Ayşe Teyze

Ayşe Teyze

Son dakika Ayşe Teyze haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayşe Teyze gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayşe Teyze haber sayfamızda...

Ayşe Teyze

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283 ayşe teyze haberi bulunmuştur.
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Ekonomiyi kolaylaştırdı halka hep yakın oldu
Ekonomiyi kolaylaştırdı halka hep yakın oldu Güngör Uras bir yazı ustasıydı. Ustalığı bakış açısından ve soyutlama yeteneğinden gelirdi. Türk halkını Ayşe Teyze ve Ali Rıza Amca ile tanıştırdı. Ekonomiyi kolay anlaşılır hale getirdi.
22.08.2023 Ekonomi
Güngör Uras’ı saygıyla andık
Güngör Uras’ı saygıyla andık Milliyet’in duayen yazarı, ekonomist Güngör Uras, vefatının beşinci yıldönümünde Zincirlikuyu’daki kabri başında anıldı. Anma törenine Güngör Uras’ın eşi Nuran Uras, aile üyeleri ile Milliyet Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç’ın yanı sıra okurları ve sevenleri katıldı.
20.08.2023 Ekonomi
‘Ekonomiyi anlatmaya var gücüyle çalıştı’
‘Ekonomiyi anlatmaya var gücüyle çalıştı’ Milliyet Gazetesi’nde uzun yıllar ekonomi yazarlığı yapan Güngör Uras, vefatının beşinci yılında düzenlenen bir etkinlikle anıldı.
19.08.2023 Ekonomi
Akıllar ve gönüller Ege’de kaldı
Akıllar ve gönüller Ege’de kaldı Halikarnas Balıkçısı’na selam duran “Merhaba” sergisi, Bodrum Belediyesi Kent Müzesi’nde ziyarete açıldı. Heykel, resim, enstalasyon ve video işlerinin yer aldığı karma sergi burada yaşayan ve ilhamını Ege’den alan sanatçıların gözünden Bodrum’u anlatıyor.
22.06.2023 Kültür Sanat
Bakan Nebati'den konut fiyatlarıyla ilgili açıklama: Kısa süre içerisinde dengeye gelecektir
Bakan Nebati'den konut fiyatlarıyla ilgili açıklama: Kısa süre içerisinde dengeye gelecektir Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir TV programında enflasyon ve döviz kurları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati ayrıca konut ve kiralık ev fiyatları hakkında da önemli bilgiler verdi.
7.05.2023 Ekonomi
Ayşe Teyze’nin evi sanata açıldı
Ayşe Teyze’nin evi sanata açıldı Bodrum’un Dağbelen köyünde, küçük ve sevimli tipik bir kerpiç köy evi…
27.04.2023 Kültür Sanat
Deprem gecesi nişanlıdan yürek yakan son mesaj: 'Yarın çok kötü geçecek, gelip seni göreyim'
Deprem gecesi nişanlıdan yürek yakan son mesaj: 'Yarın çok kötü geçecek, gelip seni göreyim' Elmas ve Volkan, Adıyaman Üniversitesi’nde birbirlerini görüp âşık oldu. İki gencin ilişkisi bir buçuk yıl sürdü ve kasım ayında yapılan nişanla taçlandı. Sırada nikah vardı. Bunun için gün sayıyorlardı. Ancak 6 Şubat’ta yaşanan depremler 11 ilde yaşayan 13,5 milyon insan gibi onların da hayatını dakikalar içinde altüst etti. Elmas'ın ise artık hayatına devam edebilmek için tek bir isteği var.
8.03.2023 Gündem
‘Üretim aşkını en iyi o anlatırdı’
‘Üretim aşkını en iyi o anlatırdı’ Milliyet gazetesi ekonomi yazarı Güngör Uras, vefatının dördüncü yıl dönümünde İstanbul Sanayi Odası’nda (İSO) düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Anma etkinliğine Güngör Uras’ın eşi Nuran Uras ve kızı Elif Uras’ın yanı sıra iş dünyasından aralarında Ersin Özince, Ayhan Yavrucu, Sinan Öncel ve Şeref Fayat’ın da bulunduğu pek çok isim ve ekonomi gazetecileri katıldı.
