İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! 10 ilde Bozdoğan-9 operasyonları
İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu! 10 ilde Bozdoğan-9 operasyonları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde bölücü terör örgütüne yönelik eş zamanlı düzenlenen “BOZDOĞAN-9” operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu
7.03.2024 Gündem
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Mert Aydın yazdı: Fantezi futbol! Ya Terim ayrılsaydı?
Mert Aydın yazdı: Fantezi futbol! Ya Terim ayrılsaydı? Futbolda öyle dönüm noktaları vardır ki bazen “acaba olmasaydı” ya da “Öyle olsa ne olurdu?” diye düşünülür.
16.04.2023 Futbol
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan '10 Kasım' mesajı
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan '10 Kasım' mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Aziz Atatürk'ün devrimci fikirlerinin ışığında yürüyen bizler, onun kurduğu ve 'Kimsesizlerin kimsesi' diyerek tanımladığı cumhuriyeti, demokrasi ile taçlandırma mücadelesi veriyoruz. Dostlarımız ve milletimizle el ele vererek, bu mücadeleyi zaferle taçlandıracağımıza olan inancım tamdır" dedi.
9.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki: Bunlar ahlaksızdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'TSK, kimyasal silah kullanıyor' iddialarına sert tepki: Bunlar ahlaksızdır Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı ve HDP'nin 'TSK, PKK'ya karşı kimyasal silah kullanıyor' iddialarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan sert açıklamalarda bulundu.
21.10.2022 Siyaset
‘Abdi İpekçi karikatüre vurgundu’
‘Abdi İpekçi karikatüre vurgundu’ Turgut Çeviker, “Çizgileriyle Yaşayanlar” yazısının ikinci bölümünde karikatüristlerimizi anlatmayı sürdürürken Abdi İpekçi’nin karikatüre verdiği önemi vurguladı
13.06.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorunundan bahsetmesi tesadüf müdür?
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorunundan bahsetmesi tesadüf müdür? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında siyasetteki 'Kürt sorunu' tartışmasıyla ilgili konuştu. Bahçeli, "Böylesi bir dönemde CHP Genel Başkanı'nın sözde Kürt sorunundan bahsetmesi tesadüf müdür? Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. Kürt kardeşlerimi sorun olarak gören CHP vardır. Türk milleti birdir, büyük bir ailedir. HDP meşru organ değildir. HDP terörizmin gayrimeşru oluşumudur. Gazi Meclis her sorunun çözüm adresidir ancak bu kutlu çatıda emperyalizmin dayatması ile sanal sorunların hesabı yapılamaz." ifadelerini kullandı.
5.10.2021 Haberler
Efruz Çakırkaya: Yaşamanın güzelliklerini hatırlamaya ihtiyacımız var
Efruz Çakırkaya: Yaşamanın güzelliklerini hatırlamaya ihtiyacımız var 49. İstanbul Müzik Festivali'ne çok az bir süre kaldı. 18 Ağustos - 16 Eylül tarihleri arasında tamamı açık hava mekanlarda gerçekleştirilecek olan İstanbul Müzik Festivali'nin Direktörü Efruz Çakırkaya ile kentin bu önemli sanat etkinlik dizisini konuştuk. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yalnızca çevrimiçi gerçekleştirilebilen İstanbul Müzik Festivali bu yıl izleyicisiyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Yaşanan çevre felaketlerinin yürek burkan hatırasında "Başka Bir Dünya Mümkün" temasıyla yola çıkan 49. İstanbul Müzik Festivali, tamamı açık hava mekânlarda gerçekleşecek olan konserleriyle müzikseverlerle doğa arasındaki mimari engelleri aradan kaldırıyor. Tüm olumsuzluklara rağmen izleyicisiyle kavuşmayı taçlandırırcasına iddialı bir programla karşımıza çıkan 49. İstanbul Müzik Festivali'nin mutfağında yer alan Efruz Çakırkaya, festivali ve festivalde yer alacak sanatçıları anlattı.
12.08.2021 Kültür Sanat
Dışişleri Bakanlığı'ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı Dışişleri Bakanlığı, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanları ve vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını bildirdi.
