Ayben

Ayben

Son dakika Ayben haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayben gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayben haber sayfamızda...

Ayben

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 165 ayben haberi bulunmuştur.
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kulağımız hep sizde
Kulağımız hep sizde Siemens Türkiye Senfoni Orkestrası, ilk konseri olan ‘100. Yıl Cumhuriyet Operası’yla Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Konserden elde edilen tüm bilet satış gelirleri depremden etkilenen öğrenciler için Darüşşafaka’ya bağışlandı.
22.11.2023 Kültür Sanat
Aybüke İsminin Anlamı Nedir? Aybüke Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Aybüke İsminin Anlamı Nedir? Aybüke Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Aybüke eski Türklerde çok fazla kullanılan isimler arasında yer alır. Türk ismi olması itibari ile çokça tercih edilen bir isim olan Aybüke'nin ne anlama geldiğiniz öğrenebilir ve isim seçimlerinizde kullanabilirsiniz. Aybüke ne demek? Ne anlama gelir? Sizler için derledik.
25.09.2023 Gündem
Ayyüce İsminin Anlamı Nedir? Ayyüce Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Ayyüce İsminin Anlamı Nedir? Ayyüce Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Ülkemizde Ay isminden türetilmiş onlarca farklı isim kullanılıyor. Bunlar arasında en bilinenleri Aydan, Ayla ve Ayça'dır. 90'lı yılların başından itibaren daha farklı ve modern isimler de popülerlik kazanmaya başladı. Bunların başında da Ayyüce geliyor. Kız çocuklarına verilen isimlerden biri olan Ayyüce ne demek, ne anlama geliyor? Bu isim Kuran'ı Kerim'de geçiyor mu? İşte, merak edilen tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Aykız İsminin Anlamı Nedir? Aykız Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Aykız İsminin Anlamı Nedir? Aykız Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Anne ve babalar için en önemli olan hususlardan biri doğacak olan bebeklerine bir isim bulmaktır. Bebeğe verilecek olan isim, bir insanın bütün hayatı boyunca taşıyacağını bilmek anne ve babalara daha da sorumluluk yüklüyor. Kız bebek isimlerinden biri Ayben ismidir. Aykız isminin anlamı nedir? Aykız ne demek, ne anlama gelir? İşte tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Ayben İsminin Anlamı Nedir? Ayben Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Ayben İsminin Anlamı Nedir? Ayben Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Dünyaya gelecek olan yeni bir insan için isim seçmek çok önemlidir. İsimlerin insanların kişiliklerini yansıttığı da düşünülmektedir. Bazı aileler sevdiği ünlülerin ismini bebeklerine vermek isteyebiliyor. Ayben ismi de bu isimler arasında yer almaktadır. Ayben isminin anlamı nedir? Ayben ne demek? Ayben ismi Kuran’da geçiyor mu? İşte Ayben ismi ile ilgili detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Daha fazla kadın iş hayatında olmalı
Daha fazla kadın iş hayatında olmalı NG Araştırma 10-19 Nisan 2023 tarihleri arasında, Türkiye genelinde 15 yaş ve üstü, bin 501 kişinin katılımı ile bir kamuoyu araştırması yaptı.
8.05.2023 Kobi
Trafikte tekmelediği otomobildeki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu
Trafikte tekmelediği otomobildeki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu Ankara’da trafikte tartıştığı sürücünün otomobilini tekmeleyip yumruklayarak, arka koltukta oturan küçük çocuğun korkuyla ağlamasına yol açan sürücünün ehliyetine el konuldu, 3 bin 210 TL de para cezası uygulandı.
6.05.2023 Haberler
Trafikte tekmelediği otomobildeki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu
Trafikte tekmelediği otomobildeki bebeği ağlatan magandanın cezası belli oldu Ankara’da trafikte tartıştığı sürücünün otomobilini tekmeleyip yumruklayarak, arka koltukta oturan küçük çocuğun korkuyla ağlamasına yol açan sürücünün ehliyetine el konuldu, 3 bin 210 TL de para cezası uygulandı.
6.05.2023 Gündem
Duygu Sancar’ın ilk kitabı Hemhâl okuyucusuyla buluştu
Duygu Sancar’ın ilk kitabı Hemhâl okuyucusuyla buluştu Duygu Sancar’ın ilk romanı Hemhâl raflardaki yerini aldı. Romanda ilk gençlik yıllarını sorgulamayla geçirmiş olan sonunda da bulduğu benliğiyle özgürleşmeye doğru emin adımlarla yürüyen Yağız’ın hikayesi anlatılıyor.
3.10.2022 Kültür Sanat
Murda ve Hadise'nin 'İmdat' ortaklığı neyi kanıtladı?
Murda ve Hadise'nin 'İmdat' ortaklığı neyi kanıtladı? Murda ve Hadise güçlerini birleştirdi, ortaya 'İmdat' gibi bir hit çıktı. Sadece dijitali değil Türkçe pop radyolarını da fethetmeyi başaran 'İmdat' şu ana kadarki en heyecan verici ortaklıklardan biri oldu. Peki Murda ve Hadise'nin 'İmdat'ı tam olarak neyi kanıtladı?
7.09.2022 Müzik
Şekerpare oyuncuları ve konusu: Şekerpare filmi nerede çekildi?
Şekerpare oyuncuları ve konusu: Şekerpare filmi nerede çekildi? Şekerpare filmi, Türk sinemasının sevilen ve en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Film, Turgut Özakman'ın "Bir Şehnaz Oyun" adlı tiyatrosundan sinemaya uyarlanan filmin başrollerinde İlyas Salman, Şener Şen ve Yaprak Özdemiroğlu yer alıyor. peki, Şekerpare filmi ne zaman, nerede çekildi?
