Avcı

Avcı

Son dakika avcı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan avcı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan avcı haber sayfamızda...

Avcı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.173 avcı haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması!
Trabzonspor'dan Giorgos Masouras açıklaması! Trabzonspor, Giorgos Masouras'la ilgili transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı.
19.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama!
Trabzonspor'dan Salih Uçan için resmi açıklama! Trabzonspor Kulübü; Salih Uçan ve Oliver Torres'in transferleriyle ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.04.2024 Trabzonspor
Erkeklerde görülüyordu, kadınlarda artışa geçti! Sebebi bakın neymiş, ilk belirti öksürük
Erkeklerde görülüyordu, kadınlarda artışa geçti! Sebebi bakın neymiş, ilk belirti öksürük Genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakaları son yıllarda kadınlarda artışa geçti. Doç. Dr. Alper Avcı, "Ülkemizde, kadınlarda akciğer kanseri görülme durumu diğer kanserlere göre 4’üncü sıraya kadar yükseldi. Yani yüzde 10'ların bile altında olan görülme sıklığı yüzde 15-20'lere tırmandı" diyerek buna yol açan sebebi açıkladı.
18.04.2024 Genel Sağlık
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu!
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe Alagöz Holding oldu! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 3'üncü maçında Fenerbahçe Alagöz Holding, Çukurova Basketbol deplasmanından 80-56 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
17.04.2024 Basketbol
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor
Trabzonspor'a müjdeli haber! Yıldız futbolcu geri dönüyor Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, 50 günlük aranın ardından yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Takımla çalışmalara başlayan oyuncunun, Kayserispor maçında sahada olması bekleniyor
17.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi
Trabzonspor'da Gagliardini listeye girdi Yeni sezona güçlü ve iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Trabzonspor transferde adımlarını dikkatli atıyor. Avrupa’da birçok isimle temas halinde olan Karadeniz ekibi belirlenen oyuncuları kısa süre içinde renklerine bağlamayı hedefliyor.
17.04.2024 Trabzonspor
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu
Trabzonspor'da Rayyan Baniya formayı unuttu Trabzonspor'un sezon başında Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Rayyan Baniya, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından formayı unuttu. Savunma oyuncusu, ligde son 8 maçta yedek kulübesinden dahi çıkamadı.
15.04.2024 Trabzonspor
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler
Kemalettin Tuğcu hakkında bilinmesi gerekenler Kemalettin Tuğcu’nun yeğeni gazeteci yazar Nemika Tuğcu, “Sırça Köşkün Masalcısı” adlı kitabında engelli oluşunu bir kusur sayıp 26 yaşına kadar münzevi bir hayat süren yazarın iç dünyasını anlatıyor
14.04.2024 Kültür Sanat
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not Eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, bu kez de sevgilisiyle beraber yaptığı atış taliminden anları takipçileriyle paylaştı. Erdal Kaya'dan sevgilsine tam not geldi.
13.04.2024 Cadde
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu Karlı dağları ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü.
13.04.2024 Gündem
Trabzonspor istikrarı bir türlü sağlayamadı
Trabzonspor istikrarı bir türlü sağlayamadı Süper Lig'in 32. haftasında Sivasspor'a 1-0 yenilen bordo-mavili takım inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor.
13.04.2024 Trabzonspor
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı!
TFF'den VAR'da yabancı hakem kararı! Trendyol Süper Lig’de yabancı Video Yardımcı Hakem (VAR) dönemi başlıyor. TFF bu hafta oynanacak Ankaragücü-Gaziantep FK, Karagümrük-Fenerbahçe ve Alanyaspor-Galatasaray maçlarında yabancı VAR hakemlerinin görev yapacağını resmen açıkladı.
13.04.2024 Süper Lig
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı!
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF’nin yabancı VAR hakemi kararına olumlu baktıklarını bildirdi, “Bunun benzeri bu sezon Alman hakemlerle Hırvatistan’da denendi ve çok başarılı sonuçlar verdi. Bu tartışmaların bitmesi lazım. Halk bundan sıkıldı” dedi.
13.04.2024 Beşiktaş
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum Ünlü şarkıcı Koray Avcı, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Avcı, "Küçüklerinize harçlık veriyor musunuz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.04.2024 Cadde
Lazio, Salernitana karşısında 4 golle galip!
Lazio, Salernitana karşısında 4 golle galip! Serie A'nın 32'nci haftasında Lazio, Salernitana'yı 4-1 mağlup etti.
12.04.2024 İtalya Serie A
Bülent Uygun: Süper Lig'de kalmayı garantiledik!
Bülent Uygun: Süper Lig'de kalmayı garantiledik! Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Trabzonspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Sivasspor
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık!
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Onuachu müjdesi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Onuachu müjdesi! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öncesi konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Taraftarından yoksun Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, bunların ilkini bugün Sivasspor karşılaşmasında çekecek.
12.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi Trabzonspor'un Sevilla'da forma giyen ve sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcuya 3+1 yıllık sözleşme önerdiği aktarıldı.
9.04.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Avcı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.