18.03.2021 Siyaset
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Gençlik yıllarından itibaren demokrasi düşüyle hareket eden, özgürlük ve bağımsızlığı karakter edinen Büyük Önder Atatürk, Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırma mücadelesi verdiğimiz bugünlere de ışık tutmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.
9.11.2020 Siyaset
Arnavutluk toplumcu gerçekçi sanatı Pera Müzesi'nde
Arnavutluk toplumcu gerçekçi sanatı Pera Müzesi'nde Pera Müzesi, sanatseverleri Arnavutluk tarihine sanatsal bir yolculuğa davet ediyor. “Bir Rüyanın İnşası: Arnavutluk Sanatında Toplumcu Gerçekçilik” başlıklı sergi, Arnavutluk görsel sanatlarının önemli bir dönemine odaklanıyor ve sosyalizmin kuruluş ilkelerini yaymayı amaçlayan siyasi tavrın hâkim olduğu diktatörlük yılları görsel üretimlerinden bir seçki sunuyor. Sergi, 7 Temmuz - 15 Kasım tarihleri arasında gezilebilir.
7.07.2020 Kültür Sanat
Soruşturma açıldığı gün ABD’ye kaçtı
Soruşturma açıldığı gün ABD’ye kaçtı Ankara DGM Başsavcılığı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında, anayasal düzeni değiştirmeye çalıştığı gerekçesiyle 19 Mart 1999 tarihinde soruşturma açtı.
19.03.2020 Gündem
Ata’nın son görüntüleri
Ata’nın son görüntüleri Genelkurmay, Atatürk’ün son çekilen fotoğraflarını paylaştı. Bakan Ersoy da, Ata’nın daha önce yayınlanmamış Ege Vapur’undaki görüntülerini sosyal medyadan yayınladı. Cenaze fotoğrafları da Milli Kütüphane’de...
10.11.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan, 10 Kasım mesajı
Kılıçdaroğlu'ndan, 10 Kasım mesajı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Ebediyete intikal edişinin 81’inci yıl dönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum'' dedi.
9.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: Milletimiz iki yüzlülüğü teşhis etti
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: Milletimiz iki yüzlülüğü teşhis etti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, "CHP Genel Başkanını seçim döneminde kullandığı dil ve kurduğu ittifaklar sebebiyle protesto eden vatandaşlarımıza terörist muamelesi yapılmasını asla kabul edemeyiz." dedi.
22.04.2019 Gündem
Çav Bella klibi tartışma yarattı
Çav Bella klibi tartışma yarattı Uzun bir süredir sesi çıkmayan şarkıcı Hilal Cebeci, İtalya’da faşizme karşı direniş marşı olarak bilinen ‘Çav Bella’ adlı halk şarkısını İtalyanca seslendirdiği bir klip yayınlayınca ortalık karıştı. “Rezalet” diyen de var, destek çıkan da.
12.10.2018 Cadde
CHP'den Anıtkabir'e "95. yıl" ziyareti
CHP'den Anıtkabir'e "95. yıl" ziyareti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 95'inci  kuruluş yılı dolayısıyla, beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti.
9.09.2018 Siyaset
CHP'den Anıtkabir'e "95. yıl" ziyareti
CHP'den Anıtkabir'e "95. yıl" ziyareti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 95'inci  kuruluş yılı dolayısıyla, beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti.
9.09.2018 Siyaset
Hopikoğlu: Trabzonspor ismiyle lige katılmak istiyoruz
Hopikoğlu: Trabzonspor ismiyle lige katılmak istiyoruz Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor Futbol Kulübü'nde bir önceki yönetimin, kulüplerine aktardığı 11 milyon TL için icra takibi başlatması, isim ve logo haklarını geri çekeceği yönündeki iddialara yanıt verdi. Hopikoğlu, "Hukuki mütalaamızı pazartesi gübü Basketbol Federasyonuna vereceğiz. Biz Trabzonspor ismiyle lige katılmak istiyoruz" dedi.
