Avril Lavigne

Avril Lavigne

Son dakika Avril Lavigne haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Avril Lavigne gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Avril Lavigne haber sayfamızda...

Avril Lavigne

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 148 avril lavigne haberi bulunmuştur.
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı!
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı! 'Twilight' (Alacakaranlık) filmiyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart, rol aldığı 'Love Lies Bleeding' filminin galasında tercih ettiği kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Kırmızı halıda mayokiniyi andıran bir kıyafet giyen ünlü oyuncu, meraklı bakışları üzerinde topladı.
7.03.2024 Cadde
Aşk belgelendi! 13 yaş küçük sevgilisiyle kameralara yakalandı
Aşk belgelendi! 13 yaş küçük sevgilisiyle kameralara yakalandı Genç yaşında hızla şöhret basamaklarını tırmanan, 2000'li yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Avril Lavigne, çalkantılı özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmişti. Lavigne, son olarak 13 yaş küçük aşkıyla görüntülendi.
31.01.2024 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Memleketinde konser verdi Tuğba Özerk, memleketi İzmir’de sahne aldı...
13.12.2022 Cadde
Geniş paça pantolon rüzgârı
Geniş paça pantolon rüzgârı Moda uzmanları, bir döneme damga vuran vücudu saran pantolonların rafa kalktığını, artık geniş paça pantolonların rahatlığının vazgeçilmez bir hale geldiğini açıkladı.
6.11.2022 Dünya
Artık yıldız sahibi
Artık yıldız sahibi Şarkıcı Avril Lavigne, Hollywood’un ünlü Şöhretler Kaldırımı’nda yıldız sahibi oldu.
2.09.2022 Cadde
Aleyna Tilki 'Take It Or Leave It' ile Olivia Rodrigo ve Gayle'in açtığı yoldan yürür mü?
Aleyna Tilki 'Take It Or Leave It' ile Olivia Rodrigo ve Gayle'in açtığı yoldan yürür mü? Aleyna Tilki sınıfı geçse de tam olarak bekleneni veremeyen 'Retrograde' şarkısından sonra bu kez çok daha iddialı bir hit'le karşımızda. 'Take It Or Leave It' yayınlandığı günden itibaren fenomen olma yolunda ilerliyor. Peki Aleyna Tilki 'Take It Or Leave It' ile Olivia Rodrigo ve Gayle'in geçen yıl açtığı yoldan yürüyebilir mi?
20.04.2022 Müzik
Romantik teklif!
Romantik teklif! Avril Lavigne ve Mod Sun’ın 27 Mart’ta Paris’te nişanlandığı ortaya çıktı. İki şarkıcı, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.
9.04.2022 Cadde
Molatik Fiskos: Avril Lavigne, Miley Cyrus ve diğerleri...
Molatik Fiskos: Avril Lavigne, Miley Cyrus ve diğerleri... Molatik Fiskos köşemize hoş geldiniz. Haftaya biraz hangi ünlü, nerede, ne yapmış, neler olmuş tarzında merakımızı gideren olaylarla başlayalım. Geçtiğimiz hafta neler oldu neler... Kahvenizi, çayınızı aldıysanız başlıyoruz.
4.04.2022 Ünlüler
Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu!
Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu! 2000’li yılların başında pop punk müziğine yön veren ünlü şarkıcı Avril Lavigne (37), eğer hayatını konu alan bir film yapılırsa kendisini oyuncu Kristen Stewart’ın oynamasını istediğini belirtti.
25.03.2022 Cadde
Kendini eleştirdi
Kendini eleştirdi Avril Lavigne, Fault dergisine kapak oldu.
12.02.2022 Cadde
Heyecan veren paylaşım
Heyecan veren paylaşım Avril Lavigne, önceki gün Instagram hesabından takipçilerini heyecanlandıran bir paylaşım yaptı.
