Barış Murat Yağcı Kimdir

Barış Murat Yağcı Kimdir

Barış Murat Yağcı (d. 21 Ocak 1991, İzmir), Türk manken, sporcu ve oyuncu. 2020 yılında Survivor'a katıldı ve ikinci oldu. Yağcı, 21 Ocak 1991'de İzmir'de doğdu. Birce Akalay'ın kuzenidir. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuştur. Yağcı, ikinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Spor yönetimi bölümünde eğitimine devam etmektedir. Efes Pilsen Spor Kulübü'nde profesyonel olarak basketbol oynadı, ancak sakatlandıktan sonra spor hayatına devam edemedi. Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır. Best Model of Turkey adlı yarışmaya katılıp "Best Fotomodel" seçildikten sonra yapımcılar tarafından keşfedilmiştir. İlk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayımlanmış olan Kocamın Ailesi adlı dizide Akın karakterini canlandırarak yaşadı. 2014 yılında yayımlanan Figüran adlı sinema filminde Pelin Şafak'ın arkadaşı olarak rol aldı. 2015 yılında yayımlanan Kiralık Aşk adlı dizide Eymen karakterini, 2017 yılında yayımlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide ise Bora karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayımlanan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde Demir karakterini canlandırdı. 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışmasına katıldı ve ikinci olarak bitirdi.

Barış Murat Yağcı Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 459 barış murat yağcı kimdir haberi bulunmuştur.
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi?
PRESTİJ MESELESİ OYUNCULARI: Prestij Meselesi filmi konusu nedir, gerçek mi? Prestij Meselesi filmi, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in müzik kariyerine dair serüveni anlatıyor. Filmde birbirinden başarılı isimler yer alırken film severler, TV'de ilk kez yayımlanacak olan Prestij Meselesi filmi gerçek mi, ne zaman, nerede çekildi? sorularını yöneltiyor.
12.01.2024 Bilgi Rehberi
Barış Murat Yağcı'dan yılbaşı alışverişi
Barış Murat Yağcı'dan yılbaşı alışverişi 'Survivor'da iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan Barış Murat Yağcı, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Bir süre mağazaları dolaşıp sezonluk ürünleri inceleyen oyuncu, sevenlerinin ilgi odağı oldu.
27.12.2023 Cadde
Komşusunun bahçesinde buldu, tadilat ile baştan yarattı! Şimdi teklifleri tek tek reddediyor
Komşusunun bahçesinde buldu, tadilat ile baştan yarattı! Şimdi teklifleri tek tek reddediyor 4 yıl önce komşusunun bahçesinde fark ettiği aracı satın alan Mesut Boru, 1 milyon TL harcayarak yollara geri döndürdü. Aracın son halini görenler hayran kalırken Boru, çok sayıda teklif geldiğini söyledi.
9.11.2023 Gündem
Turgut Özal'ın son uçuşu! Kokpitte her şeyi anlatmış: 'İstifa edeceğim'
Turgut Özal'ın son uçuşu! Kokpitte her şeyi anlatmış: 'İstifa edeceğim' Türkiye’nin 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın başkanlık koltuğuna oturmasının üzerinden tam 34 yıl geçti. Özal görevi başında hayata gözlerini yummadan 2 gün önce 11 günde 5 Türk Cumhuriyeti'ni ziyaret etmişti. 8'inci Cumhurbaşkanı ile son uçuşu yapan Kaptan Pilot Necati Özgür, kokpitte yaşananları ilk kez anlattı.
9.11.2023 Gündem
Salıncaktan düşünce bir servet kazandı! Kafası 180 derece dönen adam
Salıncaktan düşünce bir servet kazandı! Kafası 180 derece dönen adam Her çocuk gibi parkta koşup oynuyordu. Ne olduysa salıncaktan inmek istediği anda oldu, feci şekilde düştü. Yerden kalktığında başını çevirmek istedi, kafası bir baykuş gibi geriye dönüyordu. Üstelik bu tuhaf hareketi yaparken ne bir ağrı hissediyor ne de canı yanıyordu. Sahip olduğu bu yetenek ise ona bir servet kazandırdı.
9.11.2023 Yaşam
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek'
Barış Murat Yağcı'dan Survivor açıklaması! 'Nankör olmamak gerek' Acun Ilıcalı, şimdilerde oyunculuk yapan eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü'yü isim vermese de çok sert sözlerle hedef almış, 'nankör' ve 'kansız' tepkisi gündem olmuştu. Tütüncü'den ünlü televizyoncuya yanıt gecikmemişti. Fenomen yarışmada iki kez mücadele edip, 2020'de finalist olan bir diğer oyuncu Barış Murat Yağcı, çok konuşulan tartışmayı değerlendirdi.