20.08.2022 Ekonomi
Güngör Uras’ı saygıyla anıyoruz
Güngör Uras’ı saygıyla anıyoruz Ekonomideki gelişmeleri ve bunların vatandaşı nasıl etkilediğini, herkesin kolayca anlayabileceği bir üslupla kaleme aldığı yazılarıyla tanınan Güngör Uras, vefatının dördüncü yılında anılıyor.
18.08.2022 Ekonomi
Gaz sürekli akan bir ürün ve bunu lisansla yapmanın imkanı yok
Gaz sürekli akan bir ürün ve bunu lisansla yapmanın imkanı yok Doğalgazın ticaretinde lisanslamayı kaldırıp hem gaz tedarikçisi için hem de tüketicisi için karşılıklı ticaret ortamı yaratmış olsak, yani piyasaya girişi ve çıkışı hukuki engellerle engellemesek, biz piyasa derinliği yaratabilirdik.
31.05.2022 Vitrin
Gözler saat 14.00'te! Bakan Nebati açıklayacak
Gözler saat 14.00'te! Bakan Nebati açıklayacak Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, fiyat artışlarına karşı tedbirleri, yastıkaltı altınların finansal sisteme entegrasyonu ve Kredi Garanti Fonu (KGF) desteğini içeren paketi bugün açıklayacak.
12.02.2022 Ekonomi
Bakan Nebati fiyat artışlarına karşı tedbirleri açıklayacak
Bakan Nebati fiyat artışlarına karşı tedbirleri açıklayacak Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, fiyat artışlarına karşı tedbirler, yastık altı altınların finansal sisteme entegrasyonu ve KGF desteğini içeren paketi cumartesi günü açıklayacak.
10.02.2022 Haberler
Bakan Nebati fiyat artışlarına karşı tedbirleri açıklayacak
Bakan Nebati fiyat artışlarına karşı tedbirleri açıklayacak Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, fiyat artışlarına karşı tedbirleri, yastık altı altınların finansal sisteme entegrasyonu ve Kredi Garanti Fonu (KGF) desteğini içeren paketi cumartesi günü açıklayacak.
10.02.2022 Ekonomi
Güngör Uras anıldı
Güngör Uras anıldı Milliyet gazetesinde uzun yıllar ekonomi yazarlığı yapan ve üç yıl önce, 19 Ağustos 2018’de vefat eden Güngör Uras, dün Aşiyan Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
20.08.2021 Ekonomi
‘Ayşe teyze hava sıcak dışarı çıkma’
‘Ayşe teyze hava sıcak dışarı çıkma’ İklim zararlarına karşı ‘cepten’ ve ‘WhatsApp’tan erken uyarı sistemi geliyor. Mülki amirler ve vatandaşlar mesaj yoluyla uyarılacak
29.05.2021 Gündem
Ders veren masallar: Haylaz keçi
Ders veren masallar: Haylaz keçi Eski zamanlarda adı Haylaz olan bir keçi varmış. Bu adı sahipleri ona yaramaz olduğu için takmış. Çünkü Haylaz, sürekli sahiplerinin yünlü kıyafetlerini çiğner ve onları parçalarmış.
6.05.2021 Masal Oku
Yastık altı altınlar bankada değerlenecek
Yastık altı altınlar bankada değerlenecek İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Esen, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik geliştirilen Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KADSİS) projesinin hem ülkeye hem de vatandaşa birçok avantaj sunduğunu belirterek, "Yastık altındaki altının ne size ne de ekonomiye bir faydası var. Türkiye'de bankacılık sistemi birçok ülkeye göre daha gelişmiş durumda. Bu sisteme güven var. Bu sistemin içinde birtakım garantiler var. Evde durduğunda değerlenmeyen altınınız, bankada durduğunda değerleniyor." dedi.
