Barista

Barista

Son dakika barista haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan barista gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan barista haber sayfamızda...

Barista

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 506 barista haberi bulunmuştur.
Kahve peşinde baristalıktan genel müdürlüğe!
Kahve peşinde baristalıktan genel müdürlüğe! Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk kahve satışlarındaki yükselişi baristalıktan genel müdürlüğe uzanan kendi hikâyesi eşliğinde anlattı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim Erzurum’da Suriye uyruklu sevgilisi Mohammad Nizar Arnabeh (30) tarafından öldürülen Rusya vatandaşı Anastasia Emelianova'nın (33) avukat arkadaşı Varya Mihaylova (32), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaları yakından takip ediyor.
29.03.2024 Gündem
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız
Son dakika: Erdoğan'dan Rusya ve Ukrayna'ya çağrı: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy İstanbul'da kritik bir zirve gerçekleştirdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Zelenskiy'nin Kırım Tatarları ile ilgili sözleri basın toplantısına damga vurdu.
9.03.2024 Gündem
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu 'Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişyi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu. Cenazeye Merve Dizdar, Şoray Uzun, Alper Saldıran ve Begüm Öner’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Burcu Altın Deprem, eşinin Fenerbahçe formasını tabutun üzerine koyarken; anne Seval Deprem baygınlık geçirdi.
7.03.2024 Cadde
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın'
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın' 2012-2022 yılları arasında ekranlara gelen fenomen dizi Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirdi. Meslaktaşı Burcu Altın ile 2019'da evlenen ve Zeynep adında bir kızı olan 41 yaşındaki oyuncu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu.
7.03.2024 Cadde
Barista olup, kahve ikram ettiler! Servis Varank'tan hesaplar Aktaş'tan
Barista olup, kahve ikram ettiler! Servis Varank'tan hesaplar Aktaş'tan TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Gastronomi Merkezi istihdam sağlayacak
Gastronomi Merkezi istihdam sağlayacak İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), Gastronomi Merkezi için kolları sıvadı. Konak’ta yapılacak merkezde kurslar düzenlenecek ve gıda sektörüne kalifiye eleman kazandırılacak
2.03.2024 Ege
Tolga Savacı ülkeyi neden terk etti? 'Bizim jenerasyona iş vermiyorlar'
Tolga Savacı ülkeyi neden terk etti? 'Bizim jenerasyona iş vermiyorlar' Mankenlik eğitimi için 1983'te İtalya'ya giden Tolga Savacı, iki yıl boyunca İtalya, Almanya, Fransa'da modellik yaptıktan sonra henüz 22 yaşında Banu Alkan'la başrolü paylaştığı 'Arzu' (1985) filmi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştı. Bir döneme damga vuran isimden dün akşam acı haber geldi. Oyuncu Yalçın Dömer, uzun yıllardır ikamet ettiği New Jersey'de hayatını kaybeden meslektaşı hakkında canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
27.02.2024 Cadde
Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı! 'Eşyalarımı verin'
Kovulunca gözü döndü, tezgahın üzerinden uçarak atladı! 'Eşyalarımı verin' İşine son verilince öfke patlaması yaşadı, yöneticileriyle amansız bir kavgaya tutuştu. Genç kadının, tezgahtan adeta uçarak saldırdığı kavganın görüntüleri sosyal medyada hızla yayılarak viral oldu.
18.01.2024 Dünya
Putin ilk kez itiraf etti, savaşta dönüm noktası: İstanbul'da masadan kalktılar!
Putin ilk kez itiraf etti, savaşta dönüm noktası: İstanbul'da masadan kalktılar! Rusya'nın Ukrayna'yı işgal sürecinin bir buçuk yıl önce İstanbul'da bitme noktasına geldiğini ilk kez itiraf eden Putin, o dönem yaşananları dünyaya duyurdu.
17.01.2024 Dünya
Baristaya gülücük dayağı! Tişörtünü çıkarıp dövdü
Baristaya gülücük dayağı! Tişörtünü çıkarıp dövdü Bakırköy'de bir kişi, kız arkadaşının kahve bardağına gülücük sembolü çizdiği gerekçesiyle tartıştığı baristayı peş peşe yumruk atarak darbetti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
10.01.2024 Haberler
Baristaya gülücük dayağı! Tişörtünü çıkarıp dövdü
Baristaya gülücük dayağı! Tişörtünü çıkarıp dövdü Bakırköy'de bir kişi, kız arkadaşının kahve bardağına gülücük sembolü çizdiği gerekçesiyle tartıştığı baristayı peş peşe yumruk atarak darbetti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.
10.01.2024 Gündem
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. B harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
47 yıllık kan davası barış yemeği ile sona erdi
