Avam Kamarası

Avam Kamarası

Son dakika avam kamarası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan avam kamarası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan avam kamarası haber sayfamızda...

Avam Kamarası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 780 avam kamarası haberi bulunmuştur.
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak İngiltere’deki yasa tasarıyla 2009’dan sonra doğanların ömür boyu sigara satın almasının yasaklanması öngörülüyor. Tasarı, temiz akciğerli nesiller hedefliyor.
18.04.2024 Dünya
İsrail Refah’ı vurdu
İsrail Refah’ı vurdu ABD Başkanı Biden, Refah’a yönelik operasyona karşı olduğunu açıkça aktarırken, Netanyahu ise “Başka yol yok” diye ısrar ediyor. Bununla birlikte İsrail ordusu itirazlara rağmen Refah’a hava saldırısı gerçekleştirdi.
20.03.2024 Dünya
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği
Fidan’dan Münih’te diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60’ıncı Münih Güvenlik Konferansı’na katılmak üzere bulunduğu Almanya’da temaslarda bulundu.
17.02.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Almanya'da peş peşe kritik görüşmeler
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan Almanya'da peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın Münih kentinde peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AB Komisyonu Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.
16.02.2024 Gündem
Tartışmalı ‘Ruanda’ tasarısına ilk onay!
Tartışmalı ‘Ruanda’ tasarısına ilk onay! İngiltere’de sığınmacıların Ruanda’ya gönderilmesini engelleyen yasal itirazları durdurmayı amaçlayan tartışmalı tasarı, Avam Kamarası’nda kabul edildi. 276’ya karşı 320 oyla kabul edilen tasarının, yasalaşması için Lordlar Kamarası’nda da onaylanması gerektiği belirtildi.
19.01.2024 Dünya
İngiltere’de Ruanda’ya  sığınmacı kararı geçti
İngiltere’de Ruanda’ya sığınmacı kararı geçti İngiltere Parlamentosu’nun alt kanadı Avam Kamarası, Ruanda’ya sığınmacı gönderilmesini öngören yasa tasarısını kabul etti.
14.12.2023 Dünya
Kanada Parlamentosu'na ilk siyahi başkan
Kanada Parlamentosu'na ilk siyahi başkan Bugün, 338 sandalyeli Kanada Parlamentosu'nda yapılan gizli oylamada, Liberal Partili siyahi Milletvekili Greg Fergus, yeni başkan olarak seçildi.
4.10.2023 Dünya
Kriz büyüyor! Hindistan, Kanada vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı
Kriz büyüyor! Hindistan, Kanada vatandaşlarına vize işlemlerini askıya aldı Hindistan, Kanada topraklarında Sih ayrılıkçı örgütü liderinin öldürülmesiyle başlayan diplomatik kriz sırasında Kanada vatandaşlarına vize hizmetlerini askıya aldı.
21.09.2023 Dünya
Kanada ve Hindistan arasındaki Nijjar krizi büyüyor
Kanada ve Hindistan arasındaki Nijjar krizi büyüyor Hindistan, Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun ayrılıkçı Sih örgütü Halistan Kurtuluş Gücü'nün (KLF) lideri Hardeep Singh Nijjar’ın öldürülmesinin arkasında Hindistan hükümetinin olabileceğine yönelik açıklamasının ardından, üst düzey Kanadalı diplomatı sınır dışı etti.
19.09.2023 Dünya
Kanada Başbakanı: Sih lider Nijjar’ın öldürülmesinin arkasında Hindistan olabilir
Kanada Başbakanı: Sih lider Nijjar’ın öldürülmesinin arkasında Hindistan olabilir Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Sih lider Hardeep Singh Nijjar’ın öldürülmesinin arkasında Hindistan hükümetinin olabileceğini söyledi.
19.09.2023 Dünya
Parlamento Binası’nda Çinli casus iddiası
Parlamento Binası’nda Çinli casus iddiası Çin’in, Hong Kong’lu muhaliflerin İngiltere’nin başkenti Londra’daki parlamento binasında düzenlediği Avam Kamarası brifingine sızması için turist kılığına girmiş bir “casus” görevlendirdiği iddia edildi.
13.07.2023 Dünya
İngilizlerden çarpıcı iddia: Kiliselerde silah depoluyorlar
İngilizlerden çarpıcı iddia: Kiliselerde silah depoluyorlar İngiliz Milletvekili Alicia Kearns, Sırbistan’dan silah kaçırıldığını ve bunların Kosova bulunan kiliselerde saklandığını iddia etti.
5.07.2023 Dünya
Boris Johnson, Covid kurallarının ihlaliyle milletvekillerini kasıtlı olarak yanılttı
Boris Johnson, Covid kurallarının ihlaliyle milletvekillerini kasıtlı olarak yanılttı İngiltere'de Avam Kamarası İmtiyaz İnceleme Komitesi, eski başbakan Boris Johnson'la ilgili raporunu açıkladı. Komite, Johnson'ın Covid salgını döneminde konutunda verilen partilerle ilgili olarak Parlamento'yu kasıtlı olarak yanılttığı sonucuna vardı.
15.06.2023 Dünya
Partygate Boris Johnson'ın milletvekilliğini de bitirdi! 'Gözden düşmüş' şekilde istifa etti
Partygate Boris Johnson'ın milletvekilliğini de bitirdi! 'Gözden düşmüş' şekilde istifa etti İstifa, koronavirüs salgını sırasında başbakanlık konutu Downing Street 10 numarada verilen partilere dair hazırlanan rapor yayımlanmadan önce duyuruldu.
10.06.2023 Dünya
'Faizde tepe noktasına yaklaşıyoruz'
'Faizde tepe noktasına yaklaşıyoruz' İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, BoE'nin faiz oranlarında tepe noktasına yaklaşmakta olduğunu söyledi.
23.05.2023 Uzmanpara
İngiltere resmen doğruladı! Storm Shadow Ukrayna'ya tedarik edildi
İngiltere resmen doğruladı! Storm Shadow Ukrayna'ya tedarik edildi İngiltere, Rusya’nın saldırılarına karşı kendisini savunması için Ukrayna'ya 250 kilometre menzile sahip Storm Shadow tipi uzun menzilli füzeler tedarik ettiğini doğruladı.
11.05.2023 Dünya
Türk avukatlardan ırkçı Paludan’a suç duyurusu
Türk avukatlardan ırkçı Paludan’a suç duyurusu İstanbul 2 Nolu Barosu Başkanı Avukat Yasin Şamlı başkanlığında 5 avukattan oluşan heyet, İsveç ile Danimarka başkentlerinde bulunan Türkiye Büyükelçiliği’ne ait binaların önünde Kur’an-ı Kerim yakma eylemi düzenleyen aşırı sağ ırkçı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan’ın yanı sıra İsveç ile Danimarka polisine de suç duyurusunda bulundu.
19.04.2023 Dünya
'İngiltere bankacılık sisteminde gerilim yok'
'İngiltere bankacılık sisteminde gerilim yok' İngiltere Merkez Bankası (BoE) Başkanı Andrew Bailey, İngiltere bankacılık sisteminde gerilim olmadığını söyledi.
28.03.2023 Uzmanpara
Boris Johnson’dan yanıltma itirafı
Boris Johnson’dan yanıltma itirafı Eski İngiltere başbakanı Boris Johnson, Kovid-19 pandemisi ve kuralları sürerken, Başbakanlık Ofisi’nde düzenlenen partilerle ilgili meclisi yanılttığını itiraf etti.
24.03.2023 Dünya
Boris Johnson komisyona 3 saat savunma yaptı
Boris Johnson komisyona 3 saat savunma yaptı Eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson, görevi sırasında Başbakanlıkta, hükümetinin koyduğu Covid kurallarını çiğneyen partiler verilmesiyle ilgili Avam Kamarası’nı bilinçli olarak yanlış yönlendirmediğini savundu.
23.03.2023 Dünya
Paludan’a İngiltere’ye girmek yasak!
Paludan’a İngiltere’ye girmek yasak! Pek çok Kur’an-ı Kerim yakma olayıyla gündeme gelen ve Özellikle İsveç ile Türkiye arasındaki diyaloğun kesilmesine neden olan aşırı sağcı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan’ın, İngiltere’ye girmesi yasaklandı.
22.03.2023 Dünya
İngiltere Maliye Bakanı Hunt yeni bütçeyi açıkladı! 'Enflasyon yüzde 3'e düşecek'
İngiltere Maliye Bakanı Hunt yeni bütçeyi açıkladı! 'Enflasyon yüzde 3'e düşecek' İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt bugün Avam Kamarası'na bütçesini sunarken, halen yüzde 10,1 olan yıllık enflasyonun, yıl sonuna kadar yüzde 2,9'a düşmesini beklediklerini, ekonominin resesyona girmeyeceğini söyledi.
15.03.2023 Dünya
İngiltere’de göç yasası tartışması!
İngiltere’de göç yasası tartışması! İngiltere’de hükümetin mültecilere yönelik tartışma yaratan tasarısı tepki çekerken, yasa karşıtı görüşün bayrak ismi eski futbolcu Gary Lineker oldu.
12.03.2023 Dünya
Gary Lineker: İngiltere'nin mülteci planı 1930'ların Almanya'sını andırıyor
Gary Lineker: İngiltere'nin mülteci planı 1930'ların Almanya'sını andırıyor BBC sunucusu ve İngiltere'nin ünlü eski milli futbolcularından Gary Lineker, attığı bir tweette Muhafazakar Parti hükümetinin yeni mülteci yasa tasarısını Nazilerin iktidarda olduğu 1930'lar Almanyası ile kıyasladı. BBC yönetimi ve hükümet, Lineker'e tepki gösterdi.
8.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Avam Kamarası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.