Bafra

Bafra

Son dakika Bafra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bafra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bafra haber sayfamızda...

Bafra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.546 bafra haberi bulunmuştur.
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı'
Herkesi şoke eden ameliyat izleri! 'Birçok kişinin ölümüyle sonuçlandı' Samsun’da İkiztepe Höyüğü arkeolojik kazılarında bulunan 5 bin yıl öncesine ait kafatasındaki ameliyat izleri vatandaşların ilgisini çekiyor.
19.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar! YSK'nın 8 siyasi partinin yaptığı, 2 il, 11 ilçe, 7 belde olmak üzere toplam 20 itirazı değerlendirerek karara bağladı.
16.04.2024 Gündem
Arkadaşını bıçakladı! 'Birini öldürdüm, gelin'
Arkadaşını bıçakladı! 'Birini öldürdüm, gelin' Samsun’da birlikte içki içtiği arkadaşı Salih Kaplanoğlu'nu (45) öldüren Hakan İ. (50), "Birini öldürdüm, gelin" diyerek kendisini ihbar etti. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
16.04.2024 Gündem
Görevi başında hayatını kaybeden polis memuruna veda
Görevi başında hayatını kaybeden polis memuruna veda Samsun’un Bafra ilçesinde görevi başındayken fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru Ercan Dursun (38) bugün toprağa verildi.
15.04.2024 Gündem
Kızılırmak Deltası kızıla büründü
Kızılırmak Deltası kızıla büründü Kızılırmak Deltası’nda su yüzeyi kızıl eğrelti otu ile kızıla döndü.
14.04.2024 Gündem
Feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu
Feci kaza! Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu Samsun'un Bafra ilçesinde, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isterken TIR'ın çarptığı Ahmet Keskin, hayatını kaybetti.
9.04.2024 Gündem
Sokak ortasında dehşet: Boşanma davası açan eşini vurup intihara kalkıştı
Sokak ortasında dehşet: Boşanma davası açan eşini vurup intihara kalkıştı Samsun'da boşanma davası açan eşi Yıldız Y.'yi (43) sokak ortasında vurduktan sonra aynı tabancayla intihara kalkışan İsmail Y. (70), tedavisinin ardından gözaltına alındı.
8.04.2024 Gündem
Samsun'da CHP İlçe Başkanlığı'na ait araca saldırı
Samsun'da CHP İlçe Başkanlığı'na ait araca saldırı Samsun'da CHP İlçe Başkanlığı'na ait minibüsün taşla camlarını kırıp, lastiklerini kesen şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
7.04.2024 Gündem
YSK'dan Siverek, Halfeti ve Ürgüp kararı
YSK'dan Siverek, Halfeti ve Ürgüp kararı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Şanlıurfa'nın Siverek ve Halfeti ilçeleri ile Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde seçimlerin yenilenmesi doğrultusunda il seçim kurullarınca alınan kararları kaldırdı.
7.04.2024 Gündem
70 yaşındaki adam boşanmak istemeyen eşine kurşun yağdırdı
70 yaşındaki adam boşanmak istemeyen eşine kurşun yağdırdı Samsun’un Bafra ilçesinde 70 yaşındaki adam boşanmak istemeyen eşine sokak ortasında kurşun yağdırıp kendini vurdu. Ağır yaralanan kadın ile koca hastanede tedavi altına alındı.
7.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il ve 20 ilçe için karar
YSK'dan 2 il ve 20 ilçe için karar 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından Yüksek Seçim Kurulu'nda itirazlar değerlendiriliyor. Seçim sonuçlarına yönelik itirazları görüşmek üzere toplanan YSK, partilerin itirazlarını karara bağladı.
7.04.2024 Gündem
Kızılırmak'ta her yıl tekrarlanan doğa hareketi görüntülendi
Kızılırmak'ta her yıl tekrarlanan doğa hareketi görüntülendi Her yıl bu dönem kan renginde akarak Kızılırmak'a rengini veren Fadlum Irmağı'ndaki renk değişimi hayrete düşürdü.
7.04.2024 Gündem
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler...
İtirazlar yapıldı! İşte seçimlerin iptal edildiği ilçeler... 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi. YSK'ya yapılan itirazların sonuçları belli oldu. Bazı ilçeler için yeniden seçim kararı verildi. Öte yandan Ardahan’da yeniden seçim olmayacağı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
YSK'dan 4 ilçe için karar
YSK'dan 4 ilçe için karar Yüksek Seçim Kurulu, Hatay Samandağ, Samsun Bafra, Antalya Döşemealtı ve Antalya Akseki ilçeleri için yapılan oy pusulalarının yeniden sayılması ve seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti.
5.04.2024 Gündem
Samsun'da AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu
Samsun'da AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu Samsun'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, AK Parti'li Halit Doğan Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 BAFRA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Samsun Bafra Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 BAFRA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Samsun Bafra Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Samsun Bafra Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Bafra ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Samsun Bafra Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak?
Ramazan Bayramı tatilinde hangi ünlü nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Cadde
Canlı yayında paylaştı: Bu bir namus davasıydı hallettim
Canlı yayında paylaştı: Bu bir namus davasıydı hallettim Samsun'un Bafra ilçesinde silahlı kavgada akrabasının ölümüne neden olan şahıs, adliyeye sevk edildi. Zanlı teslim olduğu anları ise canlı yayında paylaştı.
10.03.2024 Haberler
Canlı yayında paylaştı: Bu bir namus davasıydı hallettim
Canlı yayında paylaştı: Bu bir namus davasıydı hallettim Samsun'un Bafra ilçesinde silahlı kavgada akrabasının ölümüne neden olan şahıs, adliyeye sevk edildi. Zanlı teslim olduğu anları ise canlı yayında paylaştı.
10.03.2024 Gündem
Cinayetten sonra canlı yayın açtı: Abla hallettim, siz daha korkmayın
Cinayetten sonra canlı yayın açtı: Abla hallettim, siz daha korkmayın Samsun'un Bafra ilçesinde Bahri Sezgin, akrabası Ekrem S. tarafından göğsünden ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Jandarmaya teslim olmaya gittiği sırada sosyal medyadan canlı yayın açan Ekrem S., "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı.
9.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Biz hizmet için siyaset yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Biz hizmet için siyaset yapıyoruz ki, şehirlerimiz gelişsin, ülkemiz gelişsin, vatandaşlarımız geleceğe güvenle bakabilsin" dedi.
28.02.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi! 7 saat süren yol 2 saat 45 dakikaya inecek
Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi! 7 saat süren yol 2 saat 45 dakikaya inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız. Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı ile önce Kırıkkale'den Çorum'a, sonra da Samsun'a hızlı tren getireceğiz" dedi. Bakan Uraloğlu yeni hızlı tren ile iki şehir arası seyahat süresini de açıkladı.
28.02.2024 Ekonomi
Okul müdürü 12 üniversite bitirdi, 4 üniversite okuyor! Hedefi Guinness'e girmek
Okul müdürü 12 üniversite bitirdi, 4 üniversite okuyor! Hedefi Guinness'e girmek Samsun Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alpaslan Yüksel, 12 üniversite bitirdi. Halen dört üniversite okuyan okul müdürünün hedefi toplam 17 üniversite bitirmek ve Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek.
27.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bafra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.