13.01.2022 Cadde
Centilmen sevgili
Centilmen sevgili Avril Lavigne ve Mod Sun, önceki gün Malibu’da akşam yemeğine giderken görüntülendi.
2.07.2021 Cadde
Akustik düet
Akustik düet Avril Lavigne, sevgilisi Mod Sun ile düet yaptıkları ‘Flames’ parçasını akustik seslendirdi.
26.04.2021 Cadde
Keyifler yerinde
Keyifler yerinde Avril Lavigne ve Mod Sun, önceki akşam Beverly Hills’te akşam yemeğine çıktı.
18.04.2021 Cadde
Akşam buluşması
Akşam buluşması Avril Lavigne ve Mod Sun, önceki akşam Malibu’da akşam yemeğine giderken görüntülendi.
30.03.2021 Cadde
Nebahat Çehre'nin 33 yıl önceki hali sosyal medyayı salladı
Nebahat Çehre'nin 33 yıl önceki hali sosyal medyayı salladı Türk sinemasının güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncularından Nebahat Çehre, TRT arşivinden çıkan görüntüleriyle sosyal medyada gündem oldu.
1.02.2021 Cadde
Eskiye dönüş
Eskiye dönüş Avril Lavigne, yeni albüm çalışmalarına son hızla devam ediyor.
15.01.2021 Cadde
Avril Lavigne hakkında bilmediğiniz 10 şey
Avril Lavigne hakkında bilmediğiniz 10 şey Hepimizin hayatında sanatına ve görüşlerine hayranlık duyduğumuz sanatçılar vardır. Onlar çoğu zaman ailemizden biri gibi olurlar. Bir zaman sonra sevdiğimiz sanatçıların yalnızca sanatını değil nelerden hoşlandıklarını, rutinlerini, korkularını da merak ederiz. Peki ya bilinmeyen yönleri? Aranızda Avril Lavigne hayranları varsa bu yazımız tam sizlik. Bakalım Avril Lavigne hakkında bilinmeyenler nelermiş...
4.12.2020 Müzik
Magazin Haberleri Bülteni (30 Kasım 2020)
Magazin Haberleri Bülteni (30 Kasım 2020) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları...
30.11.2020 Magazin
Avril Lavigne'nin yeni malikanesi fiyatı dudak uçuklattı
Avril Lavigne'nin yeni malikanesi fiyatı dudak uçuklattı Bir dönem hızlı hayatıyla gündeme gelen, fakat uzun bir süredir sakin bir yaşam sürdüren Avril Lavigne, milyon dolarlık bir emlak yatırımı yaptı.
29.11.2020 Cadde
Nebahat Çehre'nin yeni mesleği
Nebahat Çehre'nin yeni mesleği Türk sinemasının güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncularından Nebahat Çehre, karantina günlerini tasarım yaparak geçirdi. 40 parçalık özel bir kapsül koleksiyon hazırlayan Çehre, karantina dönemindeki içinde birden fazla kadının olduğunu keşfettiğini söyledi.
27.07.2020 Cadde
Savaşçı Lavigne!
Savaşçı Lavigne! Avril Lavigne, salgın günlerine özel ‘We Are Warriors’ (Savaşçıyız) isimli bir single çıkardı.
28.04.2020 Cadde
Koronavirüs iptalleri
Koronavirüs iptalleri Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, Hollywood yıldızlarının işlerini de sekteye uğrattı.
6.03.2020 Cadde
Avril Lavigne'den Justin Bieber’a destek
Avril Lavigne'den Justin Bieber’a destek 2000’lerin popüler müzisyenlerinden Avril Lavigne, yıllar boyunca Lyme hastalığıyla mücadele etmiş ve uzun bir aranın ardından 2018’de yeni single’ı ‘Head Above Water’la müziğe dönmüştü. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde aynı rahatsızlığa yakalandığını açıklayan meslektaşı Justin Bieber’a sosyal medya üzerinden destek oldu.
11.01.2020 Cadde
En iyi o anladı
En iyi o anladı Yıllardır lyme hastalığıyla mücadele eden Avril Lavigne, aynı rahatsızlığa yakalanan Justin Bieber’a destek verdi
11.01.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Avril Lavigne ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.