Kılıçdaroğlu: Onun en büyük eseri sonsuza kadar var olacak Türkiye Cumhuriyeti'dir
Kılıçdaroğlu: Onun en büyük eseri sonsuza kadar var olacak Türkiye Cumhuriyeti'dir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Atatürk'ün devrimleri bölgemizde model olmaya devam etmekte, mazlum milletler bugün de onun ışığıyla umut bulmaktadır. Onun en büyük eseri sonsuza kadar var olacak Türkiye Cumhuriyeti'dir. Cumhuriyet kula kulluk zincirlerini kırmış, bu topraklarda yaşayan herkesi eşit hak ve sorumluluk sahibi yurttaş olarak bu ülkenin asli sahibi haline getirmiştir"dedi.
9.11.2017 Siyaset
Şikeyi onaylayan hakim Yargıtay imamı çıktı
Şikeyi onaylayan hakim Yargıtay imamı çıktı ‘Şike Kumpası’nda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a verilen hapis cezalarını onayan Yargıtay 5. Ceza Dairesi eski üyesi Mesut Kundakçı hakkında “FETÖ üyeliği”nden fezleke hazırlandı
30.06.2020 Fenerbahçe
7’den 70’e ‘Adalet’ dediler
7’den 70’e ‘Adalet’ dediler ›› CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 25 gün önce Ankara Güvenpark’tan başlattığı Adalet Yürüyüşü’nü, Enis Berberoğlu’nun tutuklu bulunduğu Maltepe’de sonlandırdı ›› Sıcak havaya rağmen alanı dolduran dev kalabalık, Kılıçdaroğlu’nu büyük bir coşkuyla karşıladı. Miting alanında kalabalığın 2 milyon kişiye ulaştığı anonsları yapıldı...
10.07.2017 Siyaset
Son dakika: Erdoğan 1044 gün sonra kürsüde
Son dakika: Erdoğan 1044 gün sonra kürsüde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti genel başkanı olduktan sonra ilk grup toplantısına sloganlar eşliğinde girdi. Erdoğan 1044 gün sonra grup toplantısına katıldı. Grup toplantısını yöneten Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kürsüye davet etti. Erdoğan kürsüye gelirken hep bir ağızdan Samanyolu şarkısı ile karşılandı. Erdoğan konuşmasının başında ,"Açıkça söylemek lazım ki AK parti devrimcidir. AK Parti'nin devrimci yönü olmasa bunca yıldır iktidarda kalamazdı." dedi. Konuşmasında FETÖ davalarına da değinen Erdoğan " Dünyaya sesleniyorum. eğer iade yanaşmazsanız. yarın sizin istediklerinizden bizde olan varsa alamayacaksınız. Ettiniz ettiniz etmezseniz siz bilirsiniz "men dakka dukka" dedi.
30.05.2017 Siyaset
Son dakika: Erdoğan 1044 gün sonra kürsüde
Son dakika: Erdoğan 1044 gün sonra kürsüde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti genel başkanı olduktan sonra ilk grup toplantısına sloganlar eşliğinde girdi. Erdoğan 1044 gün sonra grup toplantısına katıldı. Grup toplantısını yöneten Başbakan Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kürsüye davet etti. Erdoğan kürsüye gelirken hep bir ağızdan Samanyolu şarkısı ile karşılandı. Erdoğan konuşmasının başında ,"Açıkça söylemek lazım ki AK parti devrimcidir. AK Parti'nin devrimci yönü olmasa bunca yıldır iktidarda kalamazdı." dedi. Konuşmasında FETÖ davalarına da değinen Erdoğan " Dünyaya sesleniyorum. eğer iade yanaşmazsanız. yarın sizin istediklerinizden bizde olan varsa alamayacaksınız. Ettiniz ettiniz etmezseniz siz bilirsiniz "men dakka dukka" dedi.
30.05.2017 Siyaset
Tabutta tam 20 rövaşata
Tabutta tam 20 rövaşata 20 yıl önce ‘Tabutta Rövaşata’ filminin müziklerini yapmak için bir araya gelen Baba Zula, geçen 20 yılı ‘XX’ albümünde topladı. Albüm World Music Europe listesinin zirvesinde
18.02.2017 Gündem