Avlanmak

Avlanmak

Son dakika avlanmak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan avlanmak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan avlanmak haber sayfamızda...

Avlanmak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 500 avlanmak haberi bulunmuştur.
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı
150 kiloluk kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında tekneyle avlanan balıkçı Bahri Gayır'ın ağlarına 150 kilo ağırlığında kılıç balığı takıldı. Balık, bir restorana 30 bin TL'ye satıldı.
18.03.2024 Ekonomi
Sarıyer’de korkunç olay! Ağaca bağlanmış erkek cesedi bulundu
Sarıyer’de korkunç olay! Ağaca bağlanmış erkek cesedi bulundu Sarıyer'de çıplak halde ağaca kravatlarla bağlanmış bir erkek cesedi bulundu.
12.02.2024 Gündem
Dünya’nın en kuzeyinde buz yok
Dünya’nın en kuzeyinde buz yok Gezegenin bir ucunda, dünyanın en kuzeyinde yaşıyorlar. Buzullarla çevrili, karla örtülü bir doğaları ve buna dayanan binlerce yıllık kültürleri var..
22.01.2024 Gündem
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Avcılar fark etti, 3 gün maden sahasında mahsur kaldı! ‘Kedi sesi gibi ince bir ses duyduk’
Avcılar fark etti, 3 gün maden sahasında mahsur kaldı! ‘Kedi sesi gibi ince bir ses duyduk’ Tekirdağ Çorlu’da domuz avına çıkan avcıların fark ettiği, maden sahasında yaklaşık 3 gündür mahsur kalan Fransız gezgin, itfaiye tarafından bitkin vaziyette sağ kurtarıldı. Avcı Destegül, “Kedi sesi diye gittik, sonra birinin şişe salladığını görünce yardımına koştuk” dedi.
25.09.2023 Haberler
3 gün kurtarılmayı bekledi! Avcılar kedi sandı, görünce inanamadılar
3 gün kurtarılmayı bekledi! Avcılar kedi sandı, görünce inanamadılar Tekirdağ Çorlu’da domuz avına çıkan avcıların fark ettiği, maden sahasında yaklaşık 3 gündür mahsur kalan Fransız gezgin, itfaiye tarafından bitkin vaziyette sağ kurtarıldı. Avcı Destegül, “Kedi sesi diye gittik, sonra birinin şişe salladığını görünce yardımına koştuk” dedi.
25.09.2023 Gündem
7 saat süren av mevsimi! 'Onu yasalara uygun olarak öldürdük'
7 saat süren av mevsimi! 'Onu yasalara uygun olarak öldürdük' Arkadaşlarıyla timsah avlamak için Mississippi Nehri'ne açılan ABD'li avcı Will Thomas, dünya basınında infial yaratan bir görüntüyü kayda aldı.
29.08.2023 Dünya
Yalova'da yunusların dansı kamerada
Yalova'da yunusların dansı kamerada Yalova'nın Çınarcık ilçesinde balıkçı teknesine yaklaşan yunusların dansı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
26.08.2023 Haberler
Antarktika’da 10 bine yakın penguen yavrusu eriyen buzlar nedeniyle öldü
Antarktika’da 10 bine yakın penguen yavrusu eriyen buzlar nedeniyle öldü Antarktika’da 10 bin civarı penguen yavrusunun, altlarındaki buzun erimesi nedeniyle öldüğü ortaya çıktı.
25.08.2023 Dünya
798 kiloluk canavar! Ekipler içini açtıklarında şaşkına döndü
798 kiloluk canavar! Ekipler içini açtıklarında şaşkına döndü Yakalanması imkansız olarak kabul edilen ve okyanusların diplerinde yaşayan 'Şeytan köpekbalığı' yıllar sonra tekrar ağa takıldı. Balığın içini açan ekipler ise üzücü manzarayla karşı karşıya geldi.
19.06.2023 Dünya
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı
Felaketi yaşatacaktı, yakalandı! İçinden 11 milyon yumurta çıktı ABD'nin Oklahoma eyaletinde yakalanan dev balık dünyada gündem oldu. Yetkililer tarafından yapılan '11 milyon yumurta' açıklaması ise tüyler ürpertti.
20.05.2023 Dünya
Buca’nın madalya avcıları
Buca’nın madalya avcıları İlaç izleme sensöründen orman yangınlarına karşı robota bilim ve sanata meraklı öğrencilerin geliştirdikleri projeler İzmir’in Buca ilçesinden dünyaya açılıyor. Altın çocuklar bugüne kadar 64 altın, 49 gümüş ve 38 bronz madalya kazandı.
23.04.2023 Pazar
1 aylık cehennem! Ormanda kayboldu, solucan yiyerek hayatta kaldı
1 aylık cehennem! Ormanda kayboldu, solucan yiyerek hayatta kaldı Arkadaşlarıyla avlanmaya giden ve ilginç bir şekilde kaybolan adam 1 ay sonra bulundu. 1 ayda aşırı kilo verdiği tespit edilen şahsın hayatta kalma teknikleri ise pes dedirtti.
