Helikopter kazası yürekleri dağladı! Genç pilotun cenazesi Eskişehir'e getirildi
Helikopter kazası yürekleri dağladı! Genç pilotun cenazesi Eskişehir'e getirildi İzmir’de çıkan yangına müdahale ederken göle düşen gece görüşlü helikopterin Eskişehirli olan pilotunu Mehmet Akif Tutuk'un acı haberi baba ocağına verildi.
19.09.2023 Gündem
Ceren Hindistan'dan şaşırtan itiraf: O yöntemi denedim
Ceren Hindistan'dan şaşırtan itiraf: O yöntemi denedim 'Baba Ocağı' dizisiyle ünlenen Ceren Hindistan, TMS yöntemini denediğini Instagram hesabından açıkladı. Hindistan, işlem için "İnsan yeniden doğmuş gibi oluyor" dedi.
6.12.2019 Cadde
Başkent'e şehit ateşi düştü
Başkent'e şehit ateşi düştü Hakkari Şemdinli'de el bombasının patlaması sonucu şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Ferhat Muratoğlu'nun Ankara'daki baba ocağına acı haber verildi. Şehit Er Muratoğlu'nun Ankara'nın Altındağ İlçesi Karapürçek semtinde bulunan baba ocağına şehit haberinin ulaşmasın ardından mahalle Türk bayrakları ile donatıldı. Altındağ Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu. 23 yaşındaki Şehit Muratoğlu'nun yaklaşık 3 senedir görev yaptığı öğrenildi. Bir buçuk ay önce izne geldiği ve en son dün ailesi ile görüştüğü öğrenilen şehidin 2 kardeşinin olduğu bildirildi. Şehidin yarın Ankara'da toprağa verileceği kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Ankara’daki şehit ateşi Erzincan’a düştü
Ankara’daki şehit ateşi Erzincan’a düştü Ankara’nın, Gölbaşı ilçesi girişindeki uygulama noktasında meydana gelen olayda meslektaşı tarafından kazaen vurularak şehit olan polis memuru Hakan Can’ın Erzincan'daki baba ocağına ateş düştü. Ankara’nın, Gölbaşı ilçesi girişinde polis ekipleri tarafından Siirt-İstanbul seferini yapan bir yolcu otobüsüne yönelik yapılan trafik kontrol uygulaması sırasında şüphe üzerine araçtan indirilen Z.İ. isimli şahıs üst araması yapıldığı sırada kaçmaya başladı. Şüpheli şahsı yakalamak için yaşanan kovalamaca sırasında, Polis Memuru Hakan Can, meslektaşı tarafında kazaen açılan ateş sonucu şehit oldu. Meydana gelen olayda şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Hakan Can’ın acı haberi Erzincan’ın Üzümlü İlçesi’ndeki Geyikli Mahallesi’nde yaşayan ailesine Erzincan Valisi Ali Arslantaş tarafından verildi. Şehadet haberinin alınması üzerine baba ocağına Türk bayrakları asıldı. 28 yaşındaki polis memuru Hakan Can’ın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Arda Turan'ın baba ocağında büyük sevinç
Arda Turan'ın baba ocağında büyük sevinç Milli futbolcu Arda Turan'ın dünya devi Barcelona'ya transferi, Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Bakışlar köyündeki baba ocağını sevince boğdu.
9.07.2015 Futbol