Aynur

Aynur

Son dakika aynur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aynur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aynur haber sayfamızda...

Aynur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.913 aynur haberi bulunmuştur.
Şarkı yasağını seyirci deldi
Şarkı yasağını seyirci deldi Aynur Doğan ve Şivan Perwer arasında yaşanan “Keçe Kurdan” geriliminin ardından Doğan ilk konserini İstanbul’da verdi.
30.03.2024 Kültür Sanat
Aynur Doğan’a şarkı yasağı
Aynur Doğan’a şarkı yasağı Şivan Perwer, “Keça Kurdan” adlı şarkıyı albümünde ve konserlerinde seslendiren Aynur Doğan’a yasak getirdi.
22.03.2024 Kültür Sanat
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu Bursa'da, okula giderken otomobilin çarptığı Aynur Üzeyir (10) yaralandı. Kaza ve evinin penceresinden atlayan kişinin yardıma koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.03.2024 Haberler
Fırındaki cinayette yeni gelişme! Adliyeye sevk edildi
Fırındaki cinayette yeni gelişme! Adliyeye sevk edildi Kayseri’de 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada husumetlisi Osman Tüşümel'i (61) öldüren fırıncı Lütfullah Tüysüz (34), tedavisi sonrası adliyeye sevk edildi.
13.03.2024 Gündem
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu
Okula giden Aynur'a otomobil çarptı! 2'nci katın penceresinden atlayıp yardıma koştu Bursa'da, okula giderken otomobilin çarptığı Aynur Üzeyir (10) yaralandı. Kaza ve evinin penceresinden atlayan kişinin yardıma koştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
13.03.2024 Gündem
Azmettirici olmakla suçlanan anne ile ilgili flaş gelişme! ‘Biz bize yapılanı unutmayız’
Azmettirici olmakla suçlanan anne ile ilgili flaş gelişme! ‘Biz bize yapılanı unutmayız’ Denizli’de 2022 yılında iki gencin öldürülüp kuyuya atıldığı olayda cinayet zanlısının kardeşini, eski eşiyle birlikte tetikçi tutarak öldürttüğü iddiasıyla tutuklanan anne ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
11.03.2024 Gündem
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor
Ev hanımlığından sanayide ustalığa: Turbocu Aynur Usta kadınlara örnek oluyor Bursa’da yaşayan Aynur Özdemir, 8 yıl önce eşinden boşanmasının ardından 3 çocuğunu büyütebilmek için turbo tamiri işine girdi. 3 yıl Gaziantep’te bir ustanın yanında çırak olarak yetişmesinin ardından Özdemir, Bursa’da kendi dükkanını açtı. Kısa sürede işlerini büyüten Özdemir çocuklarına hem annelik hem de babalık yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sanayide turbo tamir eden Özdemir, çalışkanlığı ile kadınlara örnek oluyor.
8.03.2024 Yaşam
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı!
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı! Demirören Medya'nın emekçi kadınları Emine Alim, Yağmur Boz, Aynur Çekirdekoğlu ve İlknur Öcal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde CNN TÜRK canlı yayınında kadın olmayı anlattı.
8.03.2024 Haberler
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı!
Demirören Medya'nın emekçi kadınları kadın olmayı anlattı! Demirören Medya'nın emekçi kadınları Emine Alim, Yağmur Boz, Aynur Çekirdekoğlu ve İlknur Öcal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde CNN TÜRK canlı yayınında kadın olmayı anlattı.
8.03.2024 Gündem
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor
Hepsiburada, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, hayallerini gerçekleştiren girişimci kadın hikayesiyle kutluyor Hepsiburada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü özel bir filmle kutluyor.
7.03.2024 Advertorial
Hep yorgun musunuz? Hızla yaygınlaşan bu sorundan kurtulmak mümkün
Hep yorgun musunuz? Hızla yaygınlaşan bu sorundan kurtulmak mümkün Günde yedi-sekiz saat uyumanıza rağmen yataktan dinlenememiş olarak kalkıyor, gün içinde kendinizi çok halsiz ve mutsuz hissediyor, en basit fiziksel uğraşta takatsiz kalıyor, dün ne yediğinizi bile hatırlamıyor, odaklanmakta zorluk mu yaşıyorsunuz? Üstelik bu ve benzeri sorunlar en az altı aydır peşinizi bırakmıyor mu? Kronik Yorgunluk Sendromu sizin de kapınızı çalmış olabilir. Fonksiyonel Tıp çalışmaları yürüten Dr. Aynur Ketene, Kronik Yorgunluk Sendromunun son yıllarda görülme sıklığının hızla yaygınlaştığını belirterek, kronik yorgunluğa yol açan etkenleri sıraladı, kronik yorgunluk sendromundan kurtulmaya yönelik 8 etkili öneriyi açıkladı.
18.02.2024 Genel Sağlık
Hep yorgunsanız bu haberi dikkatli okuyun!
Hep yorgunsanız bu haberi dikkatli okuyun! Günde 7-8 saat uyumanıza rağmen yataktan yorgun kalkıyor, gün içinde kendinizi çok halsiz hissediyor, en basit fiziksel uğraşta takatsiz mi kalıyorsunuz? Eğer yanıtınız “Evet” ise “Kronik Yorgunluk Sendromu” sizin de kapınızı çalmış olabilir.
13.02.2024 Gündem
Almanya’da 6 Şubat depremi Dom Katedrali önünde anıldı
Almanya’da 6 Şubat depremi Dom Katedrali önünde anıldı Almanya'nın Köln kentinde tarihi Dom Katedrali önünde 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anıldı.
6.02.2024 Gündem
Aynur Aydın'dan itiraf! 'Babaannemi evlendirmeye çalıştım'
Aynur Aydın'dan itiraf! 'Babaannemi evlendirmeye çalıştım' Almanya’da yaşayan ailesini ziyarete giden şarkıcı Aynur Aydın, 'Yasemince'nin efsane karakterlerinden 'Sürahi Nine'ye benzettiği 85 yaşındaki babaannesini evlendirmeye çalıştığını söyledi.
1.02.2024 Cadde
T.C. ŞİLE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C. ŞİLE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN T.C. ŞİLE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
Çok acı haber! Oğlu hayatını kaybetti kurtarılan anne sinir krizi geçirdi
Çok acı haber! Oğlu hayatını kaybetti kurtarılan anne sinir krizi geçirdi Burdur’da akşam saatlerinde tek katlı müstakil evde sobadan çıkan yangında evde bulunan 76 yaşındaki kadın komşular tarafından kurtarılırken birlikte yaşadığı 41 yaşındaki oğlu yanarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
27.01.2024 Gündem
Annesini 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Babayı yıkan manzara: Çenem kilitlenip bayıldım
Annesini 27 yerinden bıçaklayarak öldürdü! Babayı yıkan manzara: Çenem kilitlenip bayıldım Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra annesini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren Yakup Babacan'ın (28), tutuklu yargılandığı davanın ilk duruşmasında karar verildi.
25.01.2024 Gündem
Zonguldak'ta feci kaza kamerada: Otomobil, kavşaktan çıkan araca çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Zonguldak'ta feci kaza kamerada: Otomobil, kavşaktan çıkan araca çarptı: 1 ölü, 4 yaralı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kavşakta iki aracın çarpıştığı kazada aracında sıkışan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi yaralandı.
23.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Aynur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.