Barbie

Barbie

Son dakika barbie haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan barbie gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan barbie haber sayfamızda...

Barbie

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 995 barbie haberi bulunmuştur.
EV HANIMLARI DİKKAT! BİM MARKET'E bu hafta banyo paspası geliyor! BİM 23-26 Nisan aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var?Saç Düzleştirici, Ayakkabı Dolabı, Banyo Paspas Seti...
EV HANIMLARI DİKKAT! BİM MARKET'E bu hafta banyo paspası geliyor! BİM 23-26 Nisan aktüel ürünler kataloğunda bu hafta neler var?Saç Düzleştirici, Ayakkabı Dolabı, Banyo Paspas Seti... BİM mağazalarında önümüzdeki hafta Salı ve Cuma günleri satışa sunulacak ürünler belli oldu. 23 Nisan Salı günü mağazalarda çikolata çeşitleri, Pastacılık Ürünleri, Barbie Ürünleri, Led Lamba, Temizlik ve Hijyen ürünleri satışta olacak. Cuma günü ise HDMI Kablo, Ankastre Set, Robot Süpürge, Çelik Termos, Banyo Seti gibi birçok ürün mağazalarda satışta olacak. İşte 23-26 Nisan yeni haftanın BİM aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Bülent Ersoy: Bayram şekeriyim, e daha ne olsun!
Bülent Ersoy: Bayram şekeriyim, e daha ne olsun! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam pembe sahne kostümüyle konser verdi. Toz pembe elbisesi ile büyük beğeni alan Ersoy, kıyafetine gönderme yaparak; "Bayram şekeriyim, e daha ne olsun" dedi.
15.04.2024 Cadde
167 milyon kez izlendi
167 milyon kez izlendi Başrollerini Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın paylaştığı “Joker: Folie à Deux-Joker: İkili Delilik”in fragmanı 24 saatte 167 milyon görüntüleme aldı.
13.04.2024 Kültür Sanat
Barbie, ‘Monopoly’de şansını deneyecek
Barbie, ‘Monopoly’de şansını deneyecek Margot Robbie, “Barbie”deki başarısının ardından “Monopoly”ye el atıyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
Genç oyuncuyla ilişkisi ortaya çıktı! 'Aşık olmak için yanıp tutuşuyor'
Genç oyuncuyla ilişkisi ortaya çıktı! 'Aşık olmak için yanıp tutuşuyor' Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Şarkıcının, beraber romantik bir klip çektiği, kendisinden 16 yaş küçük İngiliz oyuncu Lucien Laviscount ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
5.04.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının çocukları 'Barbie'den nefret etmiş! 'Fazla 'kadınsı' olduğunu düşündüler'
Ünlü şarkıcının çocukları 'Barbie'den nefret etmiş! 'Fazla 'kadınsı' olduğunu düşündüler' Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren ve gişede dünya çapında büyük bir başarı elde ederek adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran 'Barbie' filmiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Cadde
Japonlar ‘Oppenheimer’ı onayladı
Japonlar ‘Oppenheimer’ı onayladı “Oppenheimer”ın Japonya’da gösterime girip girmeyeceği belirsizdi.
3.04.2024 Kültür Sanat
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi Ahu Gültekin (42), 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden Ahu Gültekin'in kardeşi Mustafa Gültekin (39), "Yıkılmış bir durumdayız. 3 yeğenim de perişan durumda. Olayın araştırılıp, açığa kavuşturulmasını istiyorum" dedi.
20.03.2024 Gündem
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor'
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor' New York'ta, Hristiyan kültürüyle iç içe bir şekilde büyümüştü. 17 yaşındayken en yakın arkadaşı sayesinde Türkler ve Türkiye hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Türkiye'de yaşamaya başlayan ve Müslüman olan Holly Mara, "İnsanlar beni ilk gördüğünde Barbie zannediyor, genel olarak içi boş gibi görüyorlardı" diyerek hikayesini 'Sen Anlat' için anlattı.
20.03.2024 Yaşam
İpek Erdem yıllar sonra Türkiye'ye döndü: En iyi yerin burası olduğunu anladım!
İpek Erdem yıllar sonra Türkiye'ye döndü: En iyi yerin burası olduğunu anladım! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie' karakteri ile şöhreti yakalayan İpek Erdem, dört yılın ardından yerleştiği Paris'ten yurda geri döndü. Erdem, "Buradan gidince aslında bizim ne kadar değerli ve zengin bir kültürümüz olduğunu anladım" dedi.
20.03.2024 Cadde
Hollywood patroniçesi
Hollywood patroniçesi Avustralya kırsalı Dalby’de 1990’da doğan oyuncu Margot Robbie, bugün Hollywood zenginleri arasında.
