Barış Yurtçu

Barış Yurtçu

Son dakika Barış Yurtçu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Barış Yurtçu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Barış Yurtçu haber sayfamızda...

Barış Yurtçu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 118 barış yurtçu haberi bulunmuştur.
Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu!
Deniz Baysal Yurtçu: Çok dibi gördüğüm zamanlar oldu! Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile 2019 yılında dünyaevine giren Deniz Baysal, geçtiğimiz akşam ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ adlı sosyal sorumluluk projesine katıldı. Güzel oyuncu, "Hayatınızda hiç güçsüz kaldığınız anlar oldu mu?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
10.03.2024 Cadde
Deniz Baysal'ın yeni projesi! 'Beni çok heyecanlandırdı'
Deniz Baysal'ın yeni projesi! 'Beni çok heyecanlandırdı' Deniz Baysal, geçtiğimiz gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı. Üç sezon boyunca rol aldığı 'Teşkilat' dizisinden ayrılan oyuncu, hayranlarını heyecanlandıran bir projeye imza attığını söyledi.
13.09.2023 Cadde
‘Çocuk bana çok uzak’
‘Çocuk bana çok uzak’ Üç yıldır Barış Yurtçu’yla evli olan Deniz Baysal, “Çocuk bana uzak. Bebeğin sorumluluğunu da istemiyorum” dedi.
29.04.2023 Cadde
Deniz Baysal Yurtçu: Çocuğumun olmasını istemiyorum!
Deniz Baysal Yurtçu: Çocuğumun olmasını istemiyorum! 'Kaçak Gelinler' (2014-2015) dizisinde canlandırdığı 'Kainat' karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Deniz Baysal, şimdilerde TRT dizisi 'Teşkilat'ta rol alıyor. Eylül 2019'da nikâh masasına oturduğu Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evliliği olan 32 yaşındaki güzel, aile yaşamını dair çarpıcı bilgiler paylaştı.
29.04.2023 Cadde
Deniz Baysal: Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür!
Deniz Baysal: Aşkı evlilik değil, insanlar öldürür! Oyuncu Deniz Baysal, 2019 yılında dünyaevine girdiği Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. 'Zehra' karakterini canlandırdığı ‘Teşkilat’ dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu, "Etrafımda beni kötü etkileyen, düşüren insanları tutmamaya özen gösteriyorum" derken, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusunu yanıtladı.
11.09.2022 Cadde
Eser Yenenler: Düğünümüzde kulise kaçıp, kebap yemiştik!
Eser Yenenler: Düğünümüzde kulise kaçıp, kebap yemiştik! Oyuncu Demet Özdemir ile hayatını birleştiren şarkıcı Oğuzhan Koç'u, mutlu gününde yalnız bırakmayan isimlerden biri de yakın arkadaşı Eser Yenenler oldu. Eşi Berfu Yenenler ile düğüne katılan oyuncunun, 2019 yılındaki kendi düğünlerinden örnep verip, "İlerleyen saatlerde içten içe 'Herkes evine gitse de dağılsak' moduna girecekler" sözleri dikkat çekti.
30.08.2022 Cadde
Barış Yurtçu: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz!
Barış Yurtçu: Deniz ile işlerden dolayı görüşemiyoruz! Aydın Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 16. Kültür-Sanat ve Taze İncir Festivali'nde Bedia Akartürk, Bilal Sonses ve Kolpa grubu konser verdi. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren festivalde sahneye çıkan Kolpa, hareketli ve duygusal şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Ünlü müzisyen Barış Yurtçu, konser öncesi açıklamalarda bulundu.
9.08.2022 Cadde
Son durak Amerika
Son durak Amerika Deniz Baysal ile Barış Yurtçu, Çeşme tatiline devam ediyor.
28.07.2022 Cadde
Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti!
Ünlü isimler, Çeşme ve Bodrum sahillerine akın etti! Yoğun sezonun ardından havaların da ısınmasıyla birlikte magazin dünyasının tanınmış simaları, tatil için harekete geçti. Bodrum ve Çeşme'yi tercih eden ünlü isimler, sahillerde objektiflere yansıdı. Kimi ailesiyle güzel havanın tadını çıkarırken; kimi çocuklarıyla vakit geçirdi. İşte Çeşme ve Bodrum'dan objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
27.07.2022 Cadde
Öpmeye doyamadılar
Öpmeye doyamadılar Deniz Baysal, müzisyen eşi Barış Yurtçu’yla önceki gün Çeşme tatiline başladı.
27.07.2022 Cadde
