Bahar Şer

Bahar Şer

Son dakika Bahar Şer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bahar Şer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bahar Şer haber sayfamızda...

Bahar Şer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 252 bahar şer haberi bulunmuştur.
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Sihirli güzellik Alessandra Ambrosio, Los Angeles merkezli lüks mücevher markası için kamera karşısına geçti...
13.01.2023 Cadde
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor!
İzzet Yıldızhan da 'tayt' tartışmasına dahil oldu: Nükhet Duru geriden geliyor! Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından, daha önce 'sahne kostümü' tartışmalarının fitilini ateşleyen İzzet Yıldızhan da konuya dahil olarak kendi görüşlerini belirtti. İşte detaylar...
1.11.2022 Cadde
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler'
Fatih Ürek'ten Nükhet Duru'ya destek! 'Tunikle örtsünler' Nükhet Duru, önceki günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, çok konuşulacak bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından 29 Ekim'de Kıbrıs'ta sahne alan Fatih Ürek, meslektaşının açıklamasına katıldığını söyleyerek; dikkat çeken ifadeler kullandı.
31.10.2022 Cadde
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil!
Nükhet Duru: Sokakta taytla dolaşılması hiç hoş bir görüntü değil! 1971 yılında dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk 33'lük plağı yayınlanan Nükhet Duru, 1975'te 'Beni Benimle Bırak' ile geniş dinleyici kitlesine ulaştı. 70'li ve 80'li yıllarda Türkiye'de popüler müziğin en güçlü ve en meşhur seslerinden biri olan 68 yaşındaki sanatçı, önceki gün Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi çok konuşulacak sözler sarfetti: Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin".
27.10.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde RENKLİ BULUŞMA! Cemiyet ve moda dünyasından isimler, Omega’nın 2022 kadın koleksiyonunun tanıtımında buluştu...
20.08.2022 Cadde
Romantik tatil
Romantik tatil Cemiyet hayatının renkli simaları arasında yer alan Bahar Şer ve eşi Ozan Şer, yoğun geçen günlerin ardından soluğu Yunan Adaları’nda aldı.
21.07.2022 Cadde
Doğum günü kutlaması
Doğum günü kutlaması Bahar Şer, yeni yaşına girişini arkadaşı Reyhan Göksun Taşkın’ın organize ettiği yemekle kutladı.
18.05.2022 Cadde
Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı! 'Bu günü asla unutmayacağım'
Uğur Aslan yeni yaşını sahnede kutladı! 'Bu günü asla unutmayacağım' Cahide Palazzo, bir ilke imza atarak önceki sıra dışı müzikal 'Afara'yı misafirleriyle buluşturdu. Bir döneme damgasını vurmuş arabesk şarkıları kendi hayat hikayesiyle harmanlayarak izleyenleri nostaljik ve büyüleyici bir müzikal yolculuğa çıkaran Uğur Aslan, 'Bir Arabesk Müzikali Afara' performansıyla Cahide Palazzo'yu dolduran yüzlerce misafirinden tam not almayı başardı. Aslan, yeni yaşını da sahnede kutladı.
11.02.2022 Cadde
Lezzetli buluşma
Lezzetli buluşma Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Yasemin Çağlar ve Yeşim Çağlar Hattat, Balmumcu’da yenileyerek hizmete açtıkları Mövenpick Hotel Bosphorus’ta dostlarını ağırladı.
11.12.2021 Cadde
Kardeşlerin güç birliği
Kardeşlerin güç birliği İş dünyasının önde gelen isimlerinden Cavit Çağlar’ın evlatları Mustafa Çağlar, Yeşim Çağlar Hattat ve Yasemin Çağlar, babalarının seneler önce Balmumcu’da aldığı oteli yenileyerek, Mövenpick Hotel İstanbul Bosphorus adıyla ön açılışını yaptı.
7.12.2021 Cadde
Bahar Şer siyahlar içinde
Bahar Şer siyahlar içinde Alışveriş tutkusu ve aldığı pahalı çantalar ile adından sıkça söz ettiren, cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Bahar Şer, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
7.01.2021 Cadde
Bahar Şer'in alışveriş keyfi
Bahar Şer'in alışveriş keyfi Cemiyet hayatının önemli isimlerinden Bahar Şer, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
3.12.2020 Cadde
Alışveriş keyfi
Alışveriş keyfi Bahar Şer, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
13.10.2020 Cadde
Bahar Şer'in alışveriş keyfi
Bahar Şer'in alışveriş keyfi Cemiyet hayatının tanınan simalarından Bahar Şer, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Şer'in şıklığı gözlerden kaçmadı.
11.10.2020 Cadde
Bahar Şer'in alışveriş stili
Bahar Şer'in alışveriş stili Cemiyet hayatının önemli isimlerinden Bahar Şer, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
17.09.2020 Cadde
Tatile  iş arası
Tatile iş arası Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Bahar Şer, eşi Ozan Şer ve oğulları Ozan Can Şer’le İstinye Park’ta objektiflere takıldı.
31.08.2020 Cadde
Tatil Günlüğü
Tatil Günlüğü Cemiyet hayatının ünlü isimleri, aileleriyle çıktığı yaz tatilinde dostlarıyla da buluşmayı ihmal etmedi
18.07.2020 Cadde
Bahar Şer kendi montunu giyiyor
Bahar Şer kendi montunu giyiyor Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Bahar Şer, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
24.06.2020 Cadde
Los Angeles’ta ‘Şen’ destek
Los Angeles’ta ‘Şen’ destek Cemiyet hayatının renkli isimleri arasında yer alan Adnan Şen’in eşi Begüm Şen, her fırsatta dostlarına destek vermeye devam ediyor.
15.06.2020 Cadde
Ozan-Bahar Şer çifti tedbiri elden bırakmıyor
Ozan-Bahar Şer çifti tedbiri elden bırakmıyor Cemiyet hayatının sevilen çiftlerinden Bahar Şer ile eşi Ozan Şer, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı.
5.06.2020 Cadde
Sosyal mesafeye dikkat ettiler
Sosyal mesafeye dikkat ettiler Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Bahar Şer, yaş gününü dostlarının sürpriz ziyaretiyle kutladı.
16.05.2020 Cadde
Tek başına alışverişte görüntülendi
Tek başına alışverişte görüntülendi Bahar Şer, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı.
2.03.2020 Cadde
Dersimiz:  Doğru beslenme!
Dersimiz: Doğru beslenme! Ebru Şinik’in, Healin Foods’la birlikte gerçekleştireceği, fiziksel ve zihinsel detoks mekanizmalarını çalıştırmayı amaçlayan program, özel bir davetle tanıtıldı
22.02.2020 Cadde
Markası görücüye çıktı
Markası görücüye çıktı Bahar Yazıcı Şer ve Nilüfer Ademoğulları, yeni markaları ‘Deepsix’i, özel bir davetle tanıttı
16.01.2020 Cadde
Dostlarla kutlama
Dostlarla kutlama Cemiyet hayatının renkli simaları arasında yer alan Bahar Şer, eşi Ozan Bey için kutlama yemeği düzenledi.
14.01.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bahar Şer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.