#BağımızVar platformu yeni şarkılarını balkondan seslendirdi
#BağımızVar platformu yeni şarkılarını balkondan seslendirdi Bu toprakların kültürel mirasını yeniden yorumlayarak gelecek kuşaklara aktarmayı hedefleyen #BağımızVar platformunun müzik prodüksiyon projeleri, farklı sanatçıların zamanın ruhuna uygun olarak evlerinin balkon ve pencerelerinden yorumladıkları “Aldırma Gönül” ve “Güzel Günler Göreceğiz” şarkılarıyla devam ediyor.
22.04.2020 Kültür Sanat
#BağımızVar projesi, Konuşan Resimler’le yoluna devam ediyor
#BağımızVar projesi, Konuşan Resimler’le yoluna devam ediyor Bizi biz yapan kültürel bağları yeni yorumlarla geçmişten günümüze, bugünden geleceğe taşımayı hedefleyen #BağımızVar projesi, Samsara Multidisipliner Resim Sergisi kapsamında gerçekleşecek “Konuşan Resimler – Bu Toprakların Ozanları” sergisi ile devam ediyor.
13.02.2020 Kültür Sanat
Halil Sezai “Denizin Dibinde Hatçam” türküsünü yeniden yorumladı
Halil Sezai “Denizin Dibinde Hatçam” türküsünü yeniden yorumladı Bu toprakların bize bıraktığı kültürel mirası yeniden yorumlayarak gelecek kuşaklara aktarmayı hedefleyen #BağımızVar platformunun ilk adımını oluşturan müzik prodüksiyon projesi kapsamında, Burdur yöresine ait hüzünlü türkü “Denizin Dibinde Hatçam”, yeniden yorumlandı. Halil Sezai’nin “Denizin Dibinde Hatçam” yorumu, geleneksel sazları güçlü ve usta bir vokalle birleştiriyor.
10.01.2020 Kültür Sanat
"Bu topraklarla ve birbirimizle bağımız, paylaşmaya değer"
"Bu topraklarla ve birbirimizle bağımız, paylaşmaya değer" Yalkın Yel küratörlüğünde hayata geçen #BağımızVar projesi, bizi biz yapan kültürel bağları yeniden keşfetmeyi, hatırlatmayı, yeni yorumlarla geçmişten günümüze, bugünden geleceğe taşımayı; kültüre, tarihe, toprağa ve insana dair değerleri yaşatmayı hedefliyor.
25.10.2019 Yaşam