Bankalar Birliği

Bankalar Birliği

Son dakika Bankalar Birliği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bankalar Birliği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bankalar Birliği haber sayfamızda...

Bankalar Birliği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.737 bankalar birliği haberi bulunmuştur.
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi
ABD'de mortgage faizi hafif aşağı geldi ABD'de mortgage başvurularında önceki hafta başlayan düşüş geçen hafta da devam etti. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi ve üst üste üçüncü haftasında da yüzde 7 seviyesinin altında kaldı.
27.03.2024 Uzmanpara
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası Süper Lig'in 30. haftası sonunda Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puanın önünde liderliğini sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.
22.03.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama
Dursun Özbek'ten Süper Kupa tarihi için açıklama Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Mart Ayı Olağan Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Özbek, Süper Kupa tarihi için önemli ifadeler kullandı.
20.03.2024 Galatasaray
Türkiye Bankalar Birliği'nden "faiz artırma talimatı" iddialarına ilişkin açıklama
Türkiye Bankalar Birliği'nden "faiz artırma talimatı" iddialarına ilişkin açıklama Türkiye Bankalar Birliği, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in "faiz artırma talimatı" verdiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
18.03.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de mortgage başvuruları önceki hafta başladığı yükselişini geçen hafta da devam ettirdi. 30 yıllık faiz bir aylık aranın ardından yeniden yüzde 7 seviyesinin altına geldi.
13.03.2024 Uzmanpara
Finansal okuryazarlık için yarışma
Finansal okuryazarlık için yarışma Türkiye Bankalar Birliği, 13-15 yaş grubundaki çocuklar için Finansal Okuryazarlık Bilgi Yarışması düzenliyor.
13.03.2024 Eğitim
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında soruları yanıtladı. Enflasyonla ilgili mesaj veren Cevdet Yılmaz, "Enflasyon bizim için temel öncelik. Milletin önceliği neyse bizim de önceliğimiz o." dedi. Yüzde 25 kira düzenlemesiyle ilgili olarak Yılmaz, "Enflasyonun gidişine, kiralardaki gidişata bakılarak bir karar verilecektir. İhtiyat ortadan kalkınca yeni bir değerlendirme yapılır. Etki analizi yapılacak ona göre hükümetimiz bir karar verecektir." açıklamasında bulundu.
9.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Dursun Özbek tarihe geçmek istiyor! İşte ödenmesi gereken rakam
Galatasaray'da Dursun Özbek tarihe geçmek istiyor! İşte ödenmesi gereken rakam Seçim çalışmalarına başlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in en büyük hedefi Bankalar Birliği anlaşmasından tamamen çıkmak. Sarı-Kırmızılı kulüp, 2.3 milyar TL’lik ödeme için arayışları hızlandırdı.
7.03.2024 Galatasaray
ABD'de mortgage başvuruları yükseldi
ABD'de mortgage başvuruları yükseldi ABD'de mortgage başvuruları üç haftalık düşüşüne son verdi ve geçen haftayı yükselişle tamamladı. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi, ancak yüzde 7 seviyesinin üzerinde kalmaya devam etti.
6.03.2024 Uzmanpara
Kredi kartı limitlerine düzenleme sinyali! Gelire göre sınırlama mı olacak?
Kredi kartı limitlerine düzenleme sinyali! Gelire göre sınırlama mı olacak? Son dönemde kamuoyunda kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağı beklentisi hakimdi. Konuyla ilgili en net açıklama geçtiğimiz gün yapıldı. Kredi kartı limitlerine düzenleme sinyali geldi. Peki beklentiler neler? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'da 'Engelsiz Aslanlar Balosu' düzenlendi!
Galatasaray'da 'Engelsiz Aslanlar Balosu' düzenlendi! Galatasaray Kulübü tarafından, tekerlekli sandalye basketbol takımına ve yeni kurulan Galatasaray Paralimpik Akademi'ye destek amaçlı 'Engelsiz Aslanlar Balosu' organize edildi.
28.02.2024 Galatasaray
ABD'de mortgage faizi geriledi
ABD'de mortgage faizi geriledi ABD'de mortgage başvuruları üst üste üçüncü haftasında da düşüş gösterdi. 30 yıllık faiz hafif aşağı geldi.
