Atp

Atp

Son dakika atp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan atp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan atp haber sayfamızda...

Atp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.071 atp haberi bulunmuştur.
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: Milyonları bulacağız
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: Milyonları bulacağız Kortlardaki başarının, bu branşı yapan sporcu sayısıyla doğrudan ilişkili olduğunu savunan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Lisanslı tenisçi sayısı 2 binlerden 110 binlere yükseldi. Ancak 90 milyonluk bir ülke için yeterli değil. Bu rakamı kısa sürede milyonlara çıkaracağız” dedi.
10.03.2024 Tenis
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı
Hava Gücü'ne Viper destek! Türkiye'ye F-16 satışında engel kalmadı Türkiye’nin ABD’den 40 F-16 Blok 70 savaş uçağı, 79 modernizasyon kiti, 1353 hava-hava füzesi ve çok sayıda mühimmatın alımı için gereken Kongre onayı süreci tamamlandı. Alımların yanı sıra Türkiye’nin F-16 filosunun önemli bölümü gelecek 5-6 yıl içinde Blok 70 olarak ifade edilen Viper seviyesine çıkartılacak.
12.02.2024 Gündem
Suudi Arabistan rotasını tenise çevirdi!
Suudi Arabistan rotasını tenise çevirdi! Suudi Arabistan futboldan sonra bu kez tenise el attı, ATP finallerinin yanı sıra Rafael Nadal’ı da bünyesine kattı. Büyük bir yatırımla Suudiler, kortlarda da dengeleri değiştirmeye girişti.
20.01.2024 Tenis
9. Sınıf Biyoloji Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 9. Sınıf Biyoloji Müfredatı 2023-2024
9. Sınıf Biyoloji Konuları: 1. Dönem ve 2. Dönem 9. Sınıf Biyoloji Müfredatı 2023-2024 Lise öğrencileri ve üniversite giriş sınavı YKS’ye hazırlanan öğrenciler biyoloji alanı ile karşılaşırlar. Özellikle sayısal bölüm okumak isteyen öğrenciler biyoloji konularına ihtiyaç duyar. Lise öğrencilerinin de aldığı biyoloji ders konuları MEB tarafından belirlenen müfredata göre düzenlenmektedir. 2023-2024 yılı 1. dönem ve 2. dönem 9. sınıf biyoloji müfredatı hakkında detaylı bilgi almak için “9. Sınıf Biyoloji Konuları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart!
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart! Dünyanın en önemli bireysel sporu olan tenis 100 yılı aşkın süredir aynı kurallar ve format ile oynanıyor. Dolayısıyla bir süredir değişim gerekir mi sorusunun cevabını arıyor. Ancak genel tabloya baktığımızda bazı şeylerin artık farklılaşması gerektiğini görüyoruz.
17.12.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kortlarda sorun, gelir adaletsizliği! Tenis yapısı gereği ekonomi ile bağlantılı bir spor. Bir tenisçinin transfer, yıllık ücret, sözleşme gibi şansları bulunmuyor. Sıralamada yukarılarda olduğunuz zaman ekonomik olarak rahatlama şansınız var. Eğer bunu başaramazsanız gelecek yıllar önünüzde belirsizlik olarak duruyor.
12.11.2023 Tenis
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
5.11.2023 Futbol
D-Smart’ta spor şöleni
D-Smart’ta spor şöleni Futbol, basketbol ve teniste birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. D Smart, hafta boyunca zorlu müsabakaları ekranlara getirecek.
17.10.2023 Futbol
ÖZEL | Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kortta rekabet edecek!
ÖZEL | Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kortta rekabet edecek! Üç büyük kulübün tenise kendi isimleriyle dahil olması yönünde çalışmaları bulunduğunu anlatan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş; Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş başkanlarıyla konuyu görüştüğünü ve olumlu dönüş aldığını söyledi.
24.09.2023 Tenis
Galatasaray-Samsunspor maçında tartışma yaratan 4 penaltı pozisyonu! Eski hakemler yorumladı
Galatasaray-Samsunspor maçında tartışma yaratan 4 penaltı pozisyonu! Eski hakemler yorumladı Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray kendi evinde ağırladığı Samsunspor'u 4-2 mağlup etti. Yayıncı kuruluşun Trio ekibi penaltı tartışmalarına yol açan 4 pozisyonu masaya yatırdı.
17.09.2023 Galatasaray
Rengarenk Amerika Açık