9.11.2023 Cadde
Koltuk değnekleri dikkat çekti! Barış Murat Yağcı'nın sağlık durumu
Koltuk değnekleri dikkat çekti! Barış Murat Yağcı'nın sağlık durumu Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2020' yarışmasında ikinci olduktan sonra 'Survivor 2022 All Star'da dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle başarılı bir performans sergileyemeyen oyuncu Barış Murat Yağcı, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi.
17.06.2023 Cadde
Barış Murat Yağcı apar topar ameliyata alındı
Barış Murat Yağcı apar topar ameliyata alındı 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'a katılan ve finalist olma başarısı gösteren Barış Murat Yağcı, 'All Star' formatıyla ekranlara gelen Survivor 2022'ye ise dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle erken veda etmişti. Yağcı, geçirdiği yaralanma nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.
13.04.2023 Cadde
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı
'Prestij Meselesi'nin afişi yayınlandı Şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu yeni filmi 'Prestij Meselesi'nin ‘Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’den Gerçek Bir Umut Hikayesi’ temalı afişi görücüye çıktı.
20.12.2022 Cadde
Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!
Survivor aşıkları Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber! Sık sık ayrıldıkları yönündeki haberlerle magazin gündemine gelen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 'Survivor All Star 2022'den önce sürpriz bir aşka yelken açan, kısa süre önce haklarında çıkan 'aşk bitti' şeklindeki iddiayı yayınladıkları videoyla tiye alan şampiyon ikili, bu kez her şeyi sildi.
30.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yazdı, yönetti, oynadı Okan Bayülgen, Shakespeare’in III...
2.11.2022 Cadde
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı! Survivor All Star'da şampiyon olduğu için uzun süre eleştirilen Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak Survivor'da kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
21.10.2022 Cadde
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini tiye aldı! Survivor All Star yarışmasında şampiyon olduğu için uzun süre eleştirilen Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak Survivor'da kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Eser Yenenler tanınmaz halde! Eşi de şaştı kaldı
Eser Yenenler tanınmaz halde! Eşi de şaştı kaldı 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden ünlü müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu'nun sahibi olduğu Prestij Müzik'in kuruluş hikâyesinin anlatılacağı, çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan, Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu 'Prestij Meselesi' filminde başrolde yer alacak Eser Yenenler, saç ve makyaj provasının ardından bambaşka biri oldu.
5.10.2022 Cadde
Mehmet Yalçınkaya'dan Barış Murat Yağcı'ya 'Prestij Meselesi' mesajı
Mehmet Yalçınkaya'dan Barış Murat Yağcı'ya 'Prestij Meselesi' mesajı Survivor'ın 2020 ve 2022 sezonlarında mücadele eden Barış Murat Yağcı, uzun süre sonra asıl mesleği olan oyunculuk ile ekranlara dönüyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nin kadrosuna dahil olan Yağcı'ya, Survivor'ın eski yarışmacıları ve Acun Ilıcalı'nın bir diğer projesi 'MasterChef Türkiye'nin jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın yorumları dikkat çekti.
28.09.2022 Cadde
Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı açıklaması!
Barış Murat Yağcı'dan Nisa Bölükbaşı açıklaması! Oyuncu Barış Murat Yağcı, 2020 yılında düzenlenen Survivor'da birlikte mücadele ettiği Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyada mutluluk pozları yayınlayan ikili, daha sonra ayrılmıştı. Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda boy gösteren ikiliden Barış Murat Yağcı, 'üçüncü Survivor' ihtimali hakkında konuşurken, şimdilerde Ogadey Girişken'le birlikte olan eski sevgilisiyle ilgili soruyu da yanıtladı.
15.09.2022 Cadde
Alman sevgilisiyle görüntülenen Barış Murat Yağcı: Helal olsun size!
Alman sevgilisiyle görüntülenen Barış Murat Yağcı: Helal olsun size! 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'a katılan ve finalist olma başarısı gösteren Barış Murat Yağcı, 'All Star' formatıyla ekranlara gelen Survivor 2022'ye ise dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle erken veda etmişti. Fenomen yarışmayla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, önceki akşam Alman sevgilisi Laura Celine ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
4.08.2022 Cadde
Survivor Barış Murat Yağcı: Sesim güzel değil!
