Baltimore

Baltimore

Son dakika Baltimore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Baltimore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Baltimore haber sayfamızda...

Baltimore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 442 baltimore haberi bulunmuştur.
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti
Biden geminin çarpmasıyla çöken köprüyü ziyaret etti Kargo gemisinin çarpması sonucu kısmen çöken Baltimore'daki Francis Scott Key Köprüsünü ziyaret eden ABD Başkanı Joe Biden, köprünün en kısa sürede yeniden inşa edileceğini belirterek, “Yeni köprünün çimentosu kuruyana kadar dinlenmeyeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet
Simpsonlar korkunç kazayı bildi mi? İnterneti karıştıran kehanet Kaza duyulduğu an tüm dünyada son dakika oldu. İnternette yayılan ve gerçekte neler olduğuna dair yapılan tahminler de birbiri ardına geldi. Dünyada olup biten neredeyse her şeyi tahmin etmeleri ile nam salan Simpsonlar'ın bu kez de büyük yıkımı bildiği sosyal medyada yayıldı. Ancak bu kez bir fark vardı, gerçek birkaç gün sonra ortaya çıktı.
2.04.2024 Dünya
En büyük vinci gönderdiler!
En büyük vinci gönderdiler! ABD’nin Baltimore kentinde bir kargo gemisinin Francis Scott Key Köprüsü’nü yıkması sonrası bölgede enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.
31.03.2024 Dünya
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi
ABD'nin en büyük kargo vinci, köprü kazasının enkazını temizlemek için Baltimore'a getirildi Maryland Valisi Wes Moore, Baltimore'de Francis Scott Key Köprüsü'ne çarpan kargo gemisi 'Dali'nin, devasa uzunlukta olduğunu ve üzerinde de köprü enkazı bulunduğunu belirtti. Vali Moore, "Yani geminin üzerinde duran 3 bin, 4 bin ton çelikten bahsediyoruz, bu yüzden yapacak çok işimiz var." dedi.
30.03.2024 Dünya
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir'
'Yeni köprüyü inşa etmek yıllar sürebilir, en az 400 milyon dolara mal olabilir' Uzmanlar, Baltimore'un çöken Francis Scott Key Köprüsü'nün yeniden inşasının 18 aydan birkaç yıla kadar sürebileceğini ve maliyetin en az 400 milyon dolar ya da bunun iki katından fazla olabileceğini söylüyor.
30.03.2024 Dünya
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırmak için 60 milyon dolar ayrıldı Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
29.03.2024 Dünya
Kazanın nedeni kötü yakıt olabilir!
Kazanın nedeni kötü yakıt olabilir! ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına ve 6 kişinin ölümüne yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı hala araştırılıyor.
29.03.2024 Dünya
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu ABD'nin Baltimore kentinde yük gemisinin çarptığı Francis Scott Key Köprüsü yıkıldı. Yıkılan köprüde suya düşüp kaybolan kişilerden bazılarının tespit edildiği ifade etti.
28.03.2024 Dünya
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi!
Daha büyük facia 2 dakikayla önlendi! Dev konteyner gemisinin Baltimore’daki köprüyü yıkması ABD’de şok etkisi yaratırken, kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Köprü üzerinde trafiğin 2 dakika içerisinde durdurulması çok daha büyük bir faciayı önlemiş!
28.03.2024 Dünya
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor
Baltimore köprüsünün çökmesi sonucu kaybolan 6 işçinin öldüğü tahmin ediliyor Çarpışma anında 2,6 kilometre uzunluğundaki köprüde bulunan bazı araçlar, Patapsco Nehrine uçmuştu.
27.03.2024 Dünya
Yük gemisi ABD’de köprü yıktı
Yük gemisi ABD’de köprü yıktı ABD’nin Maryland eyaletindeki liman kenti Baltimore’da, 1977’de hizmete açılan Francis Scott Key Köprüsü, bir yük gemisinin çarpması sonucu yıkıldı. Kentin liman bölgesinde sabaha karşı meydana gelen kazada, köprü üzerinde 7’si yol işçisi 20’den fazla kişi olduğu, kayıp 6 kişi için ise arama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.
27.03.2024 Dünya
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi
ABD'de kargo gemisi köprüyü yıkmıştı... Biden'dan açıklama geldi ABD Başkanı Joe Biden, kargo gemisinin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkmasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.
26.03.2024 Dünya
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı.
27.03.2024 Dünya
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti
Son dakika... Gün ağardı korkunç tablo ortaya çıktı! ABD'de facianın ötesi, sonarlar tespit etti ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan 20 kişi ve çok sayıda araç ise suya düştü, yetkililer kayıpların olduğunu bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Kargo gemisi köprüyü yıktı! Onlarca araç suya düştü, korkunç görüntüler
Kargo gemisi köprüyü yıktı! Onlarca araç suya düştü, korkunç görüntüler ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan onlarca araç ise suya düştü, yetkililer kayıpların olduğunu bildirdi.
26.03.2024 Haberler
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Ahmet Dede kimdir? MasterChef konuğu Ahmet Dede nereli, kaç yaşında? 2 Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede biyografisi
Ahmet Dede kimdir? MasterChef konuğu Ahmet Dede nereli, kaç yaşında? 2 Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede biyografisi Ahmet Dede biyografisi bu akşam yeniden gündeme geldi. Yurt dışındaki 2 Michelin yıldızlı tek Türk restoranın sahibi unvanıyla uluslararası üne sahip şef Ahmet Dede, bu akşam Masterchef'in konuğu oluyor. İrlanda'daki restoranlarıyla hem yöre halkı tarafından çok sevilen hem de milli gurur kabul edilen Ahmet Dede'nin hayatı dikkat çekiyor. Peki Ahmet Dede kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2 Michelin yıldızlı şef Ahmet Dede biyografisi...
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu: 'TÜRKSAT 6A pek çok zorlu testi başarıyla tamamladı'
Bakan Uraloğlu: 'TÜRKSAT 6A pek çok zorlu testi başarıyla tamamladı' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Bugün kendi uydularını geliştirebilen, üretebilen ve test edebilen bir ülke olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü çok iyi biliyoruz ki dünyada söz sahibi olmak için uzayda da 'iz' sahibi olmak zorundayız" dedi.
18.10.2023 Ekonomi
Titanik'ten kurtulsa da acılar onu bırakmadı! Lucile Polk Carter'ın hüzünlü 'devam'ı
Titanik'ten kurtulsa da acılar onu bırakmadı! Lucile Polk Carter'ın hüzünlü 'devam'ı Anlatacaklarımı okumadan önce ‘Celine Dion’dan My Heart Will Go On’u açıp bir kenara koyduğunuzda Titanik’le batan hayatlardan birini daha dinlemeye hazırsınız demektir. Lanetli olduğuna inanılan bu gemi yolculuğundan sonra, kurtulanlar arasında hayatı yolunda giden tek bir yolcu bile olmamıştı. Bugün biz Lucile’in hayat hikayesine gidiyoruz.
14.09.2023 Dünya
ABD’nin doğusunu vuran şiddetli fırtınalar can aldı
ABD’nin doğusunu vuran şiddetli fırtınalar can aldı ABD’nin doğu şehirleri dün şiddetli fırtınalarla sarsıldı. Fırtınalarda en az iki kişi öldü.
8.08.2023 Dünya
15 Temmuz’u resmen tanıdı
15 Temmuz’u resmen tanıdı Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, ABD’nin başkenti Washington DC Belediyesi ve Maryland eyaletine bağlı Baltimore Belediyesi’nin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü resmen tanıdıklarını söyledi.
16.07.2023 Gündem
ABD'de gece dehşeti! 4 ölü 2 yaralı
ABD'de gece dehşeti! 4 ölü 2 yaralı ABD'nin Pensilvanya eyaletinde kimliği açıklanmayan bir kişi silahlı saldırı gerçekleştirdi. Söz konusu saldırıda 4 kişi öldü, bölgede bulunan 2 çocuk ise yaralandı.
4.07.2023 Dünya
ABD’de etkinlikte silahlı saldırı: 2 ölü, 30 yaralı
ABD’de etkinlikte silahlı saldırı: 2 ölü, 30 yaralı ABD’nin Maryland eyaletinde düzenlenen "Brooklyn Günü" etkinliğinde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 30 kişi yaralandı.
2.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Baltimore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.