Rengarenk Amerika Açık Her grand slam turnuvası gibi ABD Açık da kendine has özellikleri barındıran iki haftalık festival gibi. Burada eğer tenisçiler, dış faktörlere adapte olması halinde başarı şansı artıyor. Organizasyon, tüm renkleri ile bu sene de spor dünyasına farklı tatlar bıraktı
10.09.2023 Tenis
75. İstanbul Challenger - TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası başladı
75. İstanbul Challenger - TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası başladı İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen İstanbul Challenger - TED Open Uluslararası Tenis Turnuvası başladı.
5.09.2023 Tenis
Alp Ustaoğlu yazdı: Tenis şölenine hazır olun!
Alp Ustaoğlu yazdı: Tenis şölenine hazır olun! Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü (TED) 75. kez tenisseverleri bir araya getirecek. 4-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek turnuvanın ana tablosunda ağırlıklı olarak dünya sıralamasında ilk 200 içinde olan tenisçiler mücadele edecek.
3.09.2023 Tenis
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Alp Ustaoğlu yazdı: Eksiği yok fazlası çok
Alp Ustaoğlu yazdı: Eksiği yok fazlası çok Yıldız bir tenisçi yetiştirmek için yetenekli bir çocuk, bilinçli bir aile ve iyi bir antrenöre ihtiyaç duyarsınız. Bu üçlünün kendisinde bir araya geldiği Carlos Alcaraz için geriye, becerisini çime uyarlamak kalmıştı; o da Wimbledon’da kupaya giden yol oldu.
23.07.2023 Tenis
Wimbledon'da görev alan Türk hakemler DHA'ya konuştu
Wimbledon'da görev alan Türk hakemler DHA'ya konuştu Dünyanın en prestijli tenis turnuvası Wimbledon'da görev alan Türk hakemler açıklamalarda bulundu.
19.07.2023 Tenis
Novak Djokovic: Geleceğinizi siz yaratın
Novak Djokovic: Geleceğinizi siz yaratın 23. grand slam kupasını Roland Garros’ta kaldırarak rekor kıran Sırp raket Novak Djokovic, “Gelecek, olmak üzere olan bir şeydir, ama daha iyi bir gelecek istiyorsanız onu siz yaratın. İmkanları kendi elinize alın” dedi.
13.06.2023 Tenis
Bayramda D Smart sporla dopdolu
Bayramda D Smart sporla dopdolu Farklı spor dallarını izleyicisiyle buluşturan D-Smart, Ramazan Bayramı'nda dünyanın önemli maçlarını izleyicisi ile buluşturacak.
20.04.2023 Futbol
Megasaray’da start verildi
Megasaray’da start verildi ATP Challenger Turnuvası, Megasaray Tenis Akademi kortlarında dün başladı. Organizasyon öncesinde düzenlenen toplantıda TTF Başkanı Durmuş, “Bu turnuvalarda Sporcularımız ülkelerinde dünyanın en iyi sporcuları ile mücadele etme şansını buluyor” diye konuştu.
7.03.2023 Tenis
Depremzedelere bir destek de Borussia Dortmund'dan
Depremzedelere bir destek de Borussia Dortmund'dan Tüm dünya afetzeler için seferber olurken, bir destek de Dortmund’dan geldi. Sarı-siyahlı kulüp, Hertha Berlin maçında oyuncuların giydiği siyah formaları açık artırma ile satıp geliri depremzedelere bağışlayacak.
20.02.2023 Almanya Bundesliga
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye’nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknoloji hayatın her alanında alışageldik işleyişi altüst edip ilerlerken gözler her zamankinden fazla teknoloji liderlerinin üzerinde...
20.03.2023 Milliyet Executive
Dünya tenisi, depremzedeler için birleşiyor
Dünya tenisi, depremzedeler için birleşiyor Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF), Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP), Kadınlar Tenis Birliği (WTA) ve dört Grand Slam turnuvası (Avustralya Açık, Roland-Garros, Wimbledon ve ABD Açık) Türkiye ve Suriye'deki afetzedeleri desteklemek için 'Tennis Plays for Love' bağış kampanyasını başlatmak için bir araya geldi. Gerçekleştirilen bağış kampanyasında ilk etapta 5 milyon ABD Doları'nın toplanması planlanıyor.
14.02.2023 Tenis
TTF Başkanı Cengiz Durmuş: Yetenek yetmiyor mücadele gerek
TTF Başkanı Cengiz Durmuş: Yetenek yetmiyor mücadele gerek İpek Soylu’nun 26 yaşında tenisi bırakması hakkındaki görüşlerini açıklayan TTF Başkanı Cengiz Durmuş, “İpek çok yetenekli bir sporcumuzdu ama yetenek yetmiyor. İstikrarlı ve o mücadelenin devam edebilir olması lazım. Mücadele etmeyince olmuyor” dedi.
15.01.2023 Tenis

Benzer Haber Etiketleri

Atp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.