Survivor Barış Murat Yağcı: Sesim güzel değil! 'Survivor 2022'de şampiyonluk kupasını kaldıran eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile 'All Star'da yarışması tartışma konusu olan Barış Murat Yağcı, 2-3 aydır Alman sevgilisi ile birlikte olduğunu söyledi. Asıl mesleği oyunculuk olmasına rağmen 2021'de 'Her Şeye Rağmen' isimli single'ı ile adından söz ettiren Yağcı, müzik kariyerine dair çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
1.08.2022 Cadde
Survivor Adem Kılıçcı sessizliğini bozdu! Nisa Bölükbaşı ve Acun Ilıcalı itirafı
Survivor Adem Kılıçcı sessizliğini bozdu! Nisa Bölükbaşı ve Acun Ilıcalı itirafı 'Survivor All Star 2022' finalinde Nisa Bölükbaşı'na karşı şampiyonluğu kaçıran Adem Kılıçcı, "Bi' Başka" YouTube kanalına konuk oldu. Nisa'yı sosyal medya hesabından takipten çıkma konusunun Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla ilgisi olmadığını vurgulayan 36 yaşındaki başarılı yarışmacı, gündem olan "Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı" iddiasına da açıklık getirdi.
27.07.2022 Cadde
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Ogeday'dan aşk pozu
Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı ve Ogeday'dan aşk pozu Survivor All Star yarışmasında şampiyon olduğu için gündemde olan ve bir kesimin de eleştirilerine maruz kalan Nisa Bölükbaşı yeni yaşını kutladı. Yarışmanın ilk günlerinden beri Ogeday ile aşk yaşadığı konuşulan Nisa Bölükbaşı'ndan sarmaş dolaş poz geldi.
3.07.2022 Cadde
SURVİVOR ŞAMPİYONU kim oldu, hangi yarışmacı kazandı? 2022 Survivor şampiyonu ödülü nedir, ne kazandı?
SURVİVOR ŞAMPİYONU kim oldu, hangi yarışmacı kazandı? 2022 Survivor şampiyonu ödülü nedir, ne kazandı? Survivor 2022 All Star Ünlüler - Gönüllüler sezonu dün akşam sona erdi. Survivor 2022 şampiyonu belli oldu. 6 Ay izleyicisini ekrana kilitleyen Survivor'da birinci kim oldu, ne kazandı? Survivor 2022 şampiyonu ve ödülü haberimizde...
1.07.2022 Cadde
Survivor şampiyonu belli oldu! All Star'da yıllar sonra ilk yaşandı
Survivor şampiyonu belli oldu! All Star'da yıllar sonra ilk yaşandı Survivor 2022 All Star yarışmasında, şampiyon belli oldu. Son dört içinden yarı finalde veda eden Batuhan ve Ayşe olmuştu. Adem ile Nisa arasından bir isim büyük finalde halk oylaması sonucunda şampiyon seçildi. Öncesinde birbirinden renkli görüntüler ve video kliplerle Survivor All Star, büyük final akşamı görsel şölen sundu. Peki, Survivor 2022'de şampiyon kim oldu?
1.07.2022 Cadde
Survivor'da Ayşe-Adem gerilimi! 'Sen önüme geçtin'
Survivor'da Ayşe-Adem gerilimi! 'Sen önüme geçtin' Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor, bu yıl All Star formatıyla izleyici karşısına çıkıyor. Büyük finale geri sayımın başladığı yarışma, 25 Haziran Cumartesi akşamı 145'inci bölümüyle ekranlara geldi. Bireysel dokunulmazlık mücadelesi sonrası voleybol maçı yapan yarışmacılardan Ayşe ve Adem arasında tansiyon yükseldi. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
26.06.2022 Cadde
Survivor'da Ayşe ile Batuhan arasında tansiyon yükseldi! 'Hadsiz'
Survivor'da Ayşe ile Batuhan arasında tansiyon yükseldi! 'Hadsiz' Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor, 8 Haziran Çarşamba akşamı 128'inci bölümüyle ekranlara geldi. Evrim'in vedasının ardından 10 kişi kalan Survivor All Star'da takımlar oluşturuldu ve haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sırasında gerilen ünlüler takımından Batuhan, konseyde Ayşe'ye adeta ateş püskürdü. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
9.06.2022 Cadde
Survivor'ı karıştıran tekme! Adem ve Atakan birbirlerine girdi
Survivor'ı karıştıran tekme! Adem ve Atakan birbirlerine girdi Tv8'de yayınlanan Survivor All Star'da 6 Haziran Pazartesi akşamı, haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler takımı, hem dokunulmazlık hem de ödül için karşı karşıya geldi. Oyun sırasında Adem ile Atakan arasında gerilim tırmandı, iki takım arasında tansiyon yükseldi. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...
7.06.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Barış Murat Yağcı Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.