Austria Wien

Austria Wien

Son dakika Austria Wien haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Austria Wien gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Austria Wien haber sayfamızda...

Austria Wien

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 524 austria wien haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'tan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Girişimler başladı
Beşiktaş'tan Süper Lig'in yıldızına transfer kancası! Girişimler başladı Hasan Arat yönetimindeki Beşiktaş'ın ara transfer dönemi için sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Siyah-beyazlıların, Süper Lig ekibinin genç yıldızının durumunu yakından takip ettiği aktarıldı.
22.12.2023 Beşiktaş
David Alaba'ya Suudi Arabistan kancası! Transfer için çılgın maaş
David Alaba'ya Suudi Arabistan kancası! Transfer için çılgın maaş La Liga devi Real Madrid'in yıldızı David Alaba'yla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Avusturyalı savunmacı için devreye giren Suudi Arabistan temsilcisinin sunduğu maaş teklifi dudak uçuklattı.
14.12.2023 İspanya La Liga
Can Keleş'ten bir ilk! Fenerbahçe taraftarlarından Samet Akaydin'a tepki
Can Keleş'ten bir ilk! Fenerbahçe taraftarlarından Samet Akaydin'a tepki Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği maçın ilk yarısında Can Keleş sahneye çıktı. Genç futbolcunun golü sonrası, Fenerbahçe taraftarları Samet Akaydin'a tepki gösterdi.
26.11.2023 Fenerbahçe
Nenad Bjelica'nın en değerlisi Trabzonspor!
Nenad Bjelica'nın en değerlisi Trabzonspor! Bordo-mavililerin kadro değeri 135 milyon euroyu buldu, kariyerinin en pahalı kadrosuyla çalışan Trabzonspor teknik direktörü Bjelica, Beşiktaş galibiyetiyle iddialarını ortaya koydu.
21.09.2023 Trabzonspor
Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ne 3 takım gönderme umudu! UEFA Ülke Puanı sıralamasında yeni kural etkisi
Türkiye'nin Şampiyonlar Ligi'ne 3 takım gönderme umudu! UEFA Ülke Puanı sıralamasında yeni kural etkisi UEFA Ülke Puanı sıralamasında Türkiye bu sezon inanılmaz bir performans gösterdi. Temsilcilerimizin kayıpsız geçtiği eleme turları sonrası gözler play-off etabına çevrildi. Türkiye'nin bu performansı sonrası UEFA'nın yeni kuralı gündeme geldi.
19.08.2023 Şampiyonlar Ligi
UEFA Ülke Puanı sıralaması güncellendi! Avusturya'dan müjdeli haber
UEFA Ülke Puanı sıralaması güncellendi! Avusturya'dan müjdeli haber Avrupa futbolunda 3. ön eleme turları heyecanı sona erdi. Temsilcilerimizin tamamının play-off bileti aldığı turun ardından UEFA Ülke Puanı sıralaması değişti. Bu arada Avusturya'dan sevindiren haber geldi.
18.08.2023 Futbol
Bandırmaspor, Drame Ibrahima ile sözleşme imzaladı
Bandırmaspor, Drame Ibrahima ile sözleşme imzaladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, Drame Ibrahima'yı renklerine bağladı
8.08.2023 1.Lig
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
8.08.2023 Diğer
Galatasaray'da Nelsson'un yerine Polonyalı stoper!
Galatasaray'da Nelsson'un yerine Polonyalı stoper! Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Şampiyonlar Ligi grupların kalmak isteyen Galatasaray stoper için aradığı yıldızı buldu.
20.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'da iki futbolcu Avusturya kampında parladı! Yeni transfer etkisi
Galatasaray'da iki futbolcu Avusturya kampında parladı! Yeni transfer etkisi Galatasaray’ın 10 gün süren Avusturya kampı sona erdi. Özellikle büyük gelişim gösteren iki futbolcu performanslarıyla öne çıkarken, teknik patron Okan Buruk'un gözüne girdiler.
20.07.2023 Galatasaray
Galatasaray’ın Avusturya kampı sona erdi
Galatasaray’ın Avusturya kampı sona erdi Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları için geldiği Avusturya'da 11 günlük kampında sürecinde 4 hazırlık maçına çıkarken, 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
18.07.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi!
Beşiktaş'ın yeni transferinde Bernard Mensah etkisi! Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanırken sağlanan anlaşmada Bernard Mensah'ın olumlu referansının etken olduğu ortaya çıktı.
15.07.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Sambacı yıldız gündemde
