Atromitos

Atromitos

Son dakika Atromitos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Atromitos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Atromitos haber sayfamızda...

Atromitos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 385 atromitos haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Panathinaikos-PAOK maçı sonrası Yunanistan'da dikkat çeken Fatih Terim manşeti: Tesadüf mü? Olabilir
Panathinaikos-PAOK maçı sonrası Yunanistan'da dikkat çeken Fatih Terim manşeti: Tesadüf mü? Olabilir Yunanistan Kupası'nda Panathinaikos ile PAOK, Apostolos Nikolaidis Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Uzun yıllar unutulmayacak bir sonla biten ve Panathinaikos'un finale yükseldiği karşılaşmanın ardından Yunan basını Fatih Terim hakkında dikkat çeken bir haber yayınladı.
22.02.2024 Dünyadan Futbol
Yunanistan'da Fatih Terim için dikkat çeken yazı: Karmaşık ve takıntılı değil!
Yunanistan'da Fatih Terim için dikkat çeken yazı: Karmaşık ve takıntılı değil! Panathinaikos kariyerine iyi bir başlangıç yapan Fatih Terim, Yunan basınının manşetlerini süslemeye devam ediyor.
7.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray derken Avrupa devine yakın! Transfer an meselesi
Galatasaray derken Avrupa devine yakın! Transfer an meselesi Roma forması giyen Zeki Çelik'in Ligue 1 ekibi Marsilya ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi.
31.01.2024 Galatasaray
Khvicha Kvaratskhelia'nın Napoli'den istediği maaş belli oldu!
Khvicha Kvaratskhelia'nın Napoli'den istediği maaş belli oldu! Serie A ekiplerinden Napoli'de Khvicha Kvaratskhelia krizi yaşandığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun, Napoli'den istediği maaş dudak uçuklattı.
31.01.2024 İtalya Serie A
Fatih Terim'in Panathinaikos'u Atromitos engeline takılmadı!
Fatih Terim'in Panathinaikos'u Atromitos engeline takılmadı! Yunanistan Kupası Çeyrek Final rövanşında Atromitos'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, yarı finale yükseldi.
31.01.2024 Dünyadan Futbol
Yunan basını, Fatih Terim'e yönelik eleştiri dozajını artırdı: Türk koç biraz kibirliydi! Riskler tutmayınca saçma görünüyor
Yunan basını, Fatih Terim'e yönelik eleştiri dozajını artırdı: Türk koç biraz kibirliydi! Riskler tutmayınca saçma görünüyor Tecrübeli teknik adam, Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos'un derbide PAOK'a yenilmesi ve zirvenin 3 puan gerisine düşmesinin ardından ülke basınının sert eleştirilerine hedef oldu.
30.01.2024 Dünyadan Futbol
Fatih Terim, Yunanistan'da ilk kez maç kaybetti!
Fatih Terim, Yunanistan'da ilk kez maç kaybetti! Yunanistan Kupası Çeyrek Final ilk maçında Atromitos, Panathinaikos'u 2-1'lik skorla geçti. Fatih Terim, Panathinaikos'ta ilk kez maç kaybetti.
24.01.2024 Dünyadan Futbol
Panathinaikos-Atromitos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Yunanistan Kupası çeyrek final maçı
Panathinaikos-Atromitos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Yunanistan Kupası çeyrek final maçı Panathinaikos-Atromitos maçı yayın bilgileri futbolseverlerin yakın takibinde yer alıyor. Fatih Terim'in teknik direktör koltuğunda oturduğu Panathinaikos bu akşam Yunanistan Kupa çeyrek final maçında eski Galatasaraylı Sasa İlic'in başında yer aldığı Atromitos'u konuk edecek. Peki Panathinaikos-Atromitos maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
24.01.2024 Futbol
Panathinaikos'ta Fatih Terim'in ilk transferi resmen açıklandı!
Panathinaikos'ta Fatih Terim'in ilk transferi resmen açıklandı! Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Panathinaikos, Köln'den Dimitrios Limnios'u kadrosuna dahil etti.
29.12.2023 Dünyadan Futbol
Kopenhag-Galatasaray maçının hakemi belli oldu!
