Babylon

Babylon

Son dakika babylon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan babylon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan babylon haber sayfamızda...

Babylon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.051 babylon haberi bulunmuştur.
‘Engelsiz’ müzik keyfi
‘Engelsiz’ müzik keyfi Kalben, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sahne aldığı Babylon Bomonti’de müziğin şifası için tüm engelleri kaldırdı.
10.03.2024 Cadde
Eşitliğe adanan konser
Eşitliğe adanan konser Kalben, Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.
4.03.2024 Cadde
Coşkulu açılış
Coşkulu açılış WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul’un açılış gecesi, Britanyalı Lübnanlı elektronik müzik prodüktörü ve DJ Saliah’ın performansı ile Babylon’da gerçekleşti.
22.02.2024 Kültür Sanat
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor
Müzik İstanbul’da ‘kök’leniyor Bu sene 52. kez düzenlenecek İstanbul Müzik Festivali’nin teması ‘kökler’ olacak. Festival, Türkiye-Yunanistan nüfus mübadelesinin 100. yılına odaklanacak.
21.02.2024 Kültür Sanat
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem
Fazıl Say: İlginç ve uhrevi bir karakterdir Cem Ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından Cem Adrian ile tanışma anısını anlattı.
18.12.2023 Cadde
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!'
'Brad Pitt'in boşandıktan sonra ilk düzgün ilişkisi!' Oscar ödüllü Brad Pitt (59) ile 'The Vampire Diaries'le (Vampir Günlükleri) tanınan Paul Wesley'nin eski eşi Ines de Ramon, bir yıllık flörtlerinin ardından artık ilişkilerini saklamıyor. Öyle ki ABD'li aktör, kendisinden 27 yaş küçük mücevher tasarımcısını insanlarla 'sevgilim' diye tanıştırıyor. Brad Pitt'in yıllardır ilk kez bu kadar mutlu olduğu konuşuluyor.
14.11.2023 Cadde
Oyuncu Richard Moll hayatını kaybetti!
Oyuncu Richard Moll hayatını kaybetti! 'Night Court' dizisindeki rolüyle hafızalarda yer eden ABD'li aktör ve selendirme sanatçısı Richard Moll, 80 yaşında Kaliforniya'daki evinde hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun menajeri duyurdu.
28.10.2023 Cadde
Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor!
Brad Pitt ile Margot Robbie üçüncü kez aynı projede buluşuyor! Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Margot Robbie, son olarak 'Babylon' (Babil) filminde kamera karşısına geçmişti. Başrolünde yer aldığı Barbie ile muazzam bir başarı yakalayan Robbie ve her daim adından söz ettiren ABD'li aktör, üçüncü kez aynı projede bir araya geliyor. Dünyaca ünlü isimler, yeni filmlerinde farklı bir rol üstlenecek.
10.10.2023 Cadde
Altın Aslan’da feminizm zaferi
Altın Aslan’da feminizm zaferi 80. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan’ı, Yorgos Lanthimos’un festival süresince favori gösterilen filmi “Poor Things” kazandı. Yeni bir Frankenstein yorumu olarak nitelendirilen yapım, feminist söylemi ve Emma Stone’un performansıyla Oscar’ın da favorilerinden olacak.
11.09.2023 Kültür Sanat
Şehrin yaz ajandası
Şehrin yaz ajandası Yaza giriş yaparken şehrin dört bir yanından yükselen müziğin ritmine kapılmanın, festival ve açıkhava konserlerinin tadını çıkarmanın tam zamanı. Yazın coşkusunu yükseltecek bu konserlere ajandanızda yer açın.
10.06.2023 Pazar
Tüm şarkılar dayanışma için
Tüm şarkılar dayanışma için Pozitif’in depremin etkilerini dayanışmayla azaltmak için başlattığı “Dayanışma İçin Müzik” konser serisi bugün başlıyor.
23.03.2023 Kültür Sanat
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler 95'incisi düzenlenecek olan Oscar Ödülleri, bu gece sahiplerini bulacak. İşte 2023 yılı için öne çıkan adaylar ve filmler...