10.07.2022 Bilgi Rehberi
Festivale buruk veda
Festivale buruk veda Marmaris Kültür ve Sanat Festivali’nin açıkhava etkinlikleri, geçen hafta meydana gelen yangın nedeniyle sonbahara ertelendi. Festivalde, kalan etkinliklerden sadece Cahit Koparal Uluslararası Flüt Yarışması düzenlendi.
27.06.2022 Ege
ŞABAN OĞLU ŞABAN NEREDE ÇEKİLDİ? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları kim, konusu nedir?
ŞABAN OĞLU ŞABAN NEREDE ÇEKİLDİ? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları kim, konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban filmi, Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı yerli yapımdır. Şaban karakterinin etrafında şekillenen olayların ekrana geldiği film, sinema salonlarının arından televizyon ekranlarında da sevilerek izleniyor. İşte, Şaban Oğlu Şaban filmi oyuncu kadrosu...
29.05.2022 Cadde
Ayten Erman kimdir neden öldü hastalığı neydi? Ayten Erman kaç yaşındaydı hayatı ve kariyeri...
Ayten Erman kimdir neden öldü hastalığı neydi? Ayten Erman kaç yaşındaydı hayatı ve kariyeri... Türk sinemasının sevilen usta oyuncularından Ayten Erman vefat etti. Erman, 1935 yılında İstanbul'da doğdu. Ayşen Gruda ve Ayben Erman'ın da ablası olarak bilinen Ayten Erman neden öldü merak konusu. İşte, Ayten Erman hayatı...
25.02.2022 Cadde
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Usta Oyuncu Ayten Erman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.02.2022 Cadde
Ayşen Gruda kimdir ne zaman ve neden öldü? Ayşen Gruda ölüm yıl dönümünde anılıyor!
Ayşen Gruda kimdir ne zaman ve neden öldü? Ayşen Gruda ölüm yıl dönümünde anılıyor! Ayşen Gruda ölüm yıl dönümünde anılıyor. 23 Ocak 2019 yılında 74 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Peki Ayşen Gruda kimdir, ne zaman ve neden öldü?
23.01.2022 Cadde
Tasarım alışveriş sitesi
Tasarım alışveriş sitesi Ayben Cumalı, girişimci markalar ve tasarımcıların ürünlerini www...
26.07.2021 Cadde
Engelliler için buluşacaklar
Engelliler için buluşacaklar İlham Bozkurt Gencer, Yeşim Salkım, Melihat Gülses, Bora Gencer, Işın Karaca, Metin Şentürk, Murat Kekilli, Niran Ünsal, Elif Kaya, Emre Altınok, Ayben Ersoy ve İpek Dinç, ‘Elvedasız Şarkılar II’ konseri için 19 Haziran’da Bodrum Antik Tiyatro’da sahneye çıkacak.
5.06.2021 Cadde
19 Mayıs ruhu her yerde
19 Mayıs ruhu her yerde Büyük Kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basarak Milli Mücadele’yi başlatmasının 102. yıl dönümü ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı... Pandemi tedbirlerinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde renkli görüntüler oluştu, 7’den 70’e tüm yaşta yurttaşlar 19 Mayıs ruhunu yaşattı...
20.05.2021 Gündem
İBB 19 Mayıs etkinlikleri neler? İşte 2021 İBB 19 Mayıs etkinlikleri...
İBB 19 Mayıs etkinlikleri neler? İşte 2021 İBB 19 Mayıs etkinlikleri... İBB 19 Mayıs etkinlikleri bireyler tarafından araştırılıyor. Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor. İBB, koronavirüs önlemleri kapsamında kutlamalar gerçekleştirecek. Peki İBB 19 Mayıs etkinlikleri neler? İşte etkinlik ile ilgili detaylar...
19.05.2021 Gündem
Son dakika: Yerli dijital para için tarih verildi
Son dakika: Yerli dijital para için tarih verildi Ekonomi Reform Paketi'ne ilişkin takvim kapsamında, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), dijital paranın ekonomik, teknolojik ve hukuki altyapısını yıl sonuna kadar hayata geçirecek.
7.04.2021 Ekonomi
16 yıldır CERN'de Türkiye'yi temsil ediyor!
16 yıldır CERN'de Türkiye'yi temsil ediyor! Bilim dünyasında çalışmaları değer gören CERN'de yıllardır çalışmalarını sürdüren Dr. Ayben Karasu Uysal, Türkiye'ye yaklaşık 16 yıldır temsil ediyor. Ekibinde de bilim kadınlarına daha çok vermeye çalıştığını söyleyen Uysal, kadın öğrencilere pozitif ayrımcılık yaptığını aktarıyor.
10.02.2021 Teknoloji
Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu?
Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu? Türk rapi denildiğinde akla gelen ilk iki isim her daim Sagopa Kajmer ve Ceza olmuştur. Yıllar önce yaşanan olaylar sonrası ikilinin arası açılmıştı. Ancak son yaşanan gelişmeler “Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu?” sorusunu gündeme getirdi. Bizler de haliyle Molatik olduk bu duruma. Sagopa Kajmer ile Ceza barışıyor mu gerçekten?
2.02.2021 Müzik
Ayşen Gruda kimdir, kaç yaşında öldü? Ayşen Gruda evli miydi? İşte hayatı...
Ayşen Gruda kimdir, kaç yaşında öldü? Ayşen Gruda evli miydi? İşte hayatı... Ayşen Gruda ölüm yıldönümünde anılıyor. Usta sanatçı 2019 yılında aramızdan ayrılmıştı. Ölüm yıldönümünde anılan Gruda'nın hayatı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, Ayşen Gruda kimdir, kaç yaşında öldü? Ayşen Gruda'nın hayatı ve filmlerine dair merak edilenler.
23.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ayben ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.