Aylin Özer

Aylin Özer

Son dakika Aylin Özer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aylin Özer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aylin Özer haber sayfamızda...

Aylin Özer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 182 aylin özer haberi bulunmuştur.
Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gökhan Tepe, Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuk oluyor. Tepe, şarkılarıyla izleyenlerin kulaklarının pasını silecek. Ünlü isim hakkında bilgi almak isteyenler "Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında ve nereli?" diye soruyor.
14.01.2023 Cadde
Gökhan Tepe şarkıları ve albümleri || Gökhan Tepe kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Gökhan Tepe şarkıları ve albümleri || Gökhan Tepe kimdir kaç yaşında aslen nereli? Gökhan Tepe hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. 90'lı yıllara damga vuran isimler arasında yer alan Gökhan Tepe ilk albümünü 1996 yılında 'Çöz Beni' adıyla çıkardı. Son albümünü ise 2018 yılında çıkaran Gökhan Tepe bu yıllar arasında 7 albüme imza attı. Toplamda 9 albümü bulunan sanatçı dizi ve filmlerde de rol aldı. Peki Gökhan Tepe kimdir?
7.05.2022 Cadde
Gökhan Tepe'nin oğlu Denizhan iki yaşında
Gökhan Tepe'nin oğlu Denizhan iki yaşında Gökhan Tepe ile Aylin Özer, 2016 yılında Aylin Özer ile nikah masasına oturmuş, çiftin ilk çocukları 2019'da dünyaya gelmişti. Ünlü şarkıcı ve eşi, iki yaşına basan Denizhan için sürpriz bir kutlama organize etti.
12.12.2021 Cadde
Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti
Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş hayatını kaybetti Sakarya Eski Valisi Hüseyin Avni Coş, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Coş'un vefat haberinin ardından ailesi ve yakınları hastaneye akın etti. İçişleri Bakanı Soylu sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.
31.07.2021 Gündem
Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında? Gökhan Tepe nereli? İşte şarkıları
Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında? Gökhan Tepe nereli? İşte şarkıları Bugün İBO Show konukları arasında bulunan Gökhan Tepe ile ilgili meraklı arayış başladı. Sevilen şarkıları ve sesiyle büyük hayran kitlesine sahip olan GÖkhan Tepe'nin hayatına dair bilinenleri haberimize ekledik. Gökhan Tepe kimdir, kaç yaşında, nereli, şarkıları nelerdir? İşte ünlü şarkıcı Gökhan tepe hakkında peş peşe sorulan soruların yanıtları...
29.05.2021 Cadde
Gökhan Tepe'den aile pozu
Gökhan Tepe'den aile pozu Geçtiğimiz aralık ayında oğlu Denizhan'ı kucağına alarak ilk kez babalık sevinci yaşayan şarkıcı Gökhan Tepe, aile pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.
25.09.2020 Cadde
Gökhan Tepe oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi
Gökhan Tepe oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi Geçtiğimiz aralık ayında babalık duygusunu tadan Gökhan Tepe, oğlu Denizhan'ın yüzünü ilk kez gösterdi.
25.05.2020 Cadde
Gökhan Tepe'den oğlu Denizhan ile ilk paylaşım
Gökhan Tepe'den oğlu Denizhan ile ilk paylaşım Geçtiğimiz haftalarda baba olmanın sevincini yaşayan Gökhan Tepe, eşi Aylin Özer Tepe ve Denizhan ismini verdikleri bebekleriyle ilk pozunu sosyal medya hesaplarından paylaştı.
17.12.2019 Cadde
Tepe, baba oldu
