Avigdor Liberman

Avigdor Liberman

Son dakika Avigdor Liberman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Avigdor Liberman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Avigdor Liberman haber sayfamızda...

Avigdor Liberman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 131 avigdor liberman haberi bulunmuştur.
Netanyahu’dan geri adım! İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın görevden alınması ertelendi
Netanyahu’dan geri adım! İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın görevden alınması ertelendi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun 26 Mart’ta görevden alındığını duyurduğu Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın görevden alınmasına yönelik kararı, güvenlik gerekçesi ile ertelendi.
3.04.2023 Dünya
Netanyahu’dan geri adım
Netanyahu’dan geri adım İsrail’de koalisyon hükümetinin çıkarmak istediği yasa nedeniyle protestolar daha da şiddetlenirken, yasaya karşı çıkan Savunma Bakanı Gallant’ın görevden alınmasıyla ülke kaosa sürüklendi. Başbakan Netanyahu tepkilerin ardından düzenlemeyi erteledi.
28.03.2023 Dünya
İsrail'de yargı reformu tartışmaları durmuyor! Netanyahu görevden aldı
İsrail'de yargı reformu tartışmaları durmuyor! Netanyahu görevden aldı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, protestolara neden olan tartışmalı yargı reformuna karşı çıkan Savunma Bakanı Yoav Gallant'ı görevden aldı.
26.03.2023 Dünya
'İran ile çatışma an meselesi'
'İran ile çatışma an meselesi' İsrail Finans Bakanı Avigdor Liberman, ülkesinin İran ile çatışmasının "an meselesi" olduğunu ve bunun çok uzak olmadığını ileri sürdü.
21.10.2021 Dünya
İsrail'de anketler yine koalisyonu gösteriyor
İsrail'de anketler yine koalisyonu gösteriyor İsrail'deki kamuoyu yoklamaları, 23 Mart'ta yapılacak erken seçimde Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki Likud Partisi'nin başını çektiği sağ blokun koalisyon hükümetini kurmak için gerekli sandalyeye yakın olduğunu gösteriyor.
21.03.2021 Dünya
Dünden bugüne İsrail ile BAE'nin normalleşme süreci
Dünden bugüne İsrail ile BAE'nin normalleşme süreci Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile İsrail'in, uzun yıllar perde arkasında geliştirdikleri ilişkilerinin bugün resmi bir şekilde normalleşeceği ve çeşitli alanlarda işbirliği anlaşmaları imzalayacakları duyuruldu.
13.08.2020 Dünya
Netanyahu'yu başbakanlıktan edecek yasa tasarısı meclise sunuldu
Netanyahu'yu başbakanlıktan edecek yasa tasarısı meclise sunuldu Eski İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman liderliğindeki İsrail Evimiz Partisi, ülkeyi yaklaşık 1,5 yıldır geçici hükümetle yöneten Binyamin Netanyahu'nun başbakanlık görevinden istifa etmesini zorunlu hale getirecek yasa tasarısını meclise sundu.
16.03.2020 Dünya
Koronavirüs hükümeti
Koronavirüs hükümeti İsrail’de uzun süredir devam eden hükümet sorununa, “Koronavirüs” çare olacak. Virüs tehdidi nedeniyle acil koalisyon arayışları, Başbakan Netanyahu’nun rakibi Gantz’ın hükümeti kuracak desteği elde etmesiyle sonlanacak gibi görünüyor
16.03.2020 Dünya
Netanyahu koalisyonu kuracak sayıya ulaşamadı
Netanyahu koalisyonu kuracak sayıya ulaşamadı İsrail'de 2 Mart'ta yapılan erken genel seçimlerde oy sayımı tamamlanırken, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok 58 milletvekilinde kalarak koalisyon hükümetini kuracak sayıya ulaşamadı.
5.03.2020 Dünya
Bu kez de olmadı!
Bu kez de olmadı! İsrail’de seçimlerden birinci parti olarak çıkan Likud lideri Başbakan Binyamin Netanyahu, zafer ilan etse de, çoğunluk için gerekli 61 sandalyeye ulaşamadı. Likud önderliğindeki sağ blok 59 sandalyede kalırken, Netanyahu’nun bu sefer koalisyonu kurmakta başarılı olup olamayacağı merak konusu.
4.03.2020 Dünya
İsrail seçimlerinden yeni bir koalisyon krizi çıktı
İsrail seçimlerinden yeni bir koalisyon krizi çıktı Oyların yarıdan fazlasının sayıldığı ülkede Başbakan Netanyahu yarışı önde götürüyor, Likud'un başını çektiği sağ bloktaki partiler koalisyon hükümetini kurmak için gerekli sayıya ulaşamadı.
3.03.2020 Dünya
İsrail'de koalisyona 'bir' kaldı