28.02.2024 Uzmanpara
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
SON DAKİKA: Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Altay Bayındır gelişmesi! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu
Galatasaray'da Altay Bayındır gelişmesi! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında değerlendirdi.
19.02.2024 Galatasaray
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan kredi ve banka kartı 'komisyon' oranı açıklaması
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan kredi ve banka kartı 'komisyon' oranı açıklaması Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları geriledi
ABD'de mortgage başvuruları geriledi ABD'de mortgage başvuruları 9 Şubat ile sona eren bir haftalık dönemde düşüş gösterirken, 30 yıllık faiz yukarı hareketini sürdürdü ve 9 haftanın en yüksek seviyesine geldi.
14.02.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası Başkanı bankacılarla buluştu
Merkez Bankası Başkanı bankacılarla buluştu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Fatih Karahan, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar ve TBB Yönetim Kurulu Üyesi banka genel müdürleri ile bir araya geldi.
13.02.2024 Ekonomi
TCMB Başkanı Karahan bankacılarla görüştü
TCMB Başkanı Karahan bankacılarla görüştü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Fatih Karahan, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yöneticileriyle bir araya geldi. Görüşmede Türk lirası mevduatların payını artırmaya yönelik düzenlemeler, makroihtiyati çerçevede sadeleşme ve miktarsal sıkılaşma adımlarıyla birlikte dezenflasyon süreci kapsamında para politikası görünümü toplantının konuları arasında yer aldı.
12.02.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası Başkanı Karahan bankacılarla görüştü
Merkez Bankası Başkanı Karahan bankacılarla görüştü TCMB Başkanı Dr. Fatih Karahan, Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
12.02.2024 Ekonomi
'Gizli fon' davası: Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi
'Gizli fon' davası: Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi Yüksek kar getirili "Fatih Terim Fonu" vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın dosya üzerinden yapılan tutukluluk incelemesinde tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
9.02.2024 Gündem
Turizmde hedef 60 milyar dolar
Turizmde hedef 60 milyar dolar Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bu yıl turizmde 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir hedeflediklerini söyledi.
9.02.2024 Ekonomi
"2024 hedefimiz 60 milyon ziyaretçi, 60 milyar dolar"
"2024 hedefimiz 60 milyon ziyaretçi, 60 milyar dolar" Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bu sene için yeni ve daha büyük hedefler belirledik. 2024 hedefimiz 60 milyon ziyaretçi, 60 milyar dolar. Bunun için yeni hedef pazarlar üzerinde çalışıyoruz" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
DASK’tan hasar için 35 milyar TL
DASK’tan hasar için 35 milyar TL 6 Şubat depremlerinden bu yana yaklaşık 600 bin adet hasar ihbarı alındığını açıklayan DASK 35 milyar lira tazminat ödendiği bilgisini paylaştı. TBB ise bölgeye sürekli finansman desteği sağlandığını, ticari ve bireysel kredilerin Türkiye ortalaması üzerinde arttığını kaydetti.
6.02.2024 Ekonomi
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert cevap: Derhal Kulüpler Birliği başkanlığından istifa etmeli Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gündemde yer alan konularla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da sert cevaplar verdi. İşte detaylar...
6.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'a UEFA'dan dev gelir! İşte 1 hafta içinde kasaya giren çılgın rakam
SON DAKİKA | Galatasaray'a UEFA'dan dev gelir! İşte 1 hafta içinde kasaya giren çılgın rakam Sezonun flaş ismi Sacha Boey'yi 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e satan ve 5 milyon euro da ek bonus bekleyen Galatasaray'a ekonomik anlamda bir müjde de UEFA'dan geldi.
1.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Bankalar Birliği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.