2.03.2023 Dünya
Yunuslar denizlerdeki gürültü kirliliği sebebiyle birbirlerine "bağırmak zorunda kalıyor"
Yunuslar denizlerdeki gürültü kirliliği sebebiyle birbirlerine "bağırmak zorunda kalıyor" Yeni bir çalışma, yunusların denizlerdeki gürültü kirliliği sebebiyle birbirlerine seslerini duyuramadığını ve anlaşmakta zorlandıklarını ortaya koydu.
13.01.2023 Dünya
Yaylada kaybolan avcı sağ olarak bulundu
Yaylada kaybolan avcı sağ olarak bulundu Mersin'de avlanmak için çıktığı yaylada kaybolan avcı sağ olarak bulundu.
14.12.2022 Gündem
Akdeniz foku su altında uyurken görüntülendi
Akdeniz foku su altında uyurken görüntülendi Hatay'ın Samandağ ilçesinde dalış yapan Doğukan Dönmez, uyuyan Akdeniz fokunu görüntüledi. Dönmez, “Uyuyordu beni hiç fark etmedi ben de onu rahatsız etmeden uzunca izleyip çekimleri yaptım” dedi.
7.12.2022 Haberler
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
Arkadaşlarıyla ava gitmişti, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
Arkadaşlarıyla ava gitmişti, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Damarlıtaş Mahallesi’nde arkadaşlarıyla ava giden İskender Kolay (62), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Kolay'ın cenazesi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Erzurum Afet ve Acil Durum (AFAD) ekibi tarafından hastaneye getirildi.
26.11.2022 Gündem
‘Denizlerimizle kucaklaşacağız’
‘Denizlerimizle kucaklaşacağız’ Her yıl 21 Kasım’da kutlanan Dünya Balıkçılık Günü, Çeşme’de düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. Denizleri koruma, bilinçli avlanma ve su ürünlerinin işlenmesi konularına dikkat çekildi.
23.11.2022 Ege
Yaş Tahtaya Basmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Yaş Tahtaya Basmak İle İlgili Örnek Cümleler
Yaş Tahtaya Basmak Deyiminin Anlamı Ne Demek? Yaş Tahtaya Basmak İle İlgili Örnek Cümleler Yaş kelimesi Eski Türkçede ıslak ve nemli anlamına gelir. Yaş tahtalar ise çürük olduğu için, bu tahtalardan yapılan basamakların kırılma riski çok yüksektir. Bu bilimsel gerçekten yola çıkılarak kullanılan yaş tahtaya basmak deyiminin anlamı tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalmaktır. Yaş tahtaya basmak deyimini kaç farklı anlamda kullanılır? İşte, merak edilenler.
18.11.2022 Eğitim
‘Denizin bereketi zenginleştirecek’
‘Denizin bereketi zenginleştirecek’ Çeşme Belediyesi, Dokuz Eylül Rotary Kulübü işbirliğinde, Dünya Balıkçılık Haftasını bir dizi etkinlikle kutluyor.
17.11.2022 Ege
Balık tezgahlarında palamut bolluğu devam ediyor
Balık tezgahlarında palamut bolluğu devam ediyor İstanbul’da balık tezgahları palamutla doldu. Yaklaşık 1 kilo civarında olan palamut 70 lira civarında satılıyor.
14.10.2022 Ekonomi
Tekneyle denize açılan balıkçı, 2 gündür kayıp
Tekneyle denize açılan balıkçı, 2 gündür kayıp Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde avlanmak için tekne ile Marmara Denizi'ne açılan amatör balıkçı Salih Bilgin'den (59), 2 gündür haber alınamıyor. Teknesi boş halde bulunan Bilgin'i arama çalışması sürdürülüyor.
16.09.2022 Gündem
Kalbi duran köpeği kalp masajıyla hayata döndürdü
Kalbi duran köpeği kalp masajıyla hayata döndürdü Denizli'nin Çivril ilçesinde, bir kamyonetin kasasında boynundan tasmayla bağlı köpek, kasadan aşağı atlayınca asılı kaldı. Bir süre asılı şekilde hareketsiz kalan köpeği fark eden domuz avcısı Selçuk Poslu, köpeği asılı kaldı yerden çıkartıp, kalp masajıyla hayata döndürmeyi başardı. Poslu'nun köpeğe kalp masajı yaptığı anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
1.09.2022 Yaşam
Çukur adam: Dış dünyayla teması olmayan kabilenin son üyesi öldü
Çukur adam: Dış dünyayla teması olmayan kabilenin son üyesi öldü Son 26 yılını tek başına geçiren, ömrü boyunca dış dünyayla tamamen temassız yaşayan ve adı bilinmeyen bir kabile üyesi yaşamını yitirdi.
30.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Avlanmak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.