İsrail'de koalisyona 'bir' kaldı İsrail'de son bir yıl içinde yapılan üçüncü erken genel seçimlerde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok 60 milletvekili çıkararak koalisyon hükümetini kurmak için gerekli sayının bir gerisinde kaldı.
2.03.2020 Haberler
Son dakika | İsrail'de koalisyona 'bir' kaldı
Son dakika | İsrail'de koalisyona 'bir' kaldı İsrail'de son bir yıl içinde yapılan üçüncü erken genel seçimlerde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok 60 milletvekili çıkararak koalisyon hükümetini kurmak için gerekli sayının bir gerisinde kaldı.
2.03.2020 Dünya
İsrail'de kamuoyu yoklamaları koalisyon krizinin süreceğini gösteriyor
İsrail'de kamuoyu yoklamaları koalisyon krizinin süreceğini gösteriyor İsrail'deki kamuoyu yoklamaları, yarın yapılacak erken genel seçimlerde, ne sağ ne de sol blokun koalisyon hükümetini kurmak için gerekli sayıya ulaşabileceğini ortaya koyuyor.
1.03.2020 Dünya
İsrail'de bir yıldaki üçüncü seçim de düğümü çözecek gibi görünmüyor
İsrail'de bir yıldaki üçüncü seçim de düğümü çözecek gibi görünmüyor 2 Mart'ta yapılacak erken seçimde hiçbir partinin tek başına iktidara gelmek için gerekli çoğunluğa ulaşması beklenmiyor. Başbakan Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blokun 57, Mavi-Beyaz İttifakı öncülüğündeki sol blokun ise 44 milletvekilinde kalacağı tahmin ediliyor.
14.02.2020 Dünya
Netanyahu için çember daralıyor
Netanyahu için çember daralıyor Gittikçe köşeye sıkışan İsrail Başbakanı'nın yargılanmasının önünü açacak bir adım daha atıldı, dokunulmazlık başvurusu resmen incelenecek.
14.01.2020 Dünya
Dokunulmazlık adımı tepki çekti
Dokunulmazlık adımı tepki çekti İsrail’de Başbakan Netanyahu hakkındaki yolsuzluk davaları nedeniyle dokunulmazlık istedi. Muhalefet kararı eleştirirken, başvurunun mecliste kabul edilmesinin zor olduğu ifade ediliyor
3.01.2020 Dünya
Liberman'dan erken seçim sinyali
Liberman'dan erken seçim sinyali Koalisyon müzakerelerinin çıkmaza girdiği İsrail'de süre doluyor, ülke bir yıl içinde üçüncü kez seçime gidebilir.
5.12.2019 Dünya
İsrail bir yıl içinde üçüncü seçime gidiyor
İsrail bir yıl içinde üçüncü seçime gidiyor Başbakan Netanyahu’nun ardından Mavi-Beyaz İttifakı lideri Gantz da koalisyon hükümeti kuramadı, önümüzdeki 21 günlük sürede yeni bir koalisyon ortaya çıkmazsa yeni bir seçime gidilecek.
21.11.2019 Dünya
İsrail'de üçüncü seçim ufukta göründü
İsrail'de üçüncü seçim ufukta göründü Koalisyon pazarlıklarının kilit ismi Liberman merakla beklenen kararını açıkladı, masayı deviren şahin politikacı "Üçüncü kez erken seçime doğru gidiyoruz" dedi.
20.11.2019 Dünya
İsrail'de koalisyon kurulamadı
İsrail'de koalisyon kurulamadı Hükümeti kurma görevini alan Mavi-Beyaz İttifakı lideri Gantz ile Başbakan Netanyahu'nun buluşmasından sonuç çıkmadı.
20.11.2019 Dünya
İsrail'de Netanyahu hedefte! Bomba iddia...
İsrail'de Netanyahu hedefte! Bomba iddia... İsrail'de 17 Eylül'de yapılan genel seçimlerin galibi Mavi-Beyaz İttifakı lideri Benny Gantz, birlik hükümetinin Başbakan Binyamin Netanyahu'nun tutumu nedeniyle kurulamadığını iddia etti.
5.11.2019 Dünya
İsrail'de hükümeti kurma görevi Gantz'a verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Gantz'a verildi İsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu'nun başarısız olmasının ardından yeni koalisyon hükümetini kurma görevi Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin tarafından Mavi-Beyaz İttifakı lideri Benny Gantz'a verildi.
23.10.2019 Dünya
Netanyahu'nun başı belada
Netanyahu'nun başı belada İsrail medyası, Mavi-Beyaz İttifakı'nın hakkında dava açılması halinde Netanyahu'nun başbakanlık görevinden istifa etmesini zorunlu hale getirecek bir yasa tasarısı hazırladığını bildiriyor.
23.10.2019 Dünya
Netanyahu 'başaramadım' dedi ve görevi iade etti
Netanyahu 'başaramadım' dedi ve görevi iade etti İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, koalisyon kurmak için gerekli çoğunluğu sağlayamaması sebebiyle hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'e iade etti.
21.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Avigdor Liberman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.