Bir göz atalım | Maç Özeti: Derby County 3-0 Barnsley
Bir göz atalım | Maç Özeti: Derby County 3-0 Barnsley Takvimler 2017'yi gösterdiğinde Derby County, Tom Lawrence'ın gol perdesini açtığı maçta, Matej Vydra ve Andreas Weimann'ın golleriyle Barnsley'i 3-0 mağlup etti. Maçın önemli anları Dugout farkıyla sizlerle.
4.02.2021 Futbol
Mario Balotelli için Barnsley iddiası
Mario Balotelli için Barnsley iddiası Brescia'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir kulüple sözleşme imzalamayan ve şu anda boşta olan Mario Balotelli'nin Barnsley formasıyla İngiltere'ye dönebileceği belirtildi.
18.11.2020 Futbol
Böyle antrenman görülmedi!
Böyle antrenman görülmedi! İngiltere'nin köklü ekiplerinden Barnsley'in kalecileri Christian Dibble ve Danny Rusling öyle bir antrenman yaptılarki antrenmandan çok savaş gibiydi.
29.01.2014 Futbol
Bazen biraz şans olacak!
Bazen biraz şans olacak! İngiltere'de Blackpool forması giyen defans oyuncusu Neal Bishop'un yaptığı hata harika bir çalıma dönüştü.
19.01.2014 Futbol
Championship'te haftanın golü Cywka'dan
Championship'te haftanın golü Cywka'dan İngiltere Championship'te Barnsley forması giyen Polonyalı orta saha oyuncusu Tomasz Cywka, Derby County karşısında attığı muhteşem golle ayakta alkışlandı.
30.12.2013 Futbol
Bu golü Arsenal bile kıskanır!
Bu golü Arsenal bile kıskanır! İngiltere'de Barnsley ile Birmingham 19 yaş altı takımları arasında oynanan maçta Barnsley takımının takım oyununu maksimum düzeyde gösterip