Ayhan Çarkın

Ayhan Çarkın

Türk özel harekât polisi. Susurluk davasında adı tetikçi eski özel harekatçı polis olarak geçmiştir. Kendisi Uğur Dündar'ın Arena adlı haber programında yaptığı açıklamalarla adından son zamanlarda söz ettirmiştir. Ayhan Çarkın 1000 kişinin infazını gerçekleştirdiğini iddia ederek herkesi şaşırtmakla kalmayıp Uğur dündar'a 'sizin de infazınızı bir siyasetçi istemiş fakat Abdullah Çatlı bu olayı engellemiştir' açıklaması ile dikkat çekmiştir.

Ayhan Çarkın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 357 ayhan çarkın haberi bulunmuştur.
Susurluk hükümlüsü çatışmada öldürüldü
Susurluk hükümlüsü çatışmada öldürüldü İstanbul'da Susurluk Davası hükümlülerinden Ziya Bandırmalıoğlu ile arkadaşı Şahin Aslan davetli olarak katıldıkları yemekte çıkan çatışmada vurularak hayatını kaybetti. Öte yandan ünlü restoranda çıkan çatışmanın güvenlik kamerası kayıtları da ortaya çıktı.
22.12.2021 Gündem
Son dakika... İstanbul'da ünlü restoranda silahlı kavga! Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu öldürüldü
Son dakika... İstanbul'da ünlü restoranda silahlı kavga! Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu öldürüldü İstanbul Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 5 kişi de yaralandı.
22.12.2021 Gündem
42 yıldır karanlıkta kalan katliam
42 yıldır karanlıkta kalan katliam Takvimler 16 Mart 1978’i gösterdiğinde İstanbul Üniversitesi merkez binasından çıkan bir grup öğrencinin üzerinde Eczacılık Fakültesi önünde bombalı ve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda 7 öğrenci yaşamını yitirirken, 41 öğrenci de yaralandı. Katliamın üzerindeki kara perde ise aradan geçen 42 yıllık süreye rağmen halen tam olarak aydınlatılmış değil.
16.03.2020 Gündem
Mehmet Ağar beraat etti
Mehmet Ağar beraat etti Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bazı eski özel harekât polisleri ve “Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ın da arasında bulunduğu 19 sanığın 1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım’ın dahil olduğu yedi sanık yönünden ayrılmasına karar verildi.
14.12.2019 Gündem
Mehmet Ağar ve 'Yeşil'in de yargılandığı 'Faili meçhuller' davasında karar
Mehmet Ağar ve 'Yeşil'in de yargılandığı 'Faili meçhuller' davasında karar Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandıkları davada karar çıktı.
13.12.2019 Gündem
Tansu Çiller’in tanık olarak dinlenilmesi kararından vazgeçildi!
Tansu Çiller’in tanık olarak dinlenilmesi kararından vazgeçildi! Bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin Mehmet Ağar, bazı  özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında  bulunduğu 19 kişinin yargılandığı davada eski Başbakan Tansu Çiller ve eşi Özer  Uçuran Çiller'in tanık olarak dinlenmesi kararından vazgeçildi.
15.09.2017 Siyaset
"Okumayın, utanıyorum"
"Okumayın, utanıyorum" Susurluk Davası hükümlüsü eski özel harekatçı Ayhan Çarkın, “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan tutuklu yargılandığı davada 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme Çarkın'ı tutuklu kaldığı süreyi göz önüne alarak tahliye etti.
7.02.2017 Gündem
26 yıl sonra telefon trafiği araştırılacak
26 yıl sonra telefon trafiği araştırılacak Ankara’da görülen faili meçhul cinayetler davasında 26 yıl sonra Ağar ve sanıkların telefon trafiği araştırılacak. Cinayetlerde kullanıldığı ortaya çıkan ve emniyette kayıp olduğu iddia edilen Uzilerin balistik raporları ise ithal edildiği İsrail’den istenecek
26.02.2016 Gündem
Ahmet Hakan saldırısında bir kişi tutuklandı
Ahmet Hakan saldırısında bir kişi tutuklandı Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan Coşkun'un darbedilmesine ilişkin mahkemece sorgulanan 7 şüpheliden, Ahmet Şengüler, "kasten yaralama" suçundan tutuklanırken, diğer 6'sı serbest bırakıldı. Serbest bırakılan 3 şüpheliye, adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmedildi.
5.10.2015 Gündem
Hoştan’ı son yolculuğuna ‘dava arkadaşları’ uğurladı
Hoştan’ı son yolculuğuna ‘dava arkadaşları’ uğurladı Karaciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren ve birçok davada sanık olarak adı geçen ‘Arnavut Sami’ lakaplı Sami Hoştan toprağa verildi
13.05.2015 Gündem
Sami Hoştan toprağa verildi
Sami Hoştan toprağa verildi Tedavi gördüğü hastanede 68 yaşında vefat eden Ergenekon davası sanıklarından ve Susurluk hükümlüsü Sami Hoştan'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. Cenazede çelenkler dikkat çekti.
