Ay Yıldız

Ay Yıldız

Son dakika ay yıldız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ay yıldız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ay yıldız haber sayfamızda...

Ay Yıldız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.387 ay yıldız haberi bulunmuştur.
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı?
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a tepki: O kadar hareket yapılır mı? Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşananlarla ilgili olarak Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterdi. Öte yandan Thiam'ın oruç tuttuğunu açıklayan Üzülmez, hiçbir idmanı kaçırmadığını dile getirdi.
22.03.2024 Fenerbahçe
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler'
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! 'Benimle temasa geçtiler' Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Milli Takım
Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro
Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro Bundesliga 2 temsilcisi Nürnberg'de forma giyen ve tercihini Ay-Yıldızlı ekipten yana kullanan Can Uzun'un yeni takımı netleşti. Genç yetenek için 10 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.
12.03.2024 Almanya Bundesliga
'Türkiye'nin en büyük bayrağı' Samsun semalarında
'Türkiye'nin en büyük bayrağı' Samsun semalarında Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye'nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan geçen herkesin göğsünü kabartıyor. Bayrağı göründe duran vatandaşlar, devasa bayrakla hatıra fotoğrafı çektiriyor.
9.03.2024 Haberler
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var
Türkiye'nin en büyük bayrağı burada! 430 kg ağırlığı var 2 bin metrekarelik boyutuyla "Türkiye'nin en büyük bayrağı" olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, yoldan geçen herkesin göğsünü kabartıyor.
9.03.2024 Gündem
Okan Buruk: Bu işi Prag'a bırakmayalım
Okan Buruk: Bu işi Prag'a bırakmayalım Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag ile yapacakları maç öncesi takımla gerçekleştirdiği toplantıda önemli uyarılarda bulundu.
14.02.2024 Galatasaray
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı Geçtiğimiz günlerde hacklenerek paylaşımlar yapılan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin sosyal medya sayfası kurtarıldı. Usta ismin hesabından paylaşılan iddiaların ardından, hesabınAmerika'dan IP kullanılarak hacklendiği ortaya çıktı.
12.02.2024 Cadde
Altay Bayındır onuruna Manchester'da Türk bayrağı!
Altay Bayındır onuruna Manchester'da Türk bayrağı! Fenerbahçe’den, Premier Lig ekiplerinden Manchester United’a giden Altay Bayındır’ın ilk kez forma giymesi onuruna Türk bayrağı göndere çekildi.
Bakan Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü
Bakan Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevini sürdüren Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile görüşüyor. Bakan Kacır, "Bu bilimsel çalışmalar Türkiye olarak varlığımızı güçlendirecek. " dedi. Öte yandan Alper Gezeravcı bir günün nasıl geçtiğini anlattı.
26.01.2024 Haberler
Bakan Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü
Bakan Kacır, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı ile görüştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile Bursa'daki Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde (GUHEM) video konferans aracılığıyla görüşme yaptı. Görüşme 20 dakika sürdü. Görüşmede Alper Gezeravcı bir gününün nasıl geçtiğini anlattı.
26.01.2024 Gündem
Ay yıldız uzayda, heyecan dorukta
Ay yıldız uzayda, heyecan dorukta Tarihi yolculuk, Türkiye’nin birçok bölgesinde izlendi.
20.01.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor
Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzaydaki ilk sözü “Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Atatürk’ün dahiyane sözü; İstikbal göklerdedir!” oldu. Gezeravcı’nın bulunduğu kapsülün bugün Uzay İstasyonu’na varması bekleniyor.
20.01.2024 Gündem
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti!
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti! ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Eski Milli boksör Cem Kılınç evinde ölü olarak bulundu.
7.02.2024 Diğer
Anadolu’nun şahidi Erciyes
Anadolu’nun şahidi Erciyes Tarihte kutsal kabul edilmiş olan Erciyes Dağı, sikkelerde de önemli bir simge olarak yer alıyor. Erciyes bronz heykellerde de görülüyor.
18.12.2023 Arkeoloji
Bakan Yerlikaya polislere seslendi: Hukuka bağlılıktan asla ayrılmayacaksınız
Bakan Yerlikaya polislere seslendi: Hukuka bağlılıktan asla ayrılmayacaksınız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Polis Akademisi Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin mezuniyet törenine katıldı.
9.12.2023 Gündem
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı! 'Türk halkına sevgimizi göstermek istedik'
Mauro Icardi ile Wanda Nara ay yıldızlı bileklik taktı! 'Türk halkına sevgimizi göstermek istedik' Galatasaray’ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, bir pırlanta markasının yüzü oldu. Basın toplantısının yapıldığı otele çocuklarıyla gelen ünlü çift, basın toplantısında ay yıldızlı bileklikleriyle poz verdi.
6.12.2023 Cadde
Ay yıldızlı sevgi gösterisi
Ay yıldızlı sevgi gösterisi Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, Zen Diamond’ın marka yüzü oldu.
6.12.2023 Cadde
8 aylık sevgilisinden hamileydi! Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
8 aylık sevgilisinden hamileydi! Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. 8 aydır beraber yaşadığı sevgilisinden hamile olan Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.
15.11.2023 Cadde
Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki özel madde! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş...
Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki özel madde! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş... Deneyimli teknik adam, 26 Ekim'de TFF 2. Lig ekibi Menemenspor'a imza atmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, Yılmaz Vural'ın sözleşmesindeki özel maddeyi köşesine taşıdı. İşte o yazı...
14.11.2023 Süper Lig
MEB'in 24 Kasım'da öğretmenlere hediye edeceği önlükler tanıtıldı
MEB'in 24 Kasım'da öğretmenlere hediye edeceği önlükler tanıtıldı Milli Eğitim Bakanlığı'nca 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere hediye edilecek önlükler, Ankara Olgunlaştırma Enstitüsü'nde tanıtıldı.
10.11.2023 Gündem
Gonca Vuslateri, ultrason görüntüsünü paylaştı
Gonca Vuslateri, ultrason görüntüsünü paylaştı Geçtiğimiz haftalarda anne olacağını açıklayan Gonca Vuslateri, bebeğinin ultrason görüntüsünü paylaştı. Ultrasonda fetüsün ay yıldız şeklinde görülmesi dikkat çekti.
1.11.2023 Cadde
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu Başkent Ankara’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinin ilk durağı Anıtkabir’di. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Anıtkabir’i ziyaret etti.
30.10.2023 Gündem
İstanbul Boğazı'nda nefes kesen gösteri! Büyük beğeni topladı
İstanbul Boğazı'nda nefes kesen gösteri! Büyük beğeni topladı İstanbul Boğazı’nda Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla ışık, havai fişek ve dron gösterileri yapıldı. Nefes kesen gösteride dron ile gökyüzünde Cumhuriyet yazısı, Türk bayrağı, Türkiye haritası ve atın üzerinde Atatürk silueti oluşturuldu.
29.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ay Yıldız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.