Tepe, baba oldu Üç yıl önce Aylin Özer’le evlenen Gökhan Tepe, baba oldu
11.12.2019 Cadde
Gökhan Tepe baba oldu
Gökhan Tepe baba oldu Üç yıl önce Aylin Özer ile nikah masasına oturan şarkıcı Gökhan Tepe, bu sabah baba oldu.
10.12.2019 Cadde
Güzel haberi canlı yayında duyurdu
Güzel haberi canlı yayında duyurdu Gökhan Tepe müjdeyi verdi. 2016 yılında Aylin Özer ile nikah masasına şarkıcı, baba olacağını açıkladı.
8.07.2019 Cadde
Güzel haberi canlı yayında duyurdu
Güzel haberi canlı yayında duyurdu Gökhan Tepe müjdeyi verdi. 2016 yılında Aylin Özer ile nikah masasına şarkıcı, baba olacağını açıkladı.
8.07.2019 Cadde
'Nice güzel yaşlara can eşim'
'Nice güzel yaşlara can eşim' Şarkıcı Gökhan Tepe, eşi Aylin Tepe'nin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
19.04.2019 Cadde
Doğa turu yaptı
Doğa turu yaptı Gökhan Tepe, konser turnesinin ardından soluğu eşi Aylin Özer’le annesinin memleketi Rize’de aldı.
5.09.2018 Cadde
Eşiyle yıldönümünü sahnede kutladı
Eşiyle yıldönümünü sahnede kutladı Gökhan Tepe, yaz konserlerine ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Çeşme Jolly Joker'de sahne alan sanatçının  bir sonraki konser durağı Bodrum oldu.
22.08.2018 Cadde
Gökhan Tepe'nin son hali şaşırttı
Gökhan Tepe'nin son hali şaşırttı İki yıl önce Aylin Özer'le evlenen şarkıcı Gökhan Tepe, önceki gün konser vermek için geldiği Bodrum'da görüntülendi.
22.06.2018 Cadde
Gökhan Tepe'nin son hali şaşırttı
Gökhan Tepe'nin son hali şaşırttı İki yıl önce Aylin Özer'le evlenen şarkıcı Gökhan Tepe, önceki gün konser vermek için geldiği Bodrum'da görüntülendi.
22.06.2018 Cadde
Gökhan Tepe-Aylin Özer çifti çocuk istiyor
Gökhan Tepe-Aylin Özer çifti çocuk istiyor Şarkıcı Gökhan Tepe, eşi Aylin Özer'le basın mensuplarına iftar yemeği verdi.
9.06.2018 Cadde
Gökhan Tepe-Aylin Özer çifti çocuk istiyor
Gökhan Tepe-Aylin Özer çifti çocuk istiyor Şarkıcı Gökhan Tepe, eşi Aylin Özer'le basın mensuplarına iftar yemeği verdi.
9.06.2018 Cadde
Baş başa romantik akşam yemeği
Baş başa romantik akşam yemeği Sahnelerin başarılı ismi Gökhan Tepe, önceki akşam üzeri eşi Aylin Özer ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
26.02.2018 Cadde
Gökhan Tepe söyledi, eşi vokal yaptı
Gökhan Tepe söyledi, eşi vokal yaptı Şarkıcı Gökhan Tepe, yılbaşı gecesi Afyonkarahisar'daki NG Afyon Otel'de sahneye çıktı.
2.01.2018 Cadde
Gökhan Tepe'den mutfak alışverişi
Gökhan Tepe'den mutfak alışverişi Şarkıcı Gökhan Tepe, önceki gün eşi Aylin Özer Tepe ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
18.12.2017 Cadde
Gökhan'a nasip oldu!
Gökhan'a nasip oldu! Gökhan Tepe, yeni albümü öncesinde yayınladığı single çalışması, 'Sevda Çocukları'nın klibi için kutlama yemeği yaptı.
27.11.2017 Cadde
Altı saatlik dost meclisi
Altı saatlik dost meclisi Ünlü şarkıcılar Gökhan Tepe ve Funda Arar, eşleri Aylin Özer ve Febyo Taşel'le birlikte akşam yemeği için Arnavutköy'deki bir balıkçıda buluştu.
4.11.2017 Cadde
‘Çocuk müjdesi bekliyorum’
‘Çocuk müjdesi bekliyorum’ Gökhan Tepe, Jolly Joker’de konser verdi. Aylin Özer’le bir yıldır evli olan şarkıcı, çocuk sorularına, “Bebek planladığımız için eşimle bu yaz bol bol gezdim.
17.09.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Özer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.