Ayna

Ayna

Son dakika ayna haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ayna gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ayna haber sayfamızda...

Ayna

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.652 ayna haberi bulunmuştur.
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var
Ailesine kızdı, elleriyle mağara kazdı! İçerisi evden farksız, sırada jakuzi var Özellikle ergenlik döneminde ailesiyle ufak tefek tartışmalar yaşamayan neredeyse kimse yoktur. Ancak bu tartışmaların sonu, bir yer altı mağarasında yaşamaya kadar gitmemiştir! "Köye giderken eşofman giyme" diyen ailesine kızan 14 yaşındaki genç, tartışmayı ileri bir boyuta taşıyarak kendine elleriyle mağara kazdı.
22.04.2024 Yaşam
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor'
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'in kombini dikkat çekti! 'İlginç görünüyor' Futbol dünyasının en ünlü isimlerinden Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderileriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak ayna pozunu yayınlayan ünlü ismin ilginç kombini dikkat çekti.
19.04.2024 Cadde
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş'
Astrolog Nuray Sayarı'dan Evrim Akın'a yasak! 'Haritamda evlilik yokmuş' Ünlü oyuncu ve sunucu Evrim Akın, geçtiğimiz akşam astrolog Nuray Sayarı ile birlikte görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan ikiliden Akın, Sayarı'nın kendisine evlenmeyi yasakladığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Cadde
‘Harika ilerliyoruz’
‘Harika ilerliyoruz’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ programını sunan Evrim Akın, projenin harika gittiğini söyledi.
15.04.2024 Cadde
‘Ayna Ayna’ Paris’ten yansıdı
‘Ayna Ayna’ Paris’ten yansıdı Yönetmenliğini Belmin Söylemez’in yaptığı, Laçin Ceylan, Manolya Maya, Şenay Aydın ve Cengiz Orhonlu’nun rol aldığı “Ayna Ayna” 21. Paris Türkiye Filmleri Festivali’nde Fransa prömiyerini yaptı.
8.04.2024 Kültür Sanat
Kardeş arşivinden çıkan ‘Yabancı’
Kardeş arşivinden çıkan ‘Yabancı’ Vüs’at O. Bener’in ilk eseri “Yabancı,” Everest’ten yayımlandı.
4.04.2024 Kültür Sanat
Cildinize içeriden bakım yapın! Ayna gibi parlatıyor, ne leke ne de sivilce kalıyor
Cildinize içeriden bakım yapın! Ayna gibi parlatıyor, ne leke ne de sivilce kalıyor Cilt mikroplardan korur, su dengesini sağlar. Bu nedenle sağlıklı bir cilt bariyeri çok önemlidir. Her ne kadar ve piyasada cilt bakım ürünlerinde bolluk yaşansa da aslında kilit nokta 'içeriden' yatırım yapmak. İşte yedikçe gençleştiren, ışıl ışıl ve lekesiz bir yüze sahip olmanızı sağlayan besinler.
3.04.2024 Cilt Bakımı
Kuşum Aydın sosyal medyadan ateş püskürdü! 'Param bitti'
Kuşum Aydın sosyal medyadan ateş püskürdü! 'Param bitti' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
29.03.2024 Cadde
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evini ilk kez Kanal D ekranlarına açmıştı. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına konuk olan Erbil'in açıklamaları dikkat çekti. Ünlü ismin Boğaz manzaralı evini kime emanet ettiğini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
27.03.2024 Cadde
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu
Sipariş verdiği 4 bin TL'lik aynayı göndermeyen kişiden şikayetçi oldu Samsun'da bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden sipariş verdiği 4 bin TL'lik otomobil aynasını göndermeyen kişiden şikayetçi oldu.
27.03.2024 Haberler
Ekrem İmamoğlu: Sivil toplumla pek çok paydaşlık kurduk
Ekrem İmamoğlu: Sivil toplumla pek çok paydaşlık kurduk İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, STK temsilcileri ile iftarda bir araya geldi. İmamoğlu, "Çok değerli kuruluşlarımızla bir aradayız, sivil toplum ve diğer kuruluşlarımızla. Hemşeri dernekleri bu toprakların özellikle kültürel çeşitliliğini yaşamak ve yaşatmak adına da önemli bir yerde duruyor. Tabi çok önemli de bir irade koyuyor ortaya bunu da önemsiyorum. Bunu da çok önemli buluyorum" dedi.
24.03.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nde evinin kapılarını açtı!
Mehmet Ali Erbil, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nde evinin kapılarını açtı! Şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşayan Erbil, boğaz manzaralı villasının kapılarını Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı.