Şevval Şahin, Bodrum'da! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Şevval Şahin, Bodrum'da! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi Tatil pozlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü manken Şevval Şahin, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Yanında gizemli bir erkek arkadaşı olan Şahin, fit fiziğiyle görenlerden tam not almayı başardı.
20.06.2022 Cadde
Deniz Baysal: Bol bol tatil yapacağım
Deniz Baysal: Bol bol tatil yapacağım TRT 1 dizisi 'Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal, önceki akşam İstanbul gecelerindeydi. Kuruçeşme'de bir mekanda Boğaz'a karşı yemek yiyen Baysal, daha sonra eğlendi.
15.06.2022 Cadde
Şevval Şahin'den 'Burak Ateş'le aşk' iddialarına yanıt
Şevval Şahin'den 'Burak Ateş'le aşk' iddialarına yanıt Şevval Şahin’in bir süredir iş insanı Burak Ateş’le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çağla Şıkel'ın ünlü bir markayla iş birliği ile hazırlanan koleksiyonu için podyuma çıkan ünlü manken, aşk iddialarına son noktayı koydu.
10.06.2022 Cadde
Ünlü akını
Ünlü akını SS’22 koleksiyonu görücüye çıktı, The Ritz-Carlton’ın terası ünlü akınına uğradı.
10.06.2022 Cadde
Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinden mutluluk pozları
Deniz Baysal-Barış Yurtcu çiftinden mutluluk pozları Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Teşkilat' adlı dizide rol alan Deniz Baysal, iki yıl önce şarkıcı Barış Yurtcu ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evlilikleri devam eden çiftten Baysal, Instagram hesabından eşiyle aşk pozlarını gözler önüne serdi.
15.12.2021 Cadde
Deniz Baysal: İnsan beyni merak uyandırıyor
Deniz Baysal: İnsan beyni merak uyandırıyor Şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan 'Teşkilat' dizisinde rol alan Deniz Baysal, bilinmeyenlerini anlattı. "Adli psikolog olmak isterdim" diyen ünlü oyuncu, "İnsan beyni bende büyük bir merak uyandırıyor" ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Cadde
‘Söyle’tecekler!
‘Söyle’tecekler! Kolpa, yeni single’ı ‘Söyle’yi dijital platformlardan ve grubun YouTube kanalından yayınladı...
17.07.2021 Cadde
Üç ay için 200 bin TL'ye Çeşmeli oldular!
Üç ay için 200 bin TL'ye Çeşmeli oldular! Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Banş Yurtçu ile Deniz Baysal, Zekeriyaköy'de doğa içinde bir eve taşınmıştı. İzmir Çeşme'de evlenen ve mutluluklarına ilk adımı burada atan çift, bu yaz tatillerini de Çeşme'de yapmaya karar verdi.
21.06.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (16 Haziran 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (16 Haziran 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
16.06.2021 Magazin
Deniz Baysal-Barış Yurtçu’nun romantik tekne tatili
Deniz Baysal-Barış Yurtçu’nun romantik tekne tatili Son olarak 'Teşkilat' dizisi ile ekranlarda boy gösteren oyuncu Deniz Baysal, müzisyen eşi Barış Yurtçu ile Çeşme tatilinin ardından Bodrum'a geçti. İkilinin romantik anları objektiflere böyle yansıdı.
16.06.2021 Cadde
Romantik çift
Romantik çift Deniz Baysal, eşi Barış Yurtçu’yla teknede objektiflere takıldı.
16.06.2021 Cadde
Rap şarkı geliyor
Rap şarkı geliyor Oyuncu Deniz Baysal ile müzsiyen eşi Barış Yurtcu, Vadistanbul’da objektiflere takıldı.
4.06.2021 Cadde
‘En güzel kahkaham’
‘En güzel kahkaham’ Oyuncu Deniz Baysal, yaklaşık iki yıl önce dünyaevine girdiği Barış Yurtçu’nun yeni yaşını Instagram’dan kutladı.
20.05.2021 Cadde
Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı
Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı TRT 1'de yayınlanan 'Teşkilat' dizisinin başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu'nun koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.
20.04.2021 Cadde
Barış Yurtçu'dan Deniz Baysal'a: Nice yıllara sevgilim
Barış Yurtçu'dan Deniz Baysal'a: Nice yıllara sevgilim Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu, oyuncu eşi Deniz Baysal'ın 30'uncu yaş gününü romantik bir mesajla kutladı.
6.04.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Barış Yurtçu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.