Kadınlarda vajinal akıntı ne anlama geliyor? - Vajinal akıntı çeşitleri ve tedavisi
Kadınlarda vajinal akıntı ne anlama geliyor? - Vajinal akıntı çeşitleri ve tedavisi Vajinal akıntılar, kadınların keyfini kaçıran sağlık sorunlarının başında geliyor. Yazın artan sıcaklar, nem, terleme ya da havuz ve deniz sonrası ıslak mayo ile kalma, kışın da üşütme gibi nedenler vajinal enfeksiyonlara eğilimi de artırıyor. Hatta biraz da geçer diye ihmal edildiğinden bir jinekoloğa randevu alınması kaçınılmaz oluyor. Peki, her akıntı enfeksiyon anlamına mı geliyor? Hangi belirtileri dikkate almalı, ne yapmalıyız? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç.Dr. Faruk Abike, PembeNar okuyucuları için anlattı...
14.09.2020 Kadın Sağlığı
Bakteriyel vajinozis nedir?
Bakteriyel vajinozis nedir? Bir tür enfeksiyon hastalığı olan Bakteriyel vajinozis, vajinada biriken bakterilerin büyümesi sonucunda meydana gelir. Bakteriyel vajinozis hakkında daha iyi bilgi sahibi olmak istiyorsanız ve bakteriyel vajinozis nedir diye merak ediyorsanız sizler için hazırladığımız bilgilere göz atabilirsiniz.
6.09.2017 Kadın Sağlığı
Bakteriyel Vajinozis nedir?
Bakteriyel Vajinozis nedir? Her 3 kadından birini etkileyen vajinal enfeksiyon hamilelikte de sıklıkla görülebilir. Peki, bakteriyel vajinozisin belirtileri nelerdir?
6.07.2020 Hamilelik