Badana

Badana

Son dakika badana haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan badana gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan badana haber sayfamızda...

Badana

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 485 badana haberi bulunmuştur.
Evleri boyayıp muhtarlığı kazandı; seçimden sonra da tulum giyip badanaya devam etti
Evleri boyayıp muhtarlığı kazandı; seçimden sonra da tulum giyip badanaya devam etti Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, mahallesindeki tüm evleri boyama vaadinde bulunan, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü Necati Eren (61), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, mahalle nüfusunun yarısından fazlasının oyunu alarak muhtar seçildi. Seçim öncesi verdiği ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadini yerine getirmeye devam eden Eren’in, seçimden sonraki ilk işi de boyacı tulumlarını giyip mahallenin camisini boyamak oldu.
6.04.2024 Haberler
İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün sivri biber oldu
İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün sivri biber oldu İstanbul’da Mart ayında fiyatı en çok artan ürün yüzde 34,34 ile sivri biber oldu. Bu ayda salatalık, yüzde 29,42 ile fiyatı en fazla azalan ürün oldu.
2.04.2024 Ekonomi
“Bayramda 50-60 milyar TL ciro bekleniyor”
“Bayramda 50-60 milyar TL ciro bekleniyor” Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 50-60 milyar TL ciro beklendiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala piyasada bayram hareketliliği şimdiden başladı.
30.03.2024 Ekonomi
Bakan Tekin: Türkiye'de eğitim öğretim altyapısını ikiye katladık
Bakan Tekin: Türkiye'de eğitim öğretim altyapısını ikiye katladık Tuzla Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Tuzla'ya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) kazandırıldı. Çocukların ilgi ve yeteneklerine hitap eden 11 atölyenin bulunduğu merkez Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in katılımıyla açıldı.
19.03.2024 Gündem
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim Bursa'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü olan Necati Eren (61), ‘Boyasız ev kalmayacak’ vaadi için 250 haneli 420 nüfuslu mahallenin, boyasız olan evlerini tek tek boyamaya başladı. Kendi imkanlarıyla tedarik ettiği boyalarla mahalle halkının evlerinin, dış cephelerini boyayan Eren, “Seçilirsem bu çalışmalara devam edeceğim. Kazanamazsam, helali hoş olsun” dedi.
24.02.2024 Haberler
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim
Muhtar adayından görülmemiş seçim çalışması: Boş vaatle başlamak istemedim Bursa'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtar adayları da hazırlıklarını sürdürüyor. İlginç vaatlerle seçmenlerin karşısına çıkanlardan biri de Mustafakemalpaşa ilçesi Yamanlı Mahallesi’nin muhtar adayı, vücut geliştirme sporcusu ve antrenörü olan Necati Eren...
24.02.2024 Gündem
Eve gelen boyacı tarafından istismara uğradığını söyledi! 'Kızım sürekli yalan söyler'
Eve gelen boyacı tarafından istismara uğradığını söyledi! 'Kızım sürekli yalan söyler' Kocaeli'de 13 yaşındaki kız çocuğunun eve gelen boya ustası tarafından istismar edildiği iddiası mahkemeye taşındı. Kız çocuğu sanıktan şikayetçi oldu, annesi ise olmadı. Kızının sürekli yalan söylediğini ifade eden anne, "Kızım evleneceğim adama da sulu davranıyordu" dedi. Sanık, delil yetersizliğinden beraat etti.
2.02.2024 Gündem
İstanbul'da kaderine terk edilen stadyum! 9 yıldır in cin top oynuyor
İstanbul'da kaderine terk edilen stadyum! 9 yıldır in cin top oynuyor Zeytinburnuspor'a yıllarca ev sahipliği yapan 16 bin kişilik Zeytinburnu Stadyumu, 9 yıldır devam eden davalar nedeniyle atıl hale geldi.
1.01.2024 Haberler
İn cin top oynuyor! İstanbul'da dev stadyum kaderine terk edildi
İn cin top oynuyor! İstanbul'da dev stadyum kaderine terk edildi Zeytinburnuspor'a yıllarca ev sahipliği yapan 16 bin kişilik Zeytinburnu Stadyumu, 9 yıldır devam eden davalar nedeniyle atıl hale geldi.
