Bakanlığı

Bakanlığı

Son dakika Bakanlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bakanlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bakanlığı haber sayfamızda...

Bakanlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179.541 bakanlığı haberi bulunmuştur.
odsgm.meb.gov.tr ✍🏻 2024 Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir?
odsgm.meb.gov.tr ✍🏻 2024 Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 İOKBS Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan Bursluluk sınavı (İOKBS) ardından sonuç araştırması başladı. Sınava katılım sağlayan öğrenciler, Bursluluk sınavı ne zaman açıklanacak? 2024 Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı mı, nereden öğrenilir? sorularına cevap arıyor. İşte kılavuzda yer alan bursluluk sınavı sonuç tarihi...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi
Meclis'teki tartışma bahçeye taştı! DSP Lideri Aksakal'dan DEM Parti'ye 'bayrak' tepkisi DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir?
ÖĞRETMEN ATAMALARI 2024 SON DURUM: Öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen ataması ne zaman yapılacak, branş ve kontenjan dağılımı nedir? Öğretmen atamalarında son durum yakından takip ediliyor. 2024 yılında atanmak isteyen öğretmen adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının akabinde heyecanla beklemeye koyuldu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Peki 2024 öğretmen atamaları ne zaman? Öğretmen branş ve kontenjan dağılımı nedir? İşte öğretmen atamalarında son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
BAŞVURU KILAVUZU ✨ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı şartları, sınav tarihi...
BAŞVURU KILAVUZU ✨ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2024 | İçişleri Bakanlığı 1608 sözleşmeli personel alımı şartları, sınav tarihi... İçişleri Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere bin 608 sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Alıma ilişkin başvuru kılavuzu yayımlandı. KPSS puan türüne göre gerçekleştirilecek personel temini için ayrıca sözlü sınav da uygulanacak. Peki, 2024 İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR 🔔 Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi (MEB takvimi)
MEB OKULLAR NE ZAMAN KAPANIYOR 🔔 Yaz tatiline kaç gün kaldı? 2023-2024 okulların kapanış tarihi (MEB takvimi) Okulların kapanış tarihi, Milli Eğitim Bakanlığı takvimi üzerinden araştırılıyor. Öğrenciler ikinci ara tatiline nisan ayında çıktı ve ardından ikinci dönem eğitimlerine kaldıkları yerden devam ettileri. Tatil takvimine göre yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar hangi tarihte kapanacak?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
2. DÖNEM 2. YAZILI NE ZAMAN 2024? 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular...
2. DÖNEM 2. YAZILI NE ZAMAN 2024? 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular... Ortak sınav takvimi! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak 2. dönem 2. yazılı sınav tarihlerinde değişiklik yapıldığı bildirilmişti. İkinci ortak sınav takvimine göre 8. ve 12. sınıf yazılı sınavları ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI | Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır? İşte alım yapılacak meslek grupları...
İŞKUR MSB 1829 İŞÇİ ALIMI BAŞVURU EKRANI | Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuru şartları neler, nasıl yapılır? İşte alım yapılacak meslek grupları... Milli Savunma Bakanlığı tarafından açık iş pozisyonlarına işçi alımı yapılıyor. 1829 işçi alımına dair başvuru şartları, branş dağılımı detayları yayımlandı. 2024 MSB işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. Peki, MSB işçi alımı kurası ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı
MSB paylaştı! Irak'ın kuzeyinde hava harekatı Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekatının detaylarını paylaştı.
24.04.2024 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'nin yayınladığı rapora tepki Dışişleri Bakanlığı ABD'nin yayınladığı “2023 İnsan Hakları Raporu” konusunda yazılı bir açıklama yayınladı.
24.04.2024 Dünya
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı "Kazayı araştırıp ihmalleri ortaya çıkaracağız." diyen TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, "Konunun adil ve şeffaf bir şekilde soruşturulması, ihmallerin ve kusurların ortaya çıkarılması için komisyon üzerine düşeni yapacaktır" şeklinde konuştu
24.04.2024 Gündem
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Çocuk
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz ölü bulundu Eski spordan sorumlu devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Haberler
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Haberler
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı
Gazze: Son 24 saatte 79 can kaybı İsrail'in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte gerçekleştirdiği saldırılarda 79 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 34 bin 262’ye yükseldi.
24.04.2024 Dünya
9. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 🔴 YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı?
9. YARGI PAKETİNDE SON DURUM 🔴 YENİ YARGI PAKETİ MADDELERİ/İÇERİĞİ! 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, ceza indirimi var mı? 9. Yargı paketi düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri takip ediliyor. 8. Yargı paketi kısa süre önce yasalaşmıştı, şimdi gözler yeni yargı paketinde! Bakan Yılmaz Tunç, önceki pakette yer alamayan birçok detayın 9. yargı paketinde bulunacağını belirtti. Peki, 9. yargı paketinde ceza indirimi var mı? Yeni yargı paketinde son durum...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Dışişleri: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz
Dışişleri: 1915 olayları hakkındaki tek taraflı açıklamaları reddediyoruz 24 Nisan'ın yıldönümünde bazı ülkelerin yaptığı açıklamaları reddettiğini belirten Dışişleri Bakanlığı, söz konusu tek taraflı açıklamaların radikal grupları cesaretlendirdiğini de vurguladı.
24.04.2024 Dünya
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa
Bodrum'da sezonda günlük 1 milyon liraya kiralık villa Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yaz sezonun gelmesiyle sezonluk daire ve villa fiyatlarında artış yaşandı. TÜRSAB Bodrum Bölge Temsilcisi Mustafa Demir, "Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 liradan başlıyor, villalarda ise bu rakam 1 milyon liralara kadar çıkıyor" dedi.
24.04.2024 Haberler
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok
Rusya'yı karıştıran haber! Şoygu'nun yardımcısı gözaltında, ultra-lüks hayatında yok yok Ukrayna işgalinin yirmi yedinci ayı bugün dolarken, Moskova'da savaşın başından bu yana en üst düzey gözaltı aniden gerçekleşti. Şoygu'nun yardımcısı, Kremlin sözcüsü Peskov'un parti arkadaşı Timur İvanov'un göz kamaştırıcı lüks hayatında yok yok: Albümden Cote d’Azur'daki yaz tatilleri, kiralık yatlar, helikopterler, İstanbul'da doğum günü ve elbette lüks arabalar ve mücevherler çıktı.
24.04.2024 Dünya
Arjantin, İran İçişleri Bakanı için Interpol'den kırmızı bülten çıkardı
Arjantin, İran İçişleri Bakanı için Interpol'den kırmızı bülten çıkardı Arjantin'de bir mahkeme Bakan Vahidi'nin 1994 yılında Buenos Aires'te bir Yahudi cemaati merkezine düzenlenen saldırıların sorumlularından biri olduğuna hükmetti.
24.04.2024 Dünya
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek ABD Adalet Bakanlığı, ulusal jimnastik takımının doktoru Larry Nasser’ın kurbanlarına 138,7 milyon dolar tazminat ödeyecek.
24.04.2024 Dünya
Taciz ateşi açan PKK'lı teröristler öldürüldü
Taciz ateşi açan PKK'lı teröristler öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
24.04.2024 Gündem
API petrol stokları geriledi
API petrol stokları geriledi Amerikan Petrol Enstitüsü (API) tarafından açıklanan petrol stokları analistlerin beklentilerinin aksine geçen hafta düşüş gösterdi.
24.04.2024 Uzmanpara
İlk ziyaret Tekin ve öğrencilerden
İlk ziyaret Tekin ve öğrencilerden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, resmi tören öncesi çocuklarla birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakanlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.