Eve sinen balık kokusuna son! Pişirirken 1 yaprak koyarsanız vantuz gibi çekiyor
Eve sinen balık kokusuna son! Pişirirken 1 yaprak koyarsanız vantuz gibi çekiyor Evin içinde balık pişirdiğinizde etrafa sinen balık kokusu saatlerce, hatta günlerce içeride kalabiliyor. Hoş olmayan bu kokuyu önlemek için Karadenizlilerin kullandığı bu yöntemi deneyin.
22.02.2024 Püf Noktası
Yatak odasındaki balık kokusu! Utandığı için anlatmadı, az kalsın yanacaktı
Yatak odasındaki balık kokusu! Utandığı için anlatmadı, az kalsın yanacaktı Yatak odasından gelen balık kokusuyla hayatlarının şokunu yaşadılar. Utandıkları için bu durumu hiç kimseye anlatamıyorlardı. Ancak günler geçtikçe bu koku daha da arttı. Sonunda genç kadın, kayınpederine danışmaya karar verdi, korkunç gerçek de o zaman ortaya çıktı. İşte ağızları açık bırakan olayın perde arkası.
20.10.2023 Yaşam
Balık Kokusu Nasıl Çıkar? Evdeki Balık Kokusu Nasıl Yok Edilir?
Balık Kokusu Nasıl Çıkar? Evdeki Balık Kokusu Nasıl Yok Edilir? Evlerde yapılan bazı yemeklerden sonra yoğun kokular oluşabiliyor. Balıklar, en çok kokuya neden olan yiyeceklerdir. Evlerde balık pişirilmesi, yoğun kokuya neden olabiliyor. Kişiler balık kokularını nasıl çıkaracağını öğrenmek için internet üzerinde yer alan bilgileri inceleyebiliyor. Balık kokusu nasıl çıkar? Evdeki balık kokusu nasıl yok edilir? Balık kokusu giderme yöntemlerini sizler için derledik.
26.05.2021 Yaşam
Balık Kokusu Nasıl Gider? Eve Sinen Balık Kokusu Nasıl Geçer?
Balık Kokusu Nasıl Gider? Eve Sinen Balık Kokusu Nasıl Geçer? Evde balık yapmayı ve yemeyi seven birçok insan vardır. Lezzeti ve faydaları ile herkesi memnun eden balık, sofraların vazgeçilmezi olmayı başarmıştır. Çok sayıda çeşidi olmasından dolayı herkesin daha çok sevdiği bir balık türü olabilir. Balık kokusu nasıl gider? Eve sinen balık kokusu nasıl geçer? İşte, merak edilen tüm detaylar.
14.04.2021 Eğitim
Elinize bulaşan balık kokusu için 3 yöntem!
Elinize bulaşan balık kokusu için 3 yöntem! Balık tüketimi ne kadar sağlıklı olsa da pişirmesi oldukça zahmetlidir. Temizlemesi, hazırlaması, pişirmesi derken elinize sinen o koku, sizi rahatsız edebilir. Ancak balık kokusunu geçiren birçok etkili yöntem mevcut. Bu yöntemleri sizinle paylaştık.
6.08.2019 Püf Noktası
Evdeki kötü kokulara karşı ne yapmalıyız?
Evdeki kötü kokulara karşı ne yapmalıyız? Çöp kutusu, yemek, sigara... Her biri evdeki kötü kokuların oluşmasında başrol oynuyor. Peki bu kötü kokulardan kurtulmak için en yapmalıyız? İşte evinizde oluşan tüm kötü kokuları ortadan kaldıracak ipuçları...
5.03.2015 Püf Noktası