Aybaba

Aybaba

Son dakika aybaba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aybaba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aybaba haber sayfamızda...

Aybaba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.049 aybaba haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı!
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar sona erdi.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz
Samet Aybaba: Helal olsun! 6. kez hoca gönderdiniz Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Santos’la yolları ayırdıktan sonra takımla yaptığı toplantıyı paylaştı, “Oyuncuları tebrik ettim. ‘Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Size helal olsun’ dedim. Çürümüş bir takım var elimizde” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın sorusuna yanıt veren Aybaba, futbolculara sitemde bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Serdar Topraktepe ilk idmanına çıktı.
15.04.2024 Beşiktaş
Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz'
Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz' Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Santos ayrılığı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi Beşiktaş'ta gelecek sezon savunmasına lider stoper dahil etmek isteyen kurmayların ilk hedefinin yeniden Stefan Savic olduğu öğrenildi. Samet Aybaba'nın listesindeki sıralama netlik kazandı.
11.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan taktik çalışması
Beşiktaş'tan taktik çalışması Siyah-beyazlı takım, cumartesi günü Samsunspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
11.04.2024 Beşiktaş
Samet Aybaba, Beşiktaş'ta birlik yemeği tertip etti
Samet Aybaba, Beşiktaş'ta birlik yemeği tertip etti Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı futbolcularla BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde buluştu.
11.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit deplasmanında galip! Final serisinde avantajı kaptı
Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit deplasmanında galip! Final serisinde avantajı kaptı Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisinde Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya geldi. Dev mücadele Fenerbahçe Opet'in 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.
9.04.2024 Voleybol
UEFA kulüp sıralaması güncellendi! İlk 100'de 3 Türk
UEFA kulüp sıralaması güncellendi! İlk 100'de 3 Türk Avrupa futbolunun patronu UEFA, kulüpler sıralamasında güncellemeye gitti. Avrupa'daki devlerin sıralamasının belli olduğu listede ilk 100'de 3 Türk kulübü yer aldı.
10.04.2024 Süper Lig
Selçuk İnan'ın prensi Trabzonspor yolunda! Menajeri açıkladı: Çok yakın
Selçuk İnan'ın prensi Trabzonspor yolunda! Menajeri açıkladı: Çok yakın Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalara başlayan kurmayların Gaziantep FK'nın yıldızına kanca attığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeri görüşmelerin anlaşma aşamasına geldiğini açıkladı.
9.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Şampiyonlar Ligi çıkarması! 6 yıldızı izleyecek
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan Şampiyonlar Ligi çıkarması! 6 yıldızı izleyecek Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'dan flaş bir hamle geldiği ortaya çıktı. Samet Aybaba'nın Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek 6 futbolcuyu takip edeceği aktarıldı.
9.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta oklar Teknik Direktör Santos'a çevrildi. Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ son gelişmeleri canlı yayında Skorer'e aktardı.
5.04.2024 Beşiktaş
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir!
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
1.04.2024 Beşiktaş
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak!
Zeynep Sönmez: En büyük hedefim Grand Slam kazanmak! Antalya’daki WTA turnuvasında çeyrek final oynayan son dönemin yükselen raketi Zeynep Sönmez, gözünü grad slamlere çevirdi. 21 yaşındaki tenisçi "En büyük hedefim Grand Slam kazanmak. En çok kazanmak istediğim ise Wimbledon" diye konuşuyor.
31.03.2024 Tenis
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain gün sayıyor!
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain gün sayıyor! Beşiktaş’ın İngiliz oyuncusu kısa süre içinde sahalara dönmeye hazırlanıyor. Sezonu kapattığı ileri sürülen Chamberlain’in 13 Nisan’da Samsunspor’la oynanacak 32. hafta maçında kadroda olması bekleniyor.
31.03.2024 Beşiktaş
UEFA’dan emsal tazminat! Anlaşmanın şartları gizli tutuldu
UEFA’dan emsal tazminat! Anlaşmanın şartları gizli tutuldu UEFA, 2022 Şampiyonlar Ligi finalindeki olaylar nedeniyle daha önce bilet para iadesi yaptığı Liverpool taraftarına, tazminat ödemeyi de kabul etti. Ancak varılan anlaşmanın şartları gizli tutuldu.
31.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Bundesliga'da RB Leipzig ve Mainz yenişemedi!
Bundesliga'da RB Leipzig ve Mainz yenişemedi! Bundesliga'nın 27'nci haftasında RB Leipzig ile Mainz arasındaki mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
30.03.2024 Almanya Bundesliga
Bayer Leverkusen, Hoffenheim karşısında geri döndü!
Bayer Leverkusen, Hoffenheim karşısında geri döndü! Bundesliga'nın 27'nci haftasında Bayer Leverkusen, Hoffenheim'ı 2-1 mağlup etti.
30.03.2024 Almanya Bundesliga
Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü
Beşiktaş'tan Hollanda çıkarması! Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar görüştü Beşiktaş'ın kariyerini Hollanda'da sürdüren tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için atak yaptığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların yıldız oyuncu için masaya oturduğu aktarıldı.
30.03.2024 Beşiktaş
Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak'
Eski Trabzonsporlu'ya Beşiktaş kancası! 'Bizimle kalacak' Beşiktaş'ta gelecek sezon adına başlayan transfer çalışmalarında gündeme sürpriz bir ismin geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların eski Trabzonsporlu futbolcu için nabız yokladığı aktarıldı.
30.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur'
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur' Cezayirli oyuncunun sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonunun kaldırılmasını kendisinin istediği belirlendi. Ghezzal’ın Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede, “Maddeyi iptal etmek herkes için daha iyi olur. Kalan maçlarda takıma katkı yapmak istiyorum” dediği öğrenildi.
26.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi
Beşiktaş'tan transferde yılın hamlesi! Milli yıldız için satın alma opsiyonlu kiralama hamlesi Gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, 3 yıldız futbolcuyu takibe aldığı kaydedildi.
24.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a Brezilyalı forvet! Ön görüşme yapıldı
Beşiktaş'a Brezilyalı forvet! Ön görüşme yapıldı Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, Brezilyalı forvetin kulübüyle ön görüşmede bulunduğu kaydedildi.
23.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Aybaba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.