Bafta

Bafta

Son dakika BAFTA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan BAFTA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan BAFTA haber sayfamızda...

Bafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 398 bafta haberi bulunmuştur.
En ikonik karakter Lara Croft seçildi
En ikonik karakter Lara Croft seçildi BAFTA tüm zamanların en ikonik oyun karakterlerini belirledi.
15.04.2024 Kültür Sanat
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak'
Yeni 'James Bond' için resmi teklif! 'Sözleşme imzalayacak' İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson'a, 'resmi' olarak James Bond'u oynama teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı belirtildi. 2006 yapımı 'Casino Royale' ile '007' macerasına başlayan Daniel Craig, son olarak 2021'de 'No Time to Die' (Ölmek İçin Zaman Yok) filminde James Bond olarak serinin hayranlarıyla buluşmuştu.
19.03.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Cinayetten sonra canlı yayın açtı: Abla hallettim, siz daha korkmayın
Cinayetten sonra canlı yayın açtı: Abla hallettim, siz daha korkmayın Samsun'un Bafra ilçesinde Bahri Sezgin, akrabası Ekrem S. tarafından göğsünden ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Jandarmaya teslim olmaya gittiği sırada sosyal medyadan canlı yayın açan Ekrem S., "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı.
9.03.2024 Gündem
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı!
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı! 'Twilight' (Alacakaranlık) filmiyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart, rol aldığı 'Love Lies Bleeding' filminin galasında tercih ettiği kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Kırmızı halıda mayokiniyi andıran bir kıyafet giyen ünlü oyuncu, meraklı bakışları üzerinde topladı.
7.03.2024 Cadde
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek Formula 2 ve Super Formula serilerindeki temsilcimiz Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) mücadele edecek.
5.03.2024 Motor Sporları
Mor mürekkepli hikâye
Mor mürekkepli hikâye Milliyet Sanat mart sayısında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle kapağına, Türk sanat tarihinde kadının ve emeğin mücadele hikâyesini taşıyor.
4.03.2024 Kültür Sanat
Yeni sevgilisi Suudi milyoner
Yeni sevgilisi Suudi milyoner İngiliz manken Naomi Campbell’ın, Britanya Akademisi Sinema Ödülleri’nde (BAFTA) birlikte göründüğü Suudi Arabistanlı multimilyoner film yapımcısı Muhammed El Turki ile ilişki yaşadığı belirtildi.
1.03.2024 Dünya
'Karayip Korsanları' oyuncusu Kevin McNally tutuklandı!
'Karayip Korsanları' oyuncusu Kevin McNally tutuklandı! Oyunculuk kariyerine 1976 yılında başlayan, 'Pirates of the Caribbean' (Karayip Korsanları) serisindeki 'Joshamee Gibbs' rolüyle tanınan Kevin McNally, hayatında çalkantılı bir dönem geçiriyor. Aile içi şiddet iddiasıyla tutuklanan 67 yaşındaki İngiliz aktör, kefaletle serbest bırakıldı.
20.02.2024 Cadde
‘Oppenheimer’ın Oscar provası
‘Oppenheimer’ın Oscar provası İngiliz Oscarları olarak nitelendirilen BAFTA’lar törenle sahiplerini buldu.
20.02.2024 Kültür Sanat
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının sevgilisiyle samimi anları kameralara yansıdı! Elbisesiyle göz kamaştırdı
Ünlü şarkıcının sevgilisiyle samimi anları kameralara yansıdı! Elbisesiyle göz kamaştırdı Yönetmen Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipa, geçtiğimiz ay İngiliz aktör Callum Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden ikili, son olarak BAFTA Ödülleri'nden sonra katıldıkları bir partide görüntülendi.
20.02.2024 Cadde
Araçtan iner inmez flaşlar patladı! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle partide boy gösterdi
Araçtan iner inmez flaşlar patladı! Ünlü şarkıcı sevgilisiyle partide boy gösterdi Yönetmen Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipa, geçtiğimiz ay İngiliz aktör Callum Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden ikili, son olarak Grammy Ödülleri'nden sonra düzenlenen partiye birlikte katıldı.
