Aura

Aura

Son dakika aura haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aura gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aura haber sayfamızda...

Aura

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 448 aura haberi bulunmuştur.
Serenay Sarıkaya'dan Tokyo pozları!
Serenay Sarıkaya'dan Tokyo pozları! Oyunculuk kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Serenay Sarıkaya, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
18.03.2024 Cadde
Fotoğraf çekimlerinde flaş devri kapanıyor yerine Star Işığı geliyor!
Fotoğraf çekimlerinde flaş devri kapanıyor yerine Star Işığı geliyor! vivo, #BayBayFlaş diyerek akıllı telefonlarında flaşı uğurluyor. vivo Star Işığı Portresi özelliği ile bundan böyle flaşın kötü etkilerini ortadan kaldıracak yepyeni bir teknoloji ile geliyor.
8.03.2024 Advertorial
Hakikate giden yol sanattır
Hakikate giden yol sanattır Taksim Sanat’ın yeni sergisi “Kimlik Göstergeleri”ni küratör Beral Madra ile konuştuk. Madra, “Hakikatin önemini insanlara gösterme isteğidir sanat” diyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
Yunan basını, Fatih Terim'e yönelik eleştiri dozajını artırdı: Türk koç biraz kibirliydi! Riskler tutmayınca saçma görünüyor
Yunan basını, Fatih Terim'e yönelik eleştiri dozajını artırdı: Türk koç biraz kibirliydi! Riskler tutmayınca saçma görünüyor Tecrübeli teknik adam, Yunanistan Ligi'nde Panathinaikos'un derbide PAOK'a yenilmesi ve zirvenin 3 puan gerisine düşmesinin ardından ülke basınının sert eleştirilerine hedef oldu.
30.01.2024 Dünyadan Futbol
Dior defilesinde Osmanlı esintisi
Dior defilesinde Osmanlı esintisi Maria Grazia Chiuri tarafından hazırlanan Haute Couture İlkbahar-Yaz 2024 kreasyonunu tanıtan ünlü moda devi Dior, Paris’teki Rodin Müzesi’nde ilgi çeken bir defileye imza attı.
30.01.2024 Kültür Sanat
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı
Ayvalık Rahmi M. Koç Müzesi Açıldı Türkiye’nin ulaşım, endüstri ve iletişim tarihindeki gelişmeleri yansıtan ilk ve tek sanayi müzesi olan Rahmi M. Koç Müzesi, kültür sanat dünyasına yeni bir müze daha kazandırdı.
28.01.2024 Mimarlık
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Tracker ile Akışına Bırak!
Tracker ile Akışına Bırak! Intra lighting, çığır açan bir yeniliğe imza atarak Tracker ile akışkan formlu mimaride gömme lineer aydınlatma sorununu çözüyor.
1.01.2024 Mimarlık
'Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum!'
'Göbekli popstar tabii ki olabilir ama ben kendime yakıştırmıyorum!' Ünlü şarkıcı Buray, Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu oldu. Hayatına ve kariyerine dair açıklamalar yapan Buray, Tekin’in "Dış görüntüne önem verdiğini biliyorum" demesi üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
16.12.2023 Cadde
Hande Ataizi'nden yeni pozlar! Beğeni ve yorum yağdı
Hande Ataizi'nden yeni pozlar! Beğeni ve yorum yağdı Son olarak Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi, sosyal medyada gündem oldu.
9.12.2023 Cadde
Jotun 2024 Renk Koleksiyonu: Tuval
Jotun 2024 Renk Koleksiyonu: Tuval Jotun “Tuval” koleksiyonu ile herkesin içindeki sanatçıya sesleniyor.
30.10.2023 Mimarlık
Filiz Cingi Yurdakul: Projelerimizin odağına ‘yeni mekansal deneyimleri’ koyuyoruz…
Filiz Cingi Yurdakul: Projelerimizin odağına ‘yeni mekansal deneyimleri’ koyuyoruz… Mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projeleriyle 2023 Luxury Lifestyle Awards tarafından “Mimari Stüdyo” kategorisinde ödüle layık görülen Aura Design Studio kurucusu Filiz Cingi Yurdakul ile disiplinler arası çoklu aktörleri, alanları ve ölçekleri içeren proje üretimlerini konuştuk.
27.08.2023 Mimarlık
Hande Yener de seferber olmuştu! Çenesi kırılan, dili kesilen kedi öldü
Hande Yener de seferber olmuştu! Çenesi kırılan, dili kesilen kedi öldü Mahalleli tarafından beslenen ve bir süre önce kaybolan kedi, çenesi kırılmış ve dili kesilmiş halde bulundu. Şarkıcı Hande Yener'in de devreye girmesiyle tedavi altına alınan kedi öldü.