Kopenhag-Galatasaray maçının hakemi belli oldu! Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Mücadele heyecanla beklenirken kritik maçı yönetecek hakem belli oldu.
10.12.2023 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan yeni kulüp satın alacağı iddiaları sonrası sürpriz hamle! Yatırımları sonlandırdı
Acun Ilıcalı'dan yeni kulüp satın alacağı iddiaları sonrası sürpriz hamle! Yatırımları sonlandırdı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'Dan sürpriz bir hamle geldi. Yeni bir kulüp satın alacağı konuşulan Ilıcalı, kararını sosyal medyadan duyurdu.
11.11.2023 Dünyadan Futbol
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! İşte yeni adresi
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! İşte yeni adresi Championship ekiplerinden Hull City'yi ve İrlanda Premier Ligi ekiplerinden Shelbourne FC'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, bir kulüp daha satın alıyor.
4.11.2023 Futbol
Kasımpaşa, Andreas Gianniotis'i transfer etti
Kasımpaşa, Andreas Gianniotis'i transfer etti Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Andreas Gianniotis'i renklerine bağladı.
7.08.2023 Kasımpaşa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 Futbol
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
1.04.2023 Futbol
Charilaos Charisis, Demir Grup Sivasspor’da
Charilaos Charisis, Demir Grup Sivasspor’da Kırmızı-beyazlı takım, Atromitos forması giyen Yunan oyuncuyu renklerine bağladı.
15.08.2022 Sivasspor
Sivasspor’da Charisis sesleri! Transfer bitiyor
Sivasspor’da Charisis sesleri! Transfer bitiyor Sivasspor, Yunanistan Ligi ekiplerinden Atromitos forması giyen Charis Charisis transferini yakın zamanda bitirmek istiyor.
12.08.2022 Sivasspor
Sivasspor'dan Rato ve Araujo hamlesi
Sivasspor'dan Rato ve Araujo hamlesi Hücum hattını güçlendirmeye çalışan Sivasspor’da kanatlara iki sambacı geliyor. Kırmızı-beyazlılar, Goianiense forması giyen sol kanat Rato ve Fluminense’nin sağ kenarı Araujo’ya kanca attı. İki oyuncuyla da görüşmeler devam ediyor.
13.07.2022 Sivasspor
Galatasaray'ın iki yıldızı Sivasspor'un hedefinde
Galatasaray'ın iki yıldızı Sivasspor'un hedefinde Orta saha için Charis Charisis’le her konuda anlaşan Yiğidolar’da gözler, Galatasaray’da durumları belirsiz olan, iki yıldız isme çevrildi.
10.07.2022 Galatasaray
Göztepe’nin Piric’e güveni tam
Göztepe’nin Piric’e güveni tam Spor Toto Süper Lig’de milli aranın ardından 3 Nisan Pazar günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’la karşı karşıya gelecek Göztepe, kaleyi Kenan Piric’e emanet edecek.
28.03.2022 Ege
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları
Misli.com’da günün şifresiz maç yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol! İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
28.02.2022 Süper Lig
Göztepe'den Mirallas hamlesi
Göztepe'den Mirallas hamlesi Kenan Piric'i renklerine bağlayan, sol bek Francois Moubandje ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılılar Belçikalı golcü Kevin Mirallas'ı gündemine aldı.
7.01.2022 Göztepe
Galatasaray'a Göztepe'den İrfan Can Eğribayat cevabı!
Galatasaray'a Göztepe'den İrfan Can Eğribayat cevabı! Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da önemli konulardan biri kaleci transferi. Listesine İrfan Can Eğribayat'ı alan Aslan'a Göztepe'den yanıt geldi.
6.01.2022 Galatasaray
Göz Göz’e Boşnak kaleci
Göz Göz’e Boşnak kaleci Spor Toto Süper Lig’de küme düşmeme mücadelesi veren Göztepe, kaleci transferinde hareketli günler yaşıyor. Sarı kırmızılı ekipte Balazs Megyeri’nin Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol’la anlaşma sağladığı ifade edildi, yönetim de Kenan Piric’i İzmir’e davet etti
4.01.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Atromitos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.