Bae

Bae

Son dakika BAE haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan BAE gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan BAE haber sayfamızda...

Bae

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.506 bae haberi bulunmuştur.
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda
BAE’den 30 milyar dolarlık yeşil enerji yatırımı yolda Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Türkiye’nin 2053 yılı için belirlediği “net sıfır emisyon” hedefi çerçevesinde, Türkiye’de yeşil enerji konusunda 30 milyar dolarlık yatırım yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yılın temmuz ayında bu ülkeye gerçekleştirdiği ziyarette imzaladığı anlaşmaya ilişkin Kanun Teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonu gündeminde yer alıyor.
14.04.2024 Ekonomi
İsrail’e karşı yeni tedbirler
İsrail’e karşı yeni tedbirler Türkiye’nin Gazze’ye havadan insani yardım talebini reddeden İsrail’e karşı yeni tedbirler hayata geçiriliyor. Dışişleri Bakanı Fidan “Ateşkes ilan edilene ve yardımların Gazze’ye kesintisiz ulaşmasına izin verilene kadar tedbirler devam edecek” dedi.
9.04.2024 Dünya
‘Çok uluslu güç’ masada
‘Çok uluslu güç’ masada Gazze’de çok uluslu bir gücün oluşturulması ve yardımların daha sağlıklı biçimde yürütülmesi için görüşmeler sürüyor. İsrail’in bu sayede savaş sonrasında Hamas’ın yeniden güç kazanmasına da engel olmak istediği belirtiliyor.
31.03.2024 Dünya
Bakanlıktan kılavuz: Dolandırıcıya dikkat, bayramları hedefleyin
Bakanlıktan kılavuz: Dolandırıcıya dikkat, bayramları hedefleyin Türkiye’nin e-ticarette en hızlı büyümeyi yakalayan ülke olması beklenirken Ticaret Bakanlığı e-ticaretten esnafın da yararlanması için bir kılavuz hazırladı.
18.03.2024 Ekonomi
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Gündem
BAE'de ramazan nedeniyle çalışma saatleri kısaltıldı
BAE'de ramazan nedeniyle çalışma saatleri kısaltıldı Ramazan dolayısıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) tamamında çalışma süresi iki saat kısaltıldı.
13.03.2024 Ekonomi
Türkiye silah ihracatında 11’inci sırada
Türkiye silah ihracatında 11’inci sırada Küresel silah ticaretine ilişkin verileri takip eden Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü’nün (SIPRI), son raporunda Türkiye dünyanın en büyük 11’inci ihracatçısı olarak yer aldı.
12.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Başkanı ile görüştü! Türkiye'ye davet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Başkanı ile görüştü! Türkiye'ye davet etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile görüştü.
11.03.2024 Gündem
Gazze Şeridi’ne havadan toplam 25 yardım operasyonu gerçekleştirildi
Gazze Şeridi’ne havadan toplam 25 yardım operasyonu gerçekleştirildi İsrail tarafından yapılan açıklamada, 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne ABD, BAE, Mısır, Ürdün ve Fransa'nın iş birliğiyle 25 havadan yardım operasyonu gerçekleştirildiği belirtildi.
8.03.2024 Haberler
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon mesajı! Bu yaz çember tamamlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada sınır ötesi operasyon mesajı vererek, "Irak sınırlarımızı güven altına alacak çemberi tamamlamak üzereyiz. Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız." dedi. Erdoğan ayrıca savunma sanayi, emekli ve çalışanların maaşlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Gündem
Müzakerelere rağmen saldırılara devam
Müzakerelere rağmen saldırılara devam İsrail-Hamas savaşında ateşkese varılması için süren müzakerelerde olumlu gelişmeler olduğu belirtilirken, İsrail’in saldırılarının da devam ettiği haberleri geliyor.
4.03.2024 Dünya
Gazze’ye havadan yardım indirildi: Operasyona Ürdün Kralı Abdullah'ta katıldı
Gazze’ye havadan yardım indirildi: Operasyona Ürdün Kralı Abdullah'ta katıldı Ürdün, BAE, Mısır ve Fransa Gazze Şeridi’ne havadan yardım gönderdi. Operasyona, Ürdün Kralı 2. Abdullah'ta katıldı.
28.02.2024 Dünya
150 milyar dolara ‘yeni nesil şehir’
150 milyar dolara ‘yeni nesil şehir’ Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile Mısır, Akdeniz kıyısında bulunan Ras el-Hekma şehrini tamamen yeni baştan inşa etmek için anlaşma imzaladı.
27.02.2024 Ekonomi
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Liderler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum günü nedeniyle dünya liderlerinden peş peşe tebrik telefonları geldi.
26.02.2024 Gündem
BAE’den Mısır’a 35 milyar dolar
BAE’den Mısır’a 35 milyar dolar Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) önümüzdeki iki ay içinde Mısır’a 35 milyar dolarlık doğrudan yabancı yatırım yapacak.
25.02.2024 Ekonomi
'Türk Escobar'ın altın setleri! 11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı
'Türk Escobar'ın altın setleri! 11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı 'Türk Escobar' olarak bilinen Ürfi Çetinkaya'nın yönettiği suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda ele geçirilenler emniyet müdürlüğünde sergilendi.
23.02.2024 Haberler
'Türk Escobar'ın altın setleri!  11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı
 'Türk Escobar'ın altın setleri! 11 ülkeyle işbirliğiyle yakalandı  'Türk Escobar' olarak bilinen Ürfi Çetinkaya'nın yönettiği suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda ele geçirilenler emniyet müdürlüğünde sergilendi.
23.02.2024 Gündem
Türk Escobar'ın çetesine darbe! İki oğlu ile sağ kolu gözaltında
Türk Escobar'ın çetesine darbe! İki oğlu ile sağ kolu gözaltında Urfi Çetinkaya’nın çetesine yönelik operasyonda oğlu İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkanı Rüstem Çetinkaya ile diğer oğlu Hakan, sağ kolu Hakkı Namlı ve 39 kişi gözaltına alındı.
21.02.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Haberler
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Türk ESCOBAR’ı lakaplı Ürfi Çetinkaya’nın yaptığı silahlı organize suç örgütüne yönelik “Kafes-44” operasyonları düzenlendi.
20.02.2024 Haberler
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı
Türk ESCOBAR’ın çetesine operasyon! 42 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 9 ilde elebaşılığını uluslararası zehir taciri ''Türk Escobar'' lakaplı Urfi Çetinkaya'nın yaptığı suç örgütüne ‘Kafes-44' operasyonu yapıldığını bildirdi.
20.02.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır
Bahçeli'den net mesaj: FETÖ günleri geçmiştir, gelecekleri varsa görecekleri de vardır Partisinin grup toplantısına konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, FETÖ ile mücadele konusunda net mesajlar verdi.
20.02.2024 Gündem
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımda sevindik. Dünyadaki mazlumların hamisi olduk" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bae ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.