24.08.2023 Gündem
Pony Ligi’nde kazananlar ödüllerini aldı!
Pony Ligi’nde kazananlar ödüllerini aldı! Ankara'da Başkent Binicilik Kulübü'nün ev sahibi olduğu Pony Ligi'nde kıyasıya yarışlar izlendi. Final ayağında dereceye girenlere ödülleri verildi.
9.08.2023 Diğer
Roca’dan Inspira Koleksiyonu
Roca’dan Inspira Koleksiyonu Banyolar için inovasyonu odağına alarak armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi çözümler geliştiren Roca, her zevk ve ihtiyaca hitap eden Inspira Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş bir banyo tasarlama imkanı sunuyor.
31.07.2023 Mimarlık
Hande Yener'in 'Afrodizyak'ının hücum gücü 'Benden Bir Tane Daha Yok'la sınırlı
Hande Yener'in 'Afrodizyak'ının hücum gücü 'Benden Bir Tane Daha Yok'la sınırlı 'Benden Bir Tane Daha Yok'la tam 6 ay sonra, aşırı gecikilmiş bir zaferle radyolarda zirveyi gören Hande Yener, 'Afrodizyak' adını verdiği yeni albümünde 'Carpe Diem'deki umudun üstüne çıkıyor. Ancak 'tek'illiğinde fazlasıyla ısrarcı olması albümün gerektirdiği zenginlikten götürüyor, geriye de çok daha iyisi olabilecekken yer yer monotonlaşan, 'kişisel alan eksikliği' çeken, keyifli ama büyük hit potansiyeli olmayan 'garanti albüm şarkıları' kalıyor.
24.07.2023 Müzik
Roca Grup Alanının En Büyüğü
Roca Grup Alanının En Büyüğü Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markaları arasında yer alan Roca Grup; Avrupa, Güney Amerika, Kuzey Afrika ve Asya'daki üretim tesisleri ve 2021 yılında imza attığı 34,8 milyon adetlik üretimi ile dünyanın en büyük seramik sağlık gereçleri üreticisi olduğunu kanıtladı.
1.05.2023 Mimarlık
Fulya'nın katiline müebbet, rapor olmadığı gerekçesiyle bozuldu
Fulya'nın katiline müebbet, rapor olmadığı gerekçesiyle bozuldu İzmir’in Karabağlar ilçesinde, birlikte yaşadığı eski eşi Fulya Öztürk'ü (35) çalıştığı pastanede tabancayla öldüren Hasan Ozan Baştosun'a (34) 'kasten öldürme' suçundan verilen müebbet hapis cezası, istinaf mahkemesinde bozuldu. Baştosun'un, işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayıp algılayamadığının raporla belirlenerek hukuki durumunun buna göre değerlendirilmemesini karara gerekçe gösterdi.
27.02.2023 Gündem
Hande Yener'den başka bir tane daha var mı yok mu?
Hande Yener'den başka bir tane daha var mı yok mu? Son olarak 'Aklımda' ve 'İyi Ya' gibi şarkılarla karşımıza çıkan Hande Yener, 2023'ü 'Benden Bir Tane Daha Yok' ile karşıladı. Peki Hande Yener'in iddiası doğru mu gerçekten? Hande Yener'den başka bir tane daha var mı yok mu?
23.01.2023 Müzik
Roca ile Tasarım ve Fonksiyonellik Bir Arada
Roca ile Tasarım ve Fonksiyonellik Bir Arada Şık ve modern dokunuşlarla zarif banyo tasarımlarına imkan tanıyan Roca'nın Inspira koleksiyonu, kullanıcılara tasarımı ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.
9.01.2023 Mimarlık
Aptallığın teorisi
Aptallığın teorisi “Mide ülserine yediklerimiz neden olmaz...
25.12.2022 Ege
TürkSMD 15. Mimarlık Ödülleri Sahiplerini Buldu
TürkSMD 15. Mimarlık Ödülleri Sahiplerini Buldu Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir verilen Mimarlık Ödülleri’nin 15. dönem sahipleri belli oldu.
30.10.2022 Mimarlık
Bir mekân 5 duyuya hitap etmeli
Bir mekân 5 duyuya hitap etmeli All About Design 5 yıllık geçmişine önemli tasarım işleri sığdırmış durumda. Markanın kurucusu ve tasarımcı İrem Boysanoğlu, bir mekânın 5 duyuya hitap etmesi gerektiğini söylüyor.
7.10.2022 Milliyet Executive
Tonga'daki yanardağ patlamasından sonra Dünya daha da ısınabilir!
Tonga'daki yanardağ patlamasından sonra Dünya daha da ısınabilir! Pasifik Okyanusu'nda yaklaşık 170 adadan oluşan Tonga'daki yanardağ patlamasının dünyada sıcaklığı artırabileceği belirlendi.
26.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aura ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.