47 yıllık kan davası barış yemeği ile sona erdi Mardin'e bağlı Midyat ilçesinde 47 yıl önce 13 yaşındaki Mehmet Alpsoy’un öldürülmesinin ardından iki aile arasında başlayan kan davası, bin kişinin katılımıyla verilen barış yemeğiyle sona erdi.
22.11.2023 Gündem
Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Unutturulmasına izin vermeyeceğiz
Erdoğan'dan İsrail tepkisi: Unutturulmasına izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan "İsrail'in nükleer silahları meselesinin unutulmasına ve unutturulmasına Türkiye olarak izin vermeyeceğiz." dedi.
20.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki gösteren Emine Erdoğan, "Yeryüzünün daha önce hiç görmediği bir vahşet sergileniyor ki savaş demek bile mümkün değil. Yüksek teknolojiyle donatılmış İsrail ordusu, sistematik şekilde sivillere, özellikle çocuklara saldırarak bir milleti tarihten silmeye çalışıyor." dedi.
7.11.2023 Gündem
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi
MediaMarkt, Türkiye’deki ilk konsept mağazası Tech Arena’nın açılışını gerçekleştirdi MediaMarkt, 6500 m2’lik alanıyla 19 farklı ünlü markanın butiklerinin ve satış alanındaki mini deneyim alanlarının yer aldığı Türkiye’deki ilk Konsept Mağazası Tech Arena’nın açılışını büyük bir katılımla gerçekleştirdi.
31.10.2023 Advertorial
Enfal Suresi Oku - Enfal Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Enfal Suresi Oku - Enfal Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’de yer alan surelerin her biri kendi içerisinde mana ve faziletler saklamaktadır. Bu bağlamda sureleri okuyan kişiler niyetleri doğrultusunda bazı manevi armağanlara erişebilmektedir. Enfal Suresi de faziletleri bakımından sık sık okunan bir suredir. 75 ayeti barındıran Enfal Suresi, Kur’an’da 8. sırada yer almaktadır. Surenin adı, 1. ayette geçen “el-Enfal” kavramından gelmekte ve savaş ganimeti manası taşımaktadır. Sure içerisinde Bedir Savaşı ile birlikte elde edilen savaş ganimetlerinin nasıl paylaşılacağı hakkında yol gösterilmektedir. Bunun yanında Müslümanların diğer din kardeşleri ile iyi geçinmesi öğütlenmektedir. Enfal Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti, Arapça yazılışı ve diyanet meali ilgili detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler
Bakan Fidan'dan Batı'ya Filistin tepkisi: Yalan söylüyorlar
Bakan Fidan'dan Batı'ya Filistin tepkisi: Yalan söylüyorlar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katıldığı yayında Filistin-İsrail gündemine dair sıcak gelişmeleri anlattı. Bakan Fidan, "Filistin meselesinde Batı’nın hem kendine hem dünyaya söylediği bir yalan var. O yalan üzerine de ciddi bir sistem kurulamaz." ifadelerini kullandı.
20.10.2023 Gündem
Karamollaoğlu: Filistin halkının yanında saf tutmaya devam edeceğiz
Karamollaoğlu: Filistin halkının yanında saf tutmaya devam edeceğiz Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail - Filistin savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
11.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, barista kursundan mezun oldu
Beşiktaş efsanesi Feyyaz Uçar, barista kursundan mezun oldu Siyah-beyazlı takımın unutulmaz golcüsü İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda barista eğitimi aldı.
3.09.2023 Beşiktaş
Bakan Çavuşoğlu: 'Erdoğan gitsin' diyenlerin pabucunu kaç seçimdir dama atıyoruz
Bakan Çavuşoğlu: 'Erdoğan gitsin' diyenlerin pabucunu kaç seçimdir dama atıyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz, bu 'Erdoğan gitsin' diyenlerin pabucunu kaç seçimdir dama atıyoruz, hala akıllanmadılar. Hala uslanmadılar. Anlayana kadar öğretmeye devam edeceğiz" dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Varank mutfakta! Önlüğü taktı, cantığı açtı
Bakan Varank mutfakta! Önlüğü taktı, cantığı açtı Aday tanıtım toplantısında “Artık en sevdiğim pide, Cantık’tır” diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın ünlü lezzetini üretiminin her aşamasında test etti. Önlüğü takarak cantık hamurunu açan Bakan Varank, kürekle cantıkları fırına gönderdi. Daha sonra da pişen cantık pidelerini ünlü şef Ömür Akkor’a ikram etti.
4.05.2023 Haberler
Bakan Varank mutfakta! Önlüğü taktı, cantığı açtı
Bakan Varank mutfakta! Önlüğü taktı, cantığı açtı Aday tanıtım toplantısında “Artık en sevdiğim pide, Cantık’tır” diyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’nın ünlü lezzetini üretiminin her aşamasında test etti. Önlüğü takarak cantık hamurunu açan Bakan Varank, kürekle cantıkları fırına gönderdi. Daha sonra da pişen cantık pidelerini ünlü şef Ömür Akkor’a ikram etti.
4.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Barista ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.