2024 AYRANCI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Karaman Ayrancı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 AYRANCI SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Karaman Ayrancı Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Karaman Ayrancı Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ayrancı ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Karaman Ayrancı Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Karaman'da askeri araç devrilerek alev aldı: 3 asker yaralı
Karaman'da askeri araç devrilerek alev aldı: 3 asker yaralı Karaman'da, devriye görevinden dönen askerlerin bulunduğu araç, sol ön lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp, bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Kazada yaralanan 3 asker, alev alan araçtan son anda çıkarak kurtuldu. 
8.12.2022 Haberler
Sulama kanalına düşen iki kardeş hayatını kaybetti
Sulama kanalına düşen iki kardeş hayatını kaybetti Karaman'ın Ayrancı ilçesinde sulama kanalının yanında oynayan Mahmut Atmaca (8) ile ağabeyi Enes (11) sulama kanalına düştü. Akıntıyla birlikte gözden kaybolan çocuklardan Mahmut Atmacanın cansız bedeni 2 kilometre, ağabeyi Enes Atmaca'nın cesedi ise 20 kilometre uzaklıkta AFAD ve jandarma ekipleri tarafından bulundu. 
24.06.2020 Haberler
Son dakika! Bölge halkı korku içinde! Obrukların sayıları artıyor...
Son dakika! Bölge halkı korku içinde! Obrukların sayıları artıyor... Gelen bir son dakika haberine göre; Konya’nın Karapınar ilçesinden sonra Karaman’da da obrukların sayısı artmaya başladı. Ambar köyünde mısır ekili tarlada oluşan obruk köy halkını tedirgin etti.
24.06.2020 Gündem
Karaman'da bir köy koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı
Karaman'da bir köy koronavirüs nedeniyle karantinaya alındı İstanbul'dan yolcu otobüsüyle Konya'nın Ereğli ilçesindeki oğullarını ziyarete gelen ve corona virüs testi pozitif çıkan 60 yaş üstü çiftin, aynı zamanda memleketi olan Karaman'ın Ayrıncı ilçesine bağlı Berendi köyünde bir yakınlarının cenaze törenine katıldığı öğrenildi.
2.04.2020 Haberler
Atlas Han turizme kazandırılmayı bekliyor
Atlas Han turizme kazandırılmayı bekliyor Karaman'ın Ayrancı ilçesindeki Selçuklu mimarisinin özelliklerini barındıran tarihi Atlas Han, restore edilerek turizme kazandırılmayı bekliyor.
25.08.2019 Tatil
Çok acı fotoğraf!
Çok acı fotoğraf! Karaman'ın Ayrancı ilçesinde meydana gelen trafik  kazasında bir çocuk öldü, 4 kişi yaralandı.
25.06.2017 Gündem
Çok acı fotoğraf!
Çok acı fotoğraf! Karaman'ın Ayrancı ilçesinde meydana gelen trafik  kazasında bir çocuk öldü, 4 kişi yaralandı.
25.06.2017 Gündem
Sulama havuzu 3 çocuğa mezar oldu
Sulama havuzu 3 çocuğa mezar oldu Karaman’da serinlemek için sulama havuzuna giren 3 çocuk boğularak hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Ayrancı ilçesine bağlı Kıraman köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Güney (16), Kadir Güney (12) ve Serhat Yağçı (16), yüzmek için motosikletle Soğla mevkiinde kiraz ağaçlarını sulamak için yapılan havuza gitti. Tel örgüyle çevrili havuza giren üç çocuk, zemini naylon olan 3 metre derinliğindeki havuzda boğularak hayatını kaybetti. Çocukların eve dönmemesi üzerine aramaya çıkan köyün bekçisi ve ölen çocuklardan Hüseyin Güney’in babası Durmuş Güney, çocukları havuzda görünce sağlık ekibi ve jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekibi ile jandarma çocukların hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayın duyulmasının ardından çocukların yakınları ile köylüler de havuzun bulunduğu yere geldi. Çocukların öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizleri geçirdi. AFAD ekipleri, bellerine bağladıkları halatla girdikleri havuzdan çocukların cesetlerini çıkardı. Ambulanslara koyulan cesetler, otopsi için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden çocuklarından Hüseyin Güney ile Kadir Güney’in amca çocukları olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Arkadaşları korkudan kimseye haber vermedi
Arkadaşları korkudan kimseye haber vermedi Karaman’ın Ayrancı ilçesinde yüzmek için arkadaşlarıyla birlikte baraj gölünü giren ve bir süre sonra suda kaybolan lise öğrencisi Emre Karabacak'ın cansız bedenine ulaşıldı. Gencin kaybolması üzerine ne yapacaklarını şaşıran arkadaşlarının korkarak kimseye haber vermeden Akçaşehir beldesindeki evlerine geri döndüğü iddia edildi. Gencin akşam evine dönmemesi üzerine ailesi aramaya çıktı. Olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra arkadaşları gencin baraj gölünde kaybolduğunu ailesine söyleyince aile de hemen jandarmaya haber verdi. Baraja gelen ekipler kayıp gencin bulunabilmesi için itfaiye ve AFAD ekibinden yardım istendi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri