Avlu dizisi ne zaman başlayacak?
Avlu dizisi ne zaman başlayacak? Avlu dizisinin eski sezonları Netflix'te yayınlanmaya başladı. Fakat yeni sezon hala başlamış değil. Diziyi 2 sezondur dikkatle takip edenler şimdi yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırıyor. İşte konuya ilişkin bilgiler...
21.10.2019 Gündem
Avlu ne zaman başlayacak? Açıklama geldi...
Avlu ne zaman başlayacak? Açıklama geldi... Avlu sezon finali yaptı ve yaklaşık 4 aydır ekranlarda yok. Bu sezon Avlu dizisi başka bir platformda yayınlanacak. Diziyi kaçırmak istemeyen binlerce kişi "Avlu ne zaman başlayacak?" sorusunu soruyor.
8.10.2019 Gündem
Merakla bekleniyor... Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak? Hangi kanalda?
Merakla bekleniyor... Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak? Hangi kanalda? Avlu dizisi 2 sezon Star TV'de yayınlandı ve sonra final yaptı. Avlu yeni sezon artık Star TV'de olmayacak. Bu nedenle dizinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.
1.10.2019 Gündem
Avlu dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Avlu dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Avlu yeni sezon bölümlerine bu akşam başladı. STAR TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Avlu yeni bölümlerinde, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı belli oldu. Peki Avlu dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
20.09.2018 Cadde