17.03.2024 Dünya
‘Nazar’ korkusu
‘Nazar’ korkusu ABD yapımı “Barbie” filminin Ken’i aktör Ryan Gosling, geçen pazar Oscar töreninde “I’m Just Ken” şarkısını söyledi.
13.03.2024 Cadde
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım!
Oscar Ödülleri'nde sahneye çıkan sevgilisine seslendi: Eve gel, çocukları yatırmamız lazım! Kendisi gibi oyuncu olan Eva Mendes ile uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdüren Ryan Gosling, 10 Mart gecesi Oscar Ödülleri'nde En İyi Orijinal Şarkı dalında aday olan 'I'm Just Ken' şarkısını seslendirmek için sahneye çıktı. Mendes, o sırada sevgilisine sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla seslendi.
13.03.2024 Cadde
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’ 96. Oscar Ödülleri beklendiği şekilde sonuçlandı. Yedi ödülle geceye “Oppenheimer” damgasını vururken Gazze’deki ölümlerin durdurulmasına yönelik protestolar da öne çıktı.
12.03.2024 Kültür Sanat
Oscar’da hem aday hem şovmen
Oscar’da hem aday hem şovmen 10 Mart gecesi düzenlenecek 96. Oscar töreninin şovları ödüller kadar merak uyandırıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü!
Yeliz Yeşilmen'e canlı yayında 'kalça protezi' kontrolü! Şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, bugün 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Sunucular canlı yayında Yonca Evcimik'in estetiklerini değerlendirirken, Yeşilmen konuya dahil oldu. Sunucu Müge Dağıstanlı, oyuncuyu kaldırıp kontrolde bulundu.
5.03.2024 Cadde
'Christian Bale ile ilgili bir rüya gördüm ve uyandığımda sevgilimi terk ettim!'
'Christian Bale ile ilgili bir rüya gördüm ve uyandığımda sevgilimi terk ettim!' Son dönemin en başarılı şarkıcılarından Billie Eilish, dün Oscar adayları için için düzenlenen bir yemeğe katıldı. Etkinlikte röportaj veren ünlü isim, kendisinden 28 yaş büyük oyuncu Christian Bale ile ilgili bir rüya gördükten sonra erkek arkadaşından ayrıldığını açıkladı.
2.03.2024 Cadde
Kadın sinemada hâlâ yok
Kadın sinemada hâlâ yok 2023’ün en çok izlenen filmi “Barbie” olsa ve geçen sene kadınların yılı olarak nitelendirilse de istatistikler bunu doğrulamıyor.
24.02.2024 Kültür Sanat
Oscar filmlerinde hasılat düştü
Oscar filmlerinde hasılat düştü Geçen sene En İyi Film Oscar’ı için yarışan ve aralarında “Avatar: The Way of Water” ve “Top Gun: Maverick”in de bulunduğu 10 filmin dünya çapındaki toplam hasılatı 4.4 milyar dolardı.
14.02.2024 Kültür Sanat
Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama
Yeni 'Rambo' kim olmalı? Sylvester Stallone'den şaşırtan açıklama Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, Philadelphialı boksör 'Rocky Balboa' ve Vietnam Savaşı gazisi 'John Rambo' karakterleriyle hafızalara kazındı. Dünyaca ünlü oyuncu, son olarak beş yıl önce sevenlerinin karşısına çıktığı ikonik aksiyon serisinde kendisinin yerini almasını istediği meslektaşını açıkladı.
13.02.2024 Cadde
Ken rolü için her güne bir hediye
Ken rolü için her güne bir hediye “Barbie”deki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen Ryan Gosling, Variety’ye verdiği röportajda Ken rolünü neredeyse geri çevirmeyi düşündüğünü anlattı.
9.02.2024 Kültür Sanat
Oscar'a aday gösterilmemişti! Barbie, sessizliğini bozdu
Oscar'a aday gösterilmemişti! Barbie, sessizliğini bozdu 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren ve gişede dünya çapında büyük bir başarı elde ederek adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran 'Barbie' filminin başrol oyuncusu Margot Robbie ve yönetmeni Greta Gerwig'in Akademi Ödülleri'ne aday gösterilmemesi çok konuşuldu. Günlerdir gündemden düşmeyen konu hakkında filmde Barbie'yi canlandıran Robbie'den açıklama geldi.
2.02.2024 Cadde
‘İnsanların beğenisi en büyük ödül’
‘İnsanların beğenisi en büyük ödül’ “Barbie”nin yıldızı Margot Robbie Oscar’a dair sessizliğini bozdu.
2.02.2024 Kültür Sanat
Tartışma bitti ‘Oppenheimer’ Japonya’da
Tartışma bitti ‘Oppenheimer’ Japonya’da Aynı gün vizyona girdiği ve gişe başarısı elde ettiği için “Barbie” ile birlikte ‘Barbenheimer’ olarak anılan “Oppenheimer”ın Japonya’da gösterime girip girmeyeceği konusunda belirsizlik vardı.
30.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Barbie ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.