16.09.2020 Uzmanpara
Yastık altı altınlar bankada değerlenecek! Vatandaş kazanacak
Yastık altı altınlar bankada değerlenecek! Vatandaş kazanacak İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Esen, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılmasına yönelik geliştirilen Kuyumcu Altın Değerleme Sistemi (KADSİS) projesinin hem ülkeye hem de vatandaşa birçok avantaj sunduğunu belirterek, "Yastık altındaki altının ne size ne de ekonomiye bir faydası var. Türkiye'de bankacılık sistemi birçok ülkeye göre daha gelişmiş durumda. Bu sisteme güven var. Bu sistemin içinde birtakım garantiler var. Evde durduğunda değerlenmeyen altınınız, bankada durduğunda değerleniyor." dedi.
16.09.2020 Ekonomi
Emeklilik fonları tüm yatırım araçlarını solladı
Emeklilik fonları tüm yatırım araçlarını solladı Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, faizsiz altın fonlarını tercih edenlerin sadece son bir ayda yüzde 13,8 getiri elde ettiğini belirterek, "Özellikle pandemi sürecindeki taleple beraber faizsiz BES, tüm sektöre yukarı doğru büyük katkı sağladı. Tüm emeklilik fonlarındaki yedi aylık getiri oranı yüzde 15,9 oldu." ifadelerini kullandı.
2.09.2020 Ekonomi
Emeklilik fonları tüm yatırım araçlarını solladı
Emeklilik fonları tüm yatırım araçlarını solladı Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, faizsiz altın fonlarını tercih edenlerin sadece son bir ayda yüzde 13,8 getiri elde ettiğini belirterek, "Özellikle pandemi sürecindeki taleple beraber faizsiz BES, tüm sektöre yukarı doğru büyük katkı sağladı. Tüm emeklilik fonlarındaki yedi aylık getiri oranı yüzde 15,9 oldu." ifadelerini kullandı.
2.09.2020 Uzmanpara
Ekonomiyi sevdirdi
Ekonomiyi sevdirdi Güngör Uras’ı kaybedeli iki yıl oldu. Yokluğuna alışamadık, hiç alışamayacağız. Güngör Uras’ı tanımlamak isterseniz bolca sıfat kullanmanız gerekir. Namusluydu, dürüsttü, zarifti, mütevazıydı, nazikti. Daha da ötesinde Türkiye’nin değerli bir aydını ve medyanın güçlü bir kalemiydi... Ama galiba en önemlisi hepimizin hocasıydı.
19.08.2020 Ekonomi
İşte ‘güven’ mesajı
İşte ‘güven’ mesajı İş dünyasının önde gelen isimleri, binlerce kişilik istihdamla sanayiye yön verenler, sivil toplum örgütlerinin başkanları, Milliyet’in 70. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. İş insanları, “Kurulduğu 1950’den bu yana daima objektif, tarafsız, doğru ve ilkeli haberciliğin öncüsü olan, Milliyet, basında güvenin simgesi” diyor
3.05.2020 Ekonomi
Kıymada şaşırtan fiyat farkı
Kıymada şaşırtan fiyat farkı Gıda fiyatlarında Kovid-19 nedeniyle başlayan hareketlilik Ramazan yaklaştıkça daha çok dikkat çekiyor. Marketler ve kasaplarda 44 liradan 74 liraya kadar farklı fiyata kıyma var
16.04.2020 Ekonomi
“Ayşe teyze korona olmaz”
“Ayşe teyze korona olmaz” Prof. Dr. Önder Ergönül: “Klasik Ayşe teyze örneği vardır ya ekonomistler anlatır. Evinde oturan Ayşe teyze korona olmaz, beklemesin. Yerel yaşayan, mahallesinde yaşayan Ayşe teyze, Hasan amca korona virüs olmaz”
1.03.2020 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Teyze ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.