde son 2 maçını kazanarak bitime 1 hafta kala ilk 8’i garantileyen Aydın Büyükşehir Belediyespor, Play Off öncesi son maçında bugün deplasmanda Atlasglobal Yeşilyurt’la karşılaşacak.
14.03.2020 Ege
Voleybolda haftanın programı
Voleybolda haftanın programı Vestel Venus Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Efeler Ligi'nde normal sezon 22. hafta müsabakalarıyla tamamlanacak.
13.03.2020 Skorer
Corona virüs havacılık istihdamını da vurdu: Uçaklar yere iniyor, ücretsiz izinler artıyor
Corona virüs havacılık istihdamını da vurdu: Uçaklar yere iniyor, ücretsiz izinler artıyor Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı kasıp kavuran corona virüs dünya genelinde havacılık istihdamını da vurmaya başladı. Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), hava yolu şirketlerinin gelir kaybının 113 milyar doları bulabileceği tahmininde bulunurken, salgın nedeniyle havayollarının birçok seferi iptal ederek uçaklarından bazılarını yere indirmesi istihdamı olumsuz etkiledi. Gelir kayıpları, uçuşların azalmasıyla personel fazlalığı oluştuğu gerekçesiyle aralarında dünyanın en büyük havayolu şirketlerinin olduğu şirketler birbiri ardına personeli ücretsiz izne çıkarmaya, işe alımları ise durdurmaya başladı. Dünya genelinde havacılık sektörünün yüzde 5 daralması halinde 150 bin kişinin işsiz kalabileceği öngörülüyor. Alman Lufthansa, Airbus A380 filosunun tamamını askıya alacağını duyurdu. Şirket çalışanlarına ücretsiz izin ya da yıllık izinlerini erken tarihe çekme olanağı tanıdı.Türkiye’de de virüs nedeniyle birçok sefer iptalinin havacılık istihdamına olumsuz etki etmesi bekleniyor.
13.03.2020 Ekonomi
Beşiktaş-Atlasglobal Yeşilyurt: 0-3
Beşiktaş-Atlasglobal Yeşilyurt: 0-3 Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 19. haftasında Atlasglobal Yeşilyurt, Beşiktaş'ı 3-0 yendi.
1.07.2020 Voleybol
Sultanlar ve Efeler Ligi'nde heyecan sürüyor
Sultanlar ve Efeler Ligi'nde heyecan sürüyor Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 17'nci, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ise 18'inci hafta maçları yapılacak.
1.07.2020 Voleybol
Atlasglobal'den bilet ücreti açıklaması!
Atlasglobal'den bilet ücreti açıklaması! Atlasglobal Havayolları iflas başvurusunda bulundu. Atlasglobal Havayolları Kurumsal İletişimi'nden milliyet.com.tr'ye yapılan açıklamada, "Atlasglobal Havayolları adına iflas başvurusu yapıldı. Çalışanların tazminatı ve yolcuların bilet ücretlerinin geri ödemesi yapılacak. Ödeme tarihleri belli değil hukuk departmanımız çalışıyor." ifadeleri kullanıldı.
13.02.2020 Ekonomi
Atlasglobal Havayolları, uçuşlarını durdurdu.
Atlasglobal Havayolları, uçuşlarını durdurdu.  Atlasglobal Havayolları, uçuşlarını durdurdu. 
12.02.2020 Ekonomi
VakıfBank -  Atlasglobal Yeşilyurt: 3-0
VakıfBank - Atlasglobal Yeşilyurt: 3-0 Voleybol Venus Sultanlar Ligi'nin 15. haftasında VakıfBank, sahasında Atlasglobal Yeşilyurt'u 3-0 yendi.
1.07.2020 Voleybol
Voleybolda dev derbi: Fenerbahçe-Galatasaray...
Voleybolda dev derbi: Fenerbahçe-Galatasaray... Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 15'inci, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 17'nci hafta maçları oynanacak.
1.07.2020 Voleybol
Voleybolda haftanın programı
Voleybolda haftanın programı Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 14, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ise 15. hafta maçları yapılacak.
1.07.2020 Voleybol
Filenin Sultanları, Olimpiyat biletini kaptı! Türkiye - Almanya: 3-0
Filenin Sultanları, Olimpiyat biletini kaptı! Türkiye - Almanya: 3-0 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri'nde Türkiye Voleybol Kadın Milli Takımı, finalde Almanya ile karşılaştı. Filenin Sultanları maçı 3-0 kazanarak Olimpiyat biletini almaya hak kazandı.
12.01.2020 Skorer
Türkiye - Polonya: 3-2! Filenin Sultanları finalde
Türkiye - Polonya: 3-2! Filenin Sultanları finalde 2020 Tokyo Olimpiyat Avrupa Elemeleri’nde yarı finalinde Polonya ile karşılaşan Türkiye maçı 3-2 kazandı ve finalde Almanya'nın rakibi oldu. Meryem Boz tam 36 sayıyla oynayarak maçın en skorer oyuncusu oldu.
1.07.2020 Voleybol
Uçuşları durdurdu! Atlasglobal'den yeni açıklama
Uçuşları durdurdu! Atlasglobal'den yeni açıklama Atlasglobal Havayolları Avrupa uçuşlarını durdurdu. Atlasglobal'den milliyet.com.tr'ye yapılan açıklamada, uçuşların talep düşüklüğü nedeniyle durdurulduğu belirtildi. Atlasglobal'den yapılan açıklamada, "Avrupa uçuşlarımızı durdurduk. İptal edilen bilet ücretleri vatandaşlara iade edilmeye başlandı. Konuyla ilgili telefonlarımızda biraz yoğunluk var. Bilet ücreti paralarını almak isteyen vatandaşlar mail yoluyla ulaşabilirler." ifadelerini kullandı.
9.01.2020 Ekonomi
Filenin Sultanları, Tokyo vizesi aşkına...
Filenin Sultanları, Tokyo vizesi aşkına... A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'nda Almanya, Belçika ve Hırvatistan ile mücadele edecek. Milliler, grubundaki ilk maçını yarın TSİ 15.00'te Almanya ile oynayacak.
1.07.2020 Voleybol
26 gün sonra... Yeniden havada!
26 gün sonra... Yeniden havada! Uçuşlarını geçici olarak durduran Atlasglobal Havayolları, tarifeli uçuşlarına yeniden başladı. 26 gün aradan sonra Atlasglobal Havayolları'nın ilk seferi İstanbul Havalimanı'ndan Londra'ya gerçekleşti.
21.12.2019 Haberler
26 gün sonra... Yeniden havada!
26 gün sonra... Yeniden havada! Uçuşlarını geçici olarak durduran Atlasglobal Havayolları, tarifeli uçuşlarına yeniden başladı. 26 gün aradan sonra Atlasglobal Havayolları'nın ilk seferi İstanbul Havalimanı'ndan Londra'ya gerçekleşti.
21.12.2019 Gündem
Aydın’ın Sultanları Yeşilyurt deplasmanında
Aydın’ın Sultanları Yeşilyurt deplasmanında Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde bu sezon çıktığı 10 maçta 5 galibiyet, 5 mağlubiyet elde eden Aydın Büyükşehir Belediyespor, bugün Atlasglobal Yeşilyurt’la evinde karşı karşıya gelecek.
30.11.2019 Ege
Voleybolda haftanın programı
Voleybolda haftanın programı Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde sezonun ilk yarısı 11. hafta müsabakalarıyla tamamlanacak, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ise 9. hafta maçları yapılacak.
1.07.2020 Voleybol
Atlas’ta uçuşlara ara ‘Sivil Havacılık’ takipte
Atlas’ta uçuşlara ara ‘Sivil Havacılık’ takipte Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Atlas Global Havayollarının tarifeli uçuşlarını 21 Aralık kadar durdurduğunu bildirdi.
28.11.2019 Ekonomi
VakıfBank -  Galatasaray HDI Sigorta: 3-1
VakıfBank - Galatasaray HDI Sigorta: 3-1 Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde VakıfBank, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-1 yendi.
1.07.2020 Voleybol
Voleybolda zorlu maçlar
Voleybolda zorlu maçlar Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne 10. hafta maçlarıyla devam edilecek. AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 8. hafta karşılaşmaları oynanacak.  
1.07.2020 Voleybol
Galatasaray HDI Sigorta - Atlasglobal Yeşilyurt: 3-0
Galatasaray HDI Sigorta - Atlasglobal Yeşilyurt: 3-0 Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde Galatasaray HDI Sigorta, Atlasglobal Yeşilyurt'u 3-0 yendi.
1.07.2020 Voleybol
Voleybolda haftanın programı
Voleybolda haftanın programı Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'ne 9. hafta müsabakalarıyla devam edilecek, AXA Sigorta Efeler Ligi'nde ise 6. hafta maçları yapılacak.
1.07.2020 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Atlasglobal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.