1.01.2024 Galeri
İstanbul'da kaderine terk edilen stadyum! 9 yıldır in cin top oynuyor
İstanbul'da kaderine terk edilen stadyum! 9 yıldır in cin top oynuyor Zeytinburnuspor'a yıllarca ev sahipliği yapan 16 bin kişilik Zeytinburnu Stadyumu, 9 yıldır devam eden davalar nedeniyle atıl hale geldi.
1.01.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den 'bildiri' tartışmalarıyla ilgili açıklama
CHP lideri Özel'den 'bildiri' tartışmalarıyla ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olmasının ardından yaşanan ortak bildiri tartışmaları hakkında konuştu.
24.12.2023 Gündem
Eğitim projelerine üniversiteyi de ekledi
Eğitim projelerine üniversiteyi de ekledi Eğitimde pek çok projeyi hayata geçiren Tuzla Belediyesi, bölgedeki sanayicilerle kurduğu Türkiye Temel Bilimler Üniversitesi ile yükseköğretimde bir ilke imza atıyor. Üniversite, 2025-2026 akademik yılında kapılarını açacak.
20.12.2023 Eğitim
Galata'da 270 kiloluk alem aşağıya indirilecek
Galata'da 270 kiloluk alem aşağıya indirilecek 1349 yılında inşa edilen, İstanbul’un simge yapılarından Galata Kulesi’nde restorasyon çalışmaları sürüyor.
22.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Av yasağı kalkıyor 1 Eylül'de kalkıyor
Av yasağı kalkıyor 1 Eylül'de kalkıyor Denizlerde av yasağının bitmesine son 1 gün kala tayfaları tatlı bir telaş sardı. Balıkçılar hazırlıklarını tamamlayarak yeni sezondan umutlu olduklarını belirtti.
29.08.2023 Ekonomi
Yüzde 60'lık hayat bağı: Bu kadar can kaybı olmazdı!
Yüzde 60'lık hayat bağı: Bu kadar can kaybı olmazdı! Yozgat’ta şarampole devrilen otobüste 12 kişi can verdi. Yolcuların emniyet kemeri takmadığına dikkat çeken uzmanlar, “Taksalardı, bu kadar can kaybı olmazdı’ diyor.
22.08.2023 Gündem
12 kişinin öldüğü otobüs kazasında kahreden detay
12 kişinin öldüğü otobüs kazasında kahreden detay Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderilirken, acı detaylar da ortaya çıkıyor.
21.08.2023 Haberler
12 kişinin öldüğü otobüs kazasında kahreden detay
12 kişinin öldüğü otobüs kazasında kahreden detay Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderilirken, acı detaylar da ortaya çıkıyor.
21.08.2023 Gündem
Eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala müdür ve öğretmenler boya badanasını yaptı
Eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala müdür ve öğretmenler boya badanasını yaptı 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kalırken Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki Şehit Esin İlköğretim Okulu'nun müdür ve öğretmenleri el ele vererek bütün okulun boya badanasını yaptı.
19.08.2023 Eğitim
Belediyeler öğrenci desteğinde yarışıyor
Belediyeler öğrenci desteğinde yarışıyor Büyükşehirlerdeki artan yaşam maliyetleri, öğrencilere yönelik sunulan desteklerin de önemini artırdı.
15.08.2023 Eğitim
Renk seçiminde ilham doğadan
Renk seçiminde ilham doğadan Yaz ayları ev tadilatları ve yeni düzenlemelerin en sık yapıldığı dönem. Bu değişimin başında ise boya - badana işlemleri var. Artık boya seçimi tarafında doğadan ilham alan renkler ve sürdürülebilir sistemler var...
14.07.2023 Milliyet Executive
Darağaç’ta sanat sokakta
Darağaç’ta sanat sokakta İzmir Alsancak’ta bulunan Darağaç, farklı disiplinlerden sanatçıların mahalleye taşınması ve mahallelilerin sanat üretimlerine dahil olmasıyla Türkiye’nin ilk ve tek mahalle ölçekli sanat alanı oldu.
11.06.2023 Kültür Sanat
Dünyayı hedefleyene işte devlet dopingi
Dünyayı hedefleyene işte devlet dopingi Yurtdışına açılmak isteyen şirketler Marka ve Turquality destekleriyle, çok özel avantajlara sahip olabiliyor. Rafa koyulan üründen imaja kadar, Türk markalarına önemli miktarda devlet katkısı sağlanıyor. Tüm bunlara yakından bir göz atalım...
9.06.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Badana ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.