12.03.2023 Dünya
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın? Sinema tutkunlarının heyecanla beklediği Oscar'larda artık geri sayım başladı. 12 Mart 2023'te sahiplerini bulacak olan 95'inci Akademi Ödülleri'nde adaylar sonunda belli oldu. Peki 95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
26.01.2023 Sanat
‘Bilinçli olarak rüküş giyiniyor’
‘Bilinçli olarak rüküş giyiniyor’ Başrolü Brad Pitt ile paylaştığı “Babil” (Babylon) filminin galalarında rüküşlüğüyle eleştiri toplayan Hollywood yıldızı Margot Robbie’nin dikkati güzelliğinden uzaklaştırmak ve daha ilginç roller alabilmek için kasıtlı olarak kötü giyindiği iddia edildi.
23.01.2023 Dünya
Değişen ben miyim bu yabancı da kim?
Değişen ben miyim bu yabancı da kim? En hızlı değişen yıllardı, 1980-2023 arası. Bildiklerimiz, alışkanlıklarımız tepetaklak oldu. İklim değişikliğinin en serti ruhlarda yaşandı. Derya Bengi ile Erdir Zat bu yolculuğa rehberlik ediyorlar.
22.01.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kız çocuklarına destek Priyanka Chopra, Vogue’a kapak oldu...
21.01.2023 Cadde
Sen en büyük tutkusun sinema
Sen en büyük tutkusun sinema Damien Chazelle, yıldız kadrolu filmi “Babylon/Babil”de sinemanın 1920’lerde sessizden sesliye geçişini, ona emek verenler ve hayatı onun yüzünden heder olanlar üzerinden anlatıyor.
20.01.2023 Kültür Sanat
'Kurtçuk' kırmızı halıya damga vurdu! Margot Robbie'nin lakabının perde arkası
'Kurtçuk' kırmızı halıya damga vurdu! Margot Robbie'nin lakabının perde arkası Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Cadde
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg Altın Küre’de favori “The Fabelmans” ve “The Banshees of Inisherin” ipi göğüsledi. “The Fabelmans”la aldığı ödülle Oscar’da elini güçlendiren Steven Spielberg “Bu hikâyeyi ne zaman anlatabileceğimi anlamaya çalışmak için çok zaman harcadım ve 74 yaşıma geldiğimde anladım” dedi.
12.01.2023 Kültür Sanat
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı?
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı? Sinemada Oscar'ın, ekranda ise Emmy'nin gölgesinde kalsa da Altın Küre heyecan yaratmaya devam ediyor. Sonunda sahiplerini bulan Altın Küre'de bu yıl kimler sükse yaptı? İşte 80. Altın Küre Ödülleri'nde ön plana çıkan film ve diziler...
11.01.2023 Ekran
Favori cinsellik içeren sahnesini açıkladı! 'Samanların içinde yuvarlanıyordum'
Favori cinsellik içeren sahnesini açıkladı! 'Samanların içinde yuvarlanıyordum' ABD'li Hollywood yıldızı Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda 'Babylon' filmindeki rol arkadaşı Margot Robbie'nin kendisini senaryoda olmayan bir şekilde öpmesiyle gündeme gelmişti. Tartışma yaratan sahneyle ilgili açıklama yapan Pitt, verdiği son röportajda ise yer aldığı favori cinsellik içeren sahnesini paylaştı. Ünlü ismin açıklaması, kısa sürede magazin gündemine oturdu.
11.01.2023 Cadde
Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbie'nin filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi!
Brad Pitt: Beni öpmek Margot Robbie'nin filmde yaptığı en 'terbiyeli' şeydi! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlatmıştı. Bu durumun sosyal medyada tartışmalara yol açmasının ardından, Brad Pitt verdiği bir röportajda konuyla ilgili açıklama yaptı.
17.12.2022 Cadde
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Altın Küre Ödülleri, 10 Ocak’ta sahiplerini bulacak. Oscarların habercisi olarak gösterilen ödüllerin jürisisinde bu yıl Milliyet Sanat dergisi yazarlarından Selin Gürel ve Janet Barış da oy kullandı.
14.12.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Babylon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.