Bale

Bale

Son dakika bale haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bale gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bale haber sayfamızda...

Bale

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.566 bale haberi bulunmuştur.
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sanatla buluştuğu AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
17.04.2024 Gündem
Sevgiye dair ne varsa
Sevgiye dair ne varsa “Giselle”, imkânsız bir aşkı anlatsa da önemli mesajlar taşıyor. Dönemin egemen gücü asillerin yer aldığı eserlere halkı katıyor.
31.03.2024 Kültür Sanat
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı
İngiltere bunu konuşuyor! Hakim Ziyech'in restoranı Leonardo Di Caprio'yu solladı Galatasaraylı Hakim Ziyech'in Londra'daki restoranı, Britanya'da ünlülere ait en iyi mekanlar sıralamasında üçüncülüğü elde etti.
29.03.2024 Galatasaray
Opera ve bale festivali için yerinizi ayırtın!
Opera ve bale festivali için yerinizi ayırtın! 15. Uluslararası İstanbul Opera ve Bale Festivali’nin biletleri satışa çıktı.
28.03.2024 Kültür Sanat
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Trafikten sıkılanlar bando gösterisi ile gülümsedi
Trafikten sıkılanlar bando gösterisi ile gülümsedi Daha önce Beşiktaş’ta trafik ışığında bale, Mecidiyeköy’de horon, Kadıköy’de Michael Jackson’ın “moonwalk” dansını yaparak trafikten sıkılanlara keyifli vakit geçirtmeyi hedefleyen İstanbul’un Yıldızları Grubu bu seferde Levent’te bando gösterisi yaptı.
21.03.2024 Haberler
‘Bir hilal uğruna, ya Rab ne güneşler batıyor!’
‘Bir hilal uğruna, ya Rab ne güneşler batıyor!’ Çanakkale Savaşı, “1915 Bir Hilal Uğruna”yla anılıyor.
14.03.2024 Kültür Sanat
'Christian Bale ile ilgili bir rüya gördüm ve uyandığımda sevgilimi terk ettim!'
'Christian Bale ile ilgili bir rüya gördüm ve uyandığımda sevgilimi terk ettim!' Son dönemin en başarılı şarkıcılarından Billie Eilish, dün Oscar adayları için için düzenlenen bir yemeğe katıldı. Etkinlikte röportaj veren ünlü isim, kendisinden 28 yaş büyük oyuncu Christian Bale ile ilgili bir rüya gördükten sonra erkek arkadaşından ayrıldığını açıkladı.
2.03.2024 Cadde
Başarılı balerin madalyasına kavuştu
Başarılı balerin madalyasına kavuştu Moskova’da düzenlenen Uluslararası Bale Yarışması’nda ikinci olan Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı 20 yaşındaki Nilay Tahiroğlu’na, gümüş madalyasını Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk takdim etti.
1.03.2024 Kültür Sanat
Aşkın bale adımları
Aşkın bale adımları Kırsal yaşam biçimi ile olağandışı dünyayı bir arada işleyen, aşkın yüceliği ve tutkunun vazgeçilmezliğini vurgulayan romantik bale “Giselle”, AKM Sahnesi’nde...
28.02.2024 Kültür Sanat
'Dansta Fırsat Eşitliği'yle genç dansçıların hayallerine destek
'Dansta Fırsat Eşitliği'yle genç dansçıların hayallerine destek Kuruluşunun 10. yılında, gençlerle arasındaki bağı güçlendirmek ve onlara hayalleri yolunda eşlik etmek isteyen URBAN Care, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın iş birliğiyle ‘Dansta Fırsat Eşitliği’ projesi başlattı.
19.02.2024 Yaşam
100. yılda baleye sponsor oldu
100. yılda baleye sponsor oldu Türkiye İş Bankası 100. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nin ana sponsorluğunu üstlendi.
16.02.2024 Kültür Sanat
Boran Kuzum: Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum!
Boran Kuzum: Her sene bir ülkede farklı bir gözden eğitim alıyorum! 'Bihter' filminin Behlül'ü Boran Kuzum, Paris'ten gelir gelmez Cemal Reşit Rey’de sahnelenen 'Köroğlu' balesinin prömiyerine yetişti. Tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, yurt dışına açılmak için elinden gelen çabayı gösterdiğini söyledi.
13.02.2024 Cadde
Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam!