24.03.2024 Cadde
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi
Tüp bebek tedavisinde mindfulness ile stres yöntemi Mindfulness, yaşadığın anı ve o anda etrafında gerçekleşenleri oldukları gibi fark etmek anlamına gelir. Bilinçli farkındalık olan mindfulness ile tüp bebek sürecinde yaşanan stres azaltılabilir.
23.03.2024 Pazar
Çocukların babalarını rol model aldığı 7 olumlu davranış
Çocukların babalarını rol model aldığı 7 olumlu davranış Çocuklar ve babaları arasında gelişen ilişki duygusal ve sosyal gelişimleri için büyük etkiye sahiptir. Babaların çocuklarına karşı sergilediği birçok davranış kişilik oluşumunda önemli rol oynayacaktır. İşte çocuğunuza ayna olabilecek olumlu davranışlar.
19.03.2024 Ebeveyn
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı
'Bir Cumhuriyet Şarkısı'nın okuma provası yapıldı Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin okuma provası; Salih Bademci, Ertan Saban, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür ve Okan Yalabık gibi oyuncuların katılımı ile gerçekleşti.
19.03.2024 Cadde
Hamilelik pozu
Hamilelik pozu Üç ay sonra kızını kucağına almaya hazırlanan Burcu Biricik, karnı burnunda pozunu paylaştı.
18.03.2024 Cadde
‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filmi sete çıkıyor
‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filmi sete çıkıyor Salih Bademci, Ertan Saban, Şifanur Gül ve Birce Akalay’ın başrolünü paylaştığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filmi sete çıkıyor.
16.03.2024 Cadde
Rolü için destek aldı
Rolü için destek aldı ‘Paranoya’ filminin oyuncuları Hüseyin Avni Danyal, Onur Buldu, Ege Kökenli ve Bülent Şakrak, önceki gün İBB Beyoğlu Sineması’nda okuma provası için bir araya geldi.
14.03.2024 Cadde
Kuşum Aydın'dan ayna pozu: Sıfır filtre yemin ederim!
Kuşum Aydın'dan ayna pozu: Sıfır filtre yemin ederim! Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan Kuşum Aydın, son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettiriyor. Daha önce katıldığı bir programda 5 ayda 17 kilo verdiğini söyleyen Kuşum Aydın, "Sıfır filtre yemin ederim" notuyla paylaştığı pozuyla sosyal medyayı salladı.
6.03.2024 Cadde
Günün stresini tek fincanda bitiriyor! Kaygınızı dizginliyor, mışıl mışıl uyutuyor
Günün stresini tek fincanda bitiriyor! Kaygınızı dizginliyor, mışıl mışıl uyutuyor Stres özellikle günümüz modern döneminde pek çok insanın yaşadığı durumlardan birisi. Hayat koşturmacasında stres ve kaygı seviyeniz yüksekse bu çay size göre… Kaygı seviyesini düzenliyor, rahatlatıyor ve derin bir uyku çekmenize olanak sağlıyor.
27.02.2024 Püf Noktası
Kuruyan keçeli kalemleri çöpe atmayın! 3-4 dakika bekletmek yetiyor
Kuruyan keçeli kalemleri çöpe atmayın! 3-4 dakika bekletmek yetiyor Keçeli kalemler uzun süreli kullanınca veya kapağı açık unutulunca çabucak kuruyabiliyor. Bu tip durumlarda keçeli kalemleri hemen çöpe atmanıza gerek yok. Evde kendi malzemelerinizle kuruyan keçeli kalemlerin anında yazmasını sağlayabilirsiniz.
27.02.2024 Püf Noktası
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan "Camdaki Kız" dizisinde rol alan ve Emre Yetkin ile bir kız bebek bekleyen Burcu Biricik'ten hamilelik pozları geldi. Karnı burnunda pozlarını paylaşan Burcu Biricik'e beğeni yağdı.
27.02.2024 Cadde
Türk kahvesi çabuk bayatlıyorsa yanlış saklıyorsunuz demektir! 1-2 adet atınca aylarca taze kalıyor
Türk kahvesi çabuk bayatlıyorsa yanlış saklıyorsunuz demektir! 1-2 adet atınca aylarca taze kalıyor Türk kahvesi, Türk kültürünün önemli bir parçasıdır ve özellikle kahve tutkunları tarafından çok sevilir. Ancak, Türk kahvesinin tazeliğini korumak bazen zor olabilir ve doğru saklama yöntemlerine dikkat etmek önemlidir.
26.02.2024 Püf Noktası
Pusulan vicdanın olsun
Pusulan vicdanın olsun “Titus Kompleks” haklı iddiasıyla sezonun öne çıkan yapımlarından. İntikam ateşinin körüklediği şiddet dozunu sorgulayan oyun farklı rejisiyle ve oyuncularının gücüyle övgü topluyor.
25.02.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ayna ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.