10.02.2024 Cadde
Ünlü çift peşlerindeki paparazzilere aldırmadı! Sarmaş dolaş yürüdüler
Ünlü çift peşlerindeki paparazzilere aldırmadı! Sarmaş dolaş yürüdüler Yönetmen Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipa, geçtiğimiz ay İngiliz aktör Callum Turner’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Aşkları dolu dizgin devam eden ikilinin Los Angeles sokaklarındaki romantik anları kameralara yansıdı.
1.02.2024 Cadde
Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Yeni sevgilisiyle samimi anlar
Dua Lipa eski aşkını çabuk unuttu! Yeni sevgilisiyle samimi anlar Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi halleri dikkat çekmişti. Lipa, son olarak Turner ile balkonda dudak dudağa görüntülendi.
19.01.2024 Cadde
Aşk belgelendi! Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yürüdüler
Aşk belgelendi! Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak yürüdüler Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülenmişti. Yakın çevreleri tarafından yeni bir ilişkiye başladıkları söylenen ikilinin aşkı belgelendi.
16.01.2024 Cadde
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı
‘İşim aşktan önce gelir’ demişti! Dua Lipa gönlünü Callum Turner'a kaptırdı Romain Gavras'tan yakın zamanda ayrılan Dua Lipta, geçtiğimiz gece katıldığı galada İngiliz aktör Callum Turner’la samimi bir şekilde dans ederken görüntülendi. Çifte yakın bir kaynak, henüz ilişkinin başında olmalarına rağmen önemli etkinliklere birlikte katılarak ilişkilerinin ciddi boyutta olduklarını gösterdiklerini söyledi.
16.01.2024 Cadde
BAFTA’da sürpriz yok
BAFTA’da sürpriz yok Britanya Film Akademisi, sinema dünyasının merakla beklediği BAFTA ödülleri için 24 kategorideki uzun listesini duyurdu.
8.01.2024 Kültür Sanat
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda!
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda! Geçtiğimiz günlerde sekiz aylık sevgilisi, 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'le ayrılan Dua Lipa, İngiltere'nin en çok kazanan kadın şarkıcısı olmaya hazırlanıyor. Genç şarkıcının "40 yaş altı milyarderler" arasına katılabileceği öngörülüyor.
26.12.2023 Cadde
Filistin’in gerçeği filmin gerçeği oldu
Filistin’in gerçeği filmin gerçeği oldu Filistinli bir öğretmenin öyküsünü anlattığı “The Teacher” ile İstanbul’a gelen Farah Nabulsi: “Filmi çekerken sete yakın yerde saldırılar oldu. Bu filmlerle daha fazla insan sesini duyuracak”
14.12.2023 Kültür Sanat
Dua Lipa numarasını paylaştı: Bana mesaj at!
Dua Lipa numarasını paylaştı: Bana mesaj at! Geçtiğimiz günlerde sekiz aylık sevgilisi, 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'le ayrılan Dua Lipa kafa karıştırdı. Ünlü şarkıcının, Twitter (X) hesabında numarasını paylaşıp, "Bana mesaj at" notunu düşmesi dikkat çekti.
7.12.2023 Cadde
Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavras'tan ayrıldı
Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavras'tan ayrıldı Dua Lipa, kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile aşk yaşıyordu. Ünlü şarkıcının Romain Gavras'tan ayrıldığı ortaya çıktı. Yıdız şarkıcının bu kararı almasında müzik kariyerinin etkili olduğu iddia edildi.
5.12.2023 Cadde
Sanatın tarihsel anlatıyla imtihanı
Sanatın tarihsel anlatıyla imtihanı Cumhuriyetin 100. yılına özgü üretilen eserler nitelikleri açısından çokça tartışıldı. Peki, kahramanlık öykülerini, tarihi anlatıyı, destanları sanat yoluyla aktarmakta neden zorlanıyoruz?
29.11.2023 Kültür Sanat
Dua Lipa'nın 42 yaşındaki sevgilisi aileye girdi!
Dua Lipa'nın 42 yaşındaki sevgilisi aileye girdi! Kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile aşk yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa, sevgilisini gittikleri lüks bir restoranda annesi ve babasıyla tanıştırdı.
30.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.