Bağımsız

Bağımsız

Son dakika Bağımsız haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bağımsız gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bağımsız haber sayfamızda...

Bağımsız

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40.646 bağımsız haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi
Bakan Güler 'Vatan Marşı'nı seslendiren çocuklarla bir araya geldi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla “Vatan Marşı”nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile Millî Savunma Bakanlığında bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı
Rifat Hisarcıklıoğlu: Adana yılın ilk 3 ayında ihracatını yüzde 9 artırdı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu yılın ilk 3 ayında Adana'da ihracatın yüzde 9 arttığını belirterek, "Bu başarıların asıl sahipleri Adanalı girişimci kardeşlerimi yürekten kutluyorum" dedi.
22.04.2024 Ekonomi
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir
İran'ın Ankara Büyükelçisi Habibollahzadeh: İran, karşılık verme kararlılığını ifade etmiştir İran'ın Ankara Büyükelçisi Mohammad Hassan Habibollahzadeh, “İran İslam Cumhuriyeti; saldırgan eylemlere karşı koyma ve bu saldırılara uluslararası hukuka uygun şekilde kararlılıkla karşılık verme konusundaki sarsılmaz kararlılığını ifade etmiştir” açıklamasında bulundu.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Gündem
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin
Eş, dost, akraba uyarısı: Bu işlere girmeyin CHP Genel Başkanı Özel, il ve ilçe başkanlarına, birinci ve ikinci derecede yakınları için belediyeler-den iş ya da benzeri bir talepte bulunmamalarını söyledi. Özel, her düzeyde partiye katılmak iste-yenler olduğunu ancak bunu zamana yayacaklarını ifade etti.
22.04.2024 Gündem
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak
Prag’daki heykel krizinde yeni gelişme: Prag’a Türk parkı yapılacak Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’ın girişimleri sonrası Avrupa’da ilk defa bir parka belediye kararı ile “Türk” adı verilecek.
22.04.2024 Gündem
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek
İsrail bedelini mutlaka ödeyecek İsrail’in Filistinlilere uyguladığı zulmün bedelini mutlaka bir gün ödeyeceğini vurgulayan Erdoğan, “Tüm çabaların bölgesel barışın anahtarı olan bağımsız Filistin Devleti’nin kurulması için sarf edildiğini” ifade etti.
21.04.2024 Gündem
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’
Sınıf ortamında ‘yetenek sizsiniz’ Eline kamerayı alan öğretmenler, matematik, genel kültür soruları, şarkı, tekerleme ile öğrencileri yarıştırıyor. Videolar, sosyal medyada milyonlarca kez tıklanıyor. Öğrenciler adına fan hesapları açanlar bile var.
21.04.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
İstanbul'da Gazze zirvesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul ederken, görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Erdoğan daha sonra Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’i kabul etti.
20.04.2024 Gündem
Yapay zekâ posteri tartışma yarattı
Yapay zekâ posteri tartışma yarattı Bağımsız film şirketi A24, Alex Garland’ın yeni filmi “İç Savaş” için yapay zekâ (AI) tarafından oluşturulan posterlerin yayınlanmasının ardından eleştirilerin hedefi oldu.
20.04.2024 Kültür Sanat
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok
Elektrik ve gazda mayıs zammı yok Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam yapılmayacağını söyledi.
20.04.2024 Ekonomi
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’ CHP lideri Özgür Özel, kapalı grup toplantısında yaptığı konuşmada “Önümüzdeki dönemde Meclis’teki sayımız artacak. Partimize katılacak vekiller olacak. Tabi hemen değil. Önümüzde bir anayasa süreci var. Onların zamanlamasını süreç içerisinde değerlendireceğiz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü
Tokat'taki depremde 10 bina yıkıldı, 20 bina ağır hasar gördü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, dün Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Tuzcuoğlu, deprem nedeniyle Tokat'ta 5 binanın yıkıldığını, 15 binanın ağır hasar gördüğünü, Yozgat'ta da 5 binanın yıkıldığını ve 5 binanın ağır hasar gördüğünü söyledi.
19.04.2024 Gündem
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak
Hepsiburada Tavsiye Ekonomisini büyütüyor… Tavsiye’nin Lideri, Link Gelir ile hanelere 1 milyar TL kazandıracak Hepsiburada müşterilerine kendi çevrelerine ürün tavsiyesinde bulunarak gelir elde etme imkanı sunduğu “Link Gelir” programı ile Türkiye’de tavsiye ekonomisini büyütecek. Hedef 2024 içinde programa katılanlara toplamda 1 milyar TL kazandırmak.
19.04.2024 Advertorial
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı
MHP’den ‘Milli Yükseliş İradesi’ programı MHP, 14. Olağan Büyük Kurultayı’nda kabul edilen, Türkiye’yi “Lider Ülke ve Süper Güç” yapma hedefi doğrultusunda hazırlanan “Millî Yükseliş İradesi” başlıklı yeni parti programını kamuoyuna ilan etti.
19.04.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı Bir otelde düzenlenen programa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen, İl Müftüsü Enver Türkmen, ilçe Belediye başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kurtulmuş, Gazze'de kundaklardaki bebeklerin çırpına çırpına ölmesine, yaşlı insanların, kadınların hayattan koparılmasına dünyanın sessiz kaldığını belirterek, “Ne yazık ki arkasını dünyadaki bazı güçlü ülkelere ve çevrelere yasladığı için İsrail'in bütün bu saldırganlıkları, acımasız tavırları ve ortaya koyduğu insanlık dışı davranışlar bir şekilde karşılıksız kalmaktadır.
18.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bağımsız ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.