13.05.2015 Gündem
Sami Hoştan toprağa verildi
Sami Hoştan toprağa verildi Tedavi gördüğü hastanede 68 yaşında vefat eden Ergenekon davası sanıklarından ve Susurluk hükümlüsü Sami Hoştan'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. Cenazede çelenkler dikkat çekti.
13.05.2015 Gündem
Ardında sayısız suç dosyası bıraktı
Ardında sayısız suç dosyası bıraktı Türkiye’de mafya olarak tanımlanan yapılanmalara yönelik 1970’li yıllardan bu yana yapılan hemen hemen her operasyonda adı geçen “Arnavut Sami” lakaplı Sami Hoştan (68), “karaciğer kanseri” tedavisi gördüğü hastanede önceki gece hayatını kaybetti.
12.05.2015 Gündem
İsyan etmemek mümkün değil
İsyan etmemek mümkün değil 1990’larda öldürülen HEP İl Başkanı Vedat Aydın, avukat Yusuf Ekinci, Gezi eylemlerinde öldürülen Ali İsmail Korkmaz’ın yakınlarına plaket veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, insan hakkı ihlallerinden tüm yönetimlerin sorumlu olduğunu söyledi
11.12.2014 Siyaset
Failler ‘meçhul’ dava ‘sanıksız’
Failler ‘meçhul’ dava ‘sanıksız’ Türkiye’nin en karanlık yılları sayılan 1990’larda işlenen 17 faili meçhul cinayet nedeniyle yargılanan Şahin, davanın açılmasına neden olan Çarkın’ın itiraflarına ‘deli saçması’ dedi. Şahin’in de diğer sanıklar gibi artık duruşmalara gelmesine gerek görülmedi
17.10.2014 Gündem
‘Faili meçhul’de tutuklu kalmadı
‘Faili meçhul’de tutuklu kalmadı Faili meçhul cinayetlere ilişkin olarak Ankara’da görülmesine devam edilen 19 sanıklı davanın dünkü gergin duruşmasında tutuklu tek sanık Ayhan Çarkın da tahliye edildi...
11.07.2014 Gündem
Faili Meçhul Cinayetler Davası'nda Çarkın tahliye edildi
Faili Meçhul Cinayetler Davası'nda Çarkın tahliye edildi Faili Meçhul Cinayetler Davası'nda eksi özel harekat polisi Ayhan Çarkın'ın tahliyesine karar verildi
11.07.2014 Gündem
Kritik davada olay
Kritik davada olay Eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ismin yargılandığı faili meçhul davasında olay çıktı.
11.07.2014 Gündem
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi 1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayet ile ilgili davanın ikinci duruşması başladı. Duruşma, yer sorunu nedeni ile mahkeme başkanı ve avukatlar arasında yaşanan tartışmalar ile başladı.
11.07.2014 Gündem
‘Faili meçhul’de küfürlü duruşma
‘Faili meçhul’de küfürlü duruşma Altındağ Nüfus Müdürü Abdülmecit Baskın’ın 1993’te kaçırılarak öldürülmesine ilişkin Mehmet Ağar ve Korkut Eken’in de aralarında olduğu 12 kişi hakkında açılan davanın ikinci duruşmasına Sanık Korkut Eken ile eşi Savaş Buldan’ı faili meçhul bir cinayete kurban veren BDP milletvekili Pervin Buldan arasındaki tartışma damgasını vurdu
19.02.2014 Gündem
Faili meçhul davasında Eken’den Buldan’a küfür
Faili meçhul davasında Eken’den Buldan’a küfür Altındağ Nüfus Müdürü Abdülmecit Baskın’ın 1993’te kaçırılarak öldürülmesine ilişkin Mehmet Ağar ve Korkut Eken’in de aralarında olduğu 12 kişi hakkında açılan davanın ikinci duruşmasına Sanık Korkut Eken ile eşi Savaş Buldan’ı faili meçhul bir cinayete kurban veren BDP milletvekili Pervin Buldan arasındaki tartışma damgasını vurdu.
19.02.2014 Gündem
Mahkemede BDP'li vekile ağır hakaret
Mahkemede BDP'li vekile ağır hakaret Abdülmecit Baskın'ın öldürülmesiyle ilgili görülen davada sanık Korkut Eken, BDP Milletvekili Pervin Buldan'a hakaret etti.
19.02.2014 Siyaset
17 cinayete 21 dakika
17 cinayete 21 dakika 17 ayrı faili meçhul cinayetle suçlanan Ağar mahkemede yaklaşık 21 dakika ifade verdi. Ağar ifadesinde “Aleyhime hiçbir somut delil yok. Suç işlemesi için kimseye emir vermedim. Öldürüldüğü iddia edilenlerle ilgili herhangi bir bilgim yok” dedi
13.02.2014 Gündem
Katliamlar hep yanı başımızda
Katliamlar hep yanı başımızda Milliyet gazetesi Genel Yayın Müdürü ve Başyazarı Abdi İpekçi, karanlık bir suikasta kurban gidişinin 35’inci yılında törenle anıldı. Törende konuşan Nükhet İpekçi İzet, “Çözülmemiş cinayet ve katliamlarımızla 77 yıl, 66 yıl, 42 yıl, 35, 34 yıl, 21 yıl, 7 yıldır birlikteyiz” dedi
2.02.2014 Gündem
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı
Abdi İpekçi mezarı başında anıldı İstanbul’da 35 yıl önce suikast sonucu öldürülen Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, kabri başında anıldı
1.02.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayhan Çarkın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.