Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Son dakika audrey hepburn haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan audrey hepburn gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan audrey hepburn haber sayfamızda...

Audrey Hepburn

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 361 audrey hepburn haberi bulunmuştur.
Elton John en büyükler kulübünde
Elton John en büyükler kulübünde Sir ünvanlı müzik efsanesi, 76 yaşındaki Elton John, Farewell From Dodger Stadium performansıyla ilk Emmy Ödülü’nü kazanarak EGOT yani Emmy, Grammy, Oscar ve Tony Ödülü’nün hepsini kazanmış 19. sanatçı oldu.
17.01.2024 Kültür Sanat
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesindeki Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, Taksim’de bulunan Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etti.
22.09.2023 Haberler
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden Madame Tussauds Müzesi’ne ziyaret Türkiye’nin en büyük medya grubu bünyesindeki Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, Taksim’de bulunan Madame Tussauds Müzesi’ni ziyaret etti.
22.09.2023 Gündem
İkonik parçalar Hollywood sergisinde
İkonik parçalar Hollywood sergisinde Hollywood’un en büyük efsaneleri ve tüm zamanların en ünlü kültürel figürleriyle ilişkili 1400’den fazla objeden oluşan özel koleksiyon “Efsaneler: Hollywood & Royalty” sergisi, aralarında Prenses Diana, Audrey Hepburn, Greta Garbo, Judy Garland, Elizabeth Taylor gibi pek çok ikonik isimle özdeşleşen kostüm ve parçayı bir araya getiriyor.
2.09.2023 Pazar
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Kökü İzmir’e dayanıyor
Kökü İzmir’e dayanıyor Sherlock Holmes, Doktor Strange gibi karakterlere hayat veren dünyaca ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch’in büyük büyük dedesinin uzun yıllar Buca’da konsolosluk görevinde bulunduğu, Cumberbatch Ailesi’nin bir ferdinin mezarının da yine ilçede bulunduğu öğrenildi.
8.01.2023 Ege
22.24'te telefon acı acı çaldı... İzdihamda ölen gezginin yürek yakan paylaşımı!
22.24'te telefon acı acı çaldı... İzdihamda ölen gezginin yürek yakan paylaşımı! Dünya Güney Kore'de 100 bin kişinin eğlenmek için toplandığı kutlamalarda meydana gelen izdihamla sarsıldı. 23 yaşındaki gezgin film yapımcısının, bir ömür boyu yolculuk sırasında Güney Kore'de izdihamda ezilerek ölmeden önceki son paylaşımları ortaya çıktı.
31.10.2022 Dünya
At kuyruğu saç stili yine gözde
At kuyruğu saç stili yine gözde Başrolünü Margot Robbie’nin oynadığı “Barbie” filmi gelecek yıl vizyona girecek.
30.10.2022 Gündem
Bu dünyadan bir Kubrick geçti
Bu dünyadan bir Kubrick geçti İstanbul Sinema Müzesi’nde açılan “Stanley Kubrick Sergisi”, sanatçının fotoğrafçılıktan başlayarak sinemaya uzanan ve yedinci sanata klasikler armağan eden verimli yolculuğunu anlatıyor.
27.10.2022 Kültür Sanat
İyiler siyah giyer!
İyiler siyah giyer! Siyah giyinmek bir seçim değil, bir yaşam stilidir. Tarih boyunca siyaha pek çok anlam yüklendi: Güç, isyan, ölüm, seksapel...
16.10.2022 Kültür Sanat
Obama, Netflix belgeseliyle Emmy Ödülü aldı
Obama, Netflix belgeseliyle Emmy Ödülü aldı Eski Amerikan Başkanı Baracak Obama, Netflix'te yayımlanan Our Great National Parks (Dünyanın En Harika Ulusal Parkları) belgesel dizisindeki anlatımıyla Emmy Ödülü aldı.
4.09.2022 Dünya
Seyirci sizi asla unutmaz, unutamaz!
Seyirci sizi asla unutmaz, unutamaz! Efsanevi besteci Henry Mancini ve büyük usta Peter Sellers’ın iş birliği beyaz perdenin unutulmaz filmlerini çıkardı ortaya. “Pembe Panter” serisi ve “The Party” desek yeterli olur. Gelin onları başka bir usta, Sevin Okyay’la yâd edelim...
31.07.2022 Kültür Sanat
İkonik giysilerin akıbeti
İkonik giysilerin akıbeti Hollywood filmlerinde giyilen efsanevi elbiseler, şimdi servet değerinde. Kıymetleri yeni anlaşılan ikonik giysilerin başına bakın neler gelmiş?
17.07.2022 Dünya
Film seyretmek hoştur yıldızların altında
Film seyretmek hoştur yıldızların altında Sinematek/Sinema Evi’nin her yıl Kalamış Atatürk Parkı’nda gerçekleştirdiği Yıldızlar Altında Sinema etkinliği 3 Temmuz’da başlıyor. Bu yıl Kurukahveci Mehmet Efendi’nin desteği ile 30 Ağustos tarihine kadar sürecek gösterimler kapsamında, 17 film izleyiciyle buluşacak. Gösterimler çarşamba ve pazar günleri saat 21.00’de başlayacak. Yıldızlar Altında Sinema’nın açılışı 3 Temmuz Pazar günü saat 22.00’de Charlie Chaplin’in sessiz klasiklerinden “The Circus/Sirk”in gösterimiyle olacak. Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası, Chaplin imzalı filme müzikleriyle eşlik edecek.
27.06.2022 Kültür Sanat
Gençler en ünlü isimleri bile bilmiyor!