Deniz Çakır: Köşeli cümleler kuramam! Ünlü oyuncu önceki akşam Köroğlu balesinin prömiyerini izleyenler arasında yer aldı. Çakır, “Sizi tiyatro sahnesi mi yoksa televizyon projeleri mi daha çok heyecanlandırıyor?” sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
13.02.2024 Cadde
Carrie Bradshaw’un tütüsü 1 milyon 580 bin TL
Carrie Bradshaw’un tütüsü 1 milyon 580 bin TL 1998-2004 yıllarını kasıp kavuran kült yapım “Sex and the City”nin meşhur tütüsü satıldı.
23.01.2024 Kültür Sanat
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’
Yılın ilk sürprizi ‘Köroğlu Balesi’ İstanbul’un program çeşitliliği ve erişilebilirliği ile önemli konser salonlarından Cemal Reşit Rey’de yeni sezon dün akşam CRR Orkestrası’nın “Doğaya Övgü” konseriyle başladı.
21.01.2024 Kültür Sanat
Çağla Şıkel paylaştı! 'Bu kızlar bugün yine buluştu'
Çağla Şıkel paylaştı! 'Bu kızlar bugün yine buluştu' Avukat Nail Gönenli ile gözlerden uzak sürdürdüğü bir yıllık ilişkisi sürpriz şekilde biten manken Çağla Şıkel, eski arkadaşları ile bir araya geldi. Ekip, yıllar sonra aynı pozu verdi.
9.01.2024 Cadde
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları!
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları! 1896’dan bu yana yaz olimpiyatlarında bazı ülkelerden daha fazla madalya kazanan sporcular var. Özellikle yüzme ve jimnastik tam bir madalya deposu. Hele bir de istikrarlı ve uzun kariyerli bir isim varsa ortada, o zaman rekorlara hazır olun.
7.01.2024 Diğer
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Aydın Gün Teşvik Ödülü Ilgın Top’un
Aydın Gün Teşvik Ödülü Ilgın Top’un İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından her yıl, klasik müzik alanında gelecek vadeden 30 yaşın altındaki bir genç müzisyene destek sağlayan Aydın Gün Teşvik Ödülü’nün 2023 yılı sahibi 23 yaşındaki keman sanatçısı Ilgın Top oldu.
5.01.2024 Kültür Sanat
Küçük Nisa, bale ve piyanoyla lösemiyi yendi
Küçük Nisa, bale ve piyanoyla lösemiyi yendi Kayseri’de 2021'de lösemi teşhisi konulan 7 yaşındaki Nisa Nehir Batar, gittiği piyano, bale ve çeşitli kurslarla lösemiyi yendi.
17.12.2023 Gündem
Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum!
Didem Kınalı: Mobinge maruz kalıyorum! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla aından söz ettiren, daha sonra müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, yeni mesleğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Cadde
Okan Karacan: Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım!
Okan Karacan: Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım! Eski eşi Zeynep Kadıoğlu ile olaylı şekilde boşanan Okan Karacan, Nişantaşı'nda görüntülendi. Eski eşiyle karakolluk olan Karacan, beyin detoksu yapmak için ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yattığını ve kafası karışan herkese bunu önerdiğini söyledi.
20.11.2023 Cadde
İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'e tepki: Torunları yaşındaki kızlara bakmasınlar!
İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'e tepki: Torunları yaşındaki kızlara bakmasınlar! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, son dönemde şarkıcılığa geçiş yapmıştı. Önceki gün yeni şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrardan evlenmek istemeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
17.11.2023 Cadde
Festival heyecanı hız kesmiyor! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak
Festival heyecanı hız kesmiyor! Antalya kültürün ve sanatın odağında olacak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında sanatseverlerle aralıksız buluşmaya devam ediyor.
5.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bale ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.