Fenerbahçe'den transferde ters köşe! Sambacı yıldız gündemde Geride kalan sezonu Süper Lig'de 2. sırada bitiren Fenerbahçe, gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. İddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı-lacivertli ekip, Sambacı yıldız futbolcuyu transfer listesine aldığı öğrenildi.
15.07.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Galatasaray'dan Fred'e transfer teklifi! Manchester United'ın istediği rakam belli oldu
ÖZEL | Galatasaray'dan Fred'e transfer teklifi! Manchester United'ın istediği rakam belli oldu Geride kalan sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray, gelecek sezon içinde aynı başarıyı göstermek istiyor. İddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'da forma giyen yıldız futbolcu Fred'e transfer teklifi yaptığı öğrenildi. Öte yandan İngiliz temsilcisinin Brezilyalı futbolcu için istediği bonservis bedeli ortaya çıktı.
15.07.2023 Galatasaray
Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve transfer sözleri! 'Net bir şey yok'
Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve transfer sözleri! 'Net bir şey yok' Galatasaray, hazırlık maçında Austria Wien ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1'lik skorla sona erdi. Maçın ardında teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
15.07.2023 Galatasaray
Galatasaray, Austria Wien ile yenişemedi! Kırmızı kart kararı
Galatasaray, Austria Wien ile yenişemedi! Kırmızı kart kararı Galatasaray, hazırlık maçında Austria Wien ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.
15.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Olimpiu Morutan taraftarı hayran bıraktı! 'Kesinlikle takımda kalmalı'
Galatasaray'da Olimpiu Morutan taraftarı hayran bıraktı! 'Kesinlikle takımda kalmalı' Kamp çalışmalarını Avusturya'da devam ettiren Galatasaray, Austria Wien ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılardaki geleceği belirsizliğini koruyan Olimpiu Morutan, 61'inci dakikada oyuna dahil olduktan sonra gösterdiği performansla hayran bıraktı.
15.07.2023 Galatasaray
Austria Wien - Galatasaray maçından kareler
Austria Wien - Galatasaray maçından kareler Galatasaray, Avusturya kampında Austria Wien ile özel maçta karşı karşıya geldi.
14.07.2023 Galatasaray
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü Galatasaray, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını bugün Avusturya kampında yaptığı antrenmanla sürdürdü.
13.07.2023 Galatasaray
Caner Cavlan, Çorum FK'ya transfer oldu
Caner Cavlan, Çorum FK'ya transfer oldu Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Çorum FK, Caner Cavlan'ı kadrosuna kattı.
13.07.2023 1.Lig
Fatih Karagümrük, Can Keleş'i transfer etti
Fatih Karagümrük, Can Keleş'i transfer etti Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, Austria Wien'den Can Keleş'i sezon sonuna kadar kiraladı.
8.07.2023 Karagümrükspor
Galatasaray, kamp için Avusturya'ya gitti
Galatasaray, kamp için Avusturya'ya gitti Galatasaray, sezon öncesi kamp çalışmaları için bugün Avusturya’nın Graz kentine gitti.
8.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı
Galatasaray'ın Avusturya kampı kadrosu açıklandı Galatasaray, 8-18 Temmuz tarihlerinde Avusturya’da yapacağı sezon öncesi kampının kadrosunu açıklandı.
8.07.2023 Galatasaray
GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? Galatasaray Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç şifresiz mi?
GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN? Galatasaray Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç şifresiz mi? Galatasaray, Hull City ile hazırlık maşına çıkıyor. Yeni sezon öncesi takımının performansını merak eden taraftarlar "Galatasaray Hull City maçı saat kaçta, hangi kanalda?" diye soruyor. İşte detaylar...
5.07.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray'ın Avusturya kampı maç programı belli oldu
Galatasaray'ın Avusturya kampı maç programı belli oldu Galatasaray'ın Avusturya'da gerçekleştireceği birinci etap kamp çalışmaları ve maç programı belli oldu.
27.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Austria Wien ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.