Gençler en ünlü isimleri bile bilmiyor!  İngiltere’de yapılan araştırma, 18 ila 30 yaş arasındaki kişilerin çoğunun tarihi sembollerin yanı sıra Marlon Brando, Marilyn Monroe, Pablo Picasso ve Andy Warhol gibi modern çağın ikonlarını da ‘tanımadığını’ ortaya koydu.
7.05.2022 Dünya
Milano’da moda rüzgarı
Milano’da moda rüzgarı Vlasta Kopylova, yeni koleksiyonu Superstar’ı Milano Moda Fuarı’nda görücüye çıkardı.
6.04.2022 Cadde
‘Onlar’, tüm tuhaflıklarıyla Artweeks’te
‘Onlar’, tüm tuhaflıklarıyla Artweeks’te Milliyet Sanat’ın 50. yıl etkinlikleri kapsamında açılan Tülay Palaz’ın “Onlar” sergisi Artweeks’te görülebilir.
31.03.2022 Kültür Sanat
Merakla beklenen Robotlar Şehri Müzesi ilk defa İstanbul’a geliyor!
Merakla beklenen Robotlar Şehri Müzesi ilk defa İstanbul’a geliyor! Dünya’nın farklı ülkelerinde ilgi ile takip edilen "Robotlar Şehri" müzesi şimdi İstanbul‘da açılıyor. Yeni nesil müze olarak da adlandırılan Robotlar Şehri’nde başta Las Vegas, Pekin, Berlin, Milano ve Tokyo'daki sergilerden en son robot modelleri olmak üzere dünyanın her yerinden 85 farklı robot yer alıyor. Robotlar izleyicilere 30 dakikada bir, 4 teknik performans gösteriyor ve sanal gerçeklik teknolojisini test ediyor.
22.03.2022 Yaşam
Audrey Hepburn'ün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu
Audrey Hepburn'ün hayatını anlatacak filmin başrolü belli oldu Oscar adayı oyuncu Rooney Mara, Hollywood'un Altın Çağı'ndan ikonik yıldız Audrey Hepburn'ün biyografisinde başrolde yer alacak. Hepburn'ün oğlu, annesini Rooney Mara'nın canlandıracağını açıklanmasının ardından bunu onayladığını söyledi.
11.01.2022 Cadde
Hayallerinizi yüksek tutun başrolde siz varsınız!
Hayallerinizi yüksek tutun başrolde siz varsınız! Dilerseniz yeni yıla Kevin'ın tuzaklarla dolu evinde girin ya da "Gucci Ailesi"nin Como Gölü manzaralı malikânesinde konaklayın. Bir geceliğine zengin ve ünlü hissetmek mümkün!
12.12.2021 Kültür Sanat
Gördüğün rüyalar kâbusa dönüşürse
Gördüğün rüyalar kâbusa dönüşürse Edgar Wright, “Dün Gece Soho’da”yı sürekli vites artırdığı bir engel atlama parkuru gibi düşünüyor ve seyircinin neyle karşılaşacağını tahmin etmesini zorlaştırıyor
12.11.2021 Kültür Sanat
‘Kırmızı halı’dan unutulmaz stiller
‘Kırmızı halı’dan unutulmaz stiller Film festivalleri, galalar ve ödül törenlerinde ‘kırmızı halı’da yürüyen yıldızlar, moda rüzgârları estiriyor.
7.11.2021 Dünya
Modada nostalji rüzgârları
Modada nostalji rüzgârları Dünyanın en ünlü markaları son günlerde 1960’lar ve 1990’larda trend olan aksesuarları tekrardan “tozlu sandıklardan” çıkararak yeni kreasyonlarına eklemeye başladı. Modaseverler nostaljik objeleri beğeniyle karşıladı. Fransız modacı Yves Saint Laurent’in ünlü “Moda kaybolur, stil ebedidir” sözünü akıllara getiren eski modanın tekrar trend olması, doğru aksesuara yatırım yapanların ömür boyu kazanacağını kanıtlıyor
24.10.2021 Dünya
Met Gala 2021: Modanın en büyük gecesinden en ilginç kostümler
Met Gala 2021: Modanın en büyük gecesinden en ilginç kostümler Geçen yıl Covid-19 pandemisi sebebiyle iptal edilen Met Gala, dün gece New York'ta gerçekleşti. Metropolitan Sanat Müzesi yararına düzenlenen Met Gala 2021, her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlülerin geçidine sahne oldu. Her Met Gala'nın kendi teması olduğu gibi Met Gala 2021'in teması "Amerika: Bir Moda Sözlüğü" olarak belirlenmişti. Bu tema ile Amerikan tarzının yaratıcılığına bir saygı duruşunda bulunulurken davetlilerden kostümlerinin Amerika'nın coşkulu ve maceracı terzilik ruhunu yansıtması bekleniyordu. Bu özgür tema altında kırmızı halıda birbirinden farklı yorumlar ortaya çıktı. Bazı yıldızlar Amerika'nın ulusal ikonlarına saygı duruşu niteliğinde kostümler tercih etti, bazıları Grace Kelly ve Audrey Hepburn gibi ikonların görünümlerini baştan yarattı. İşte Met Gala 2021 kırmızı halısından en ilginç kostümler!
14.09.2021 Stil
Beyoncé ve Jay-Z, Basquiat’nın önünde
Beyoncé ve Jay-Z, Basquiat’nın önünde Basquiat’nın uzun zamandır görünmeyen hatta halktan saklanan 1982 tarihli “Equals Pi” adlı tablosu Tiffany’nin reklam kampanyasında ortaya çıktı.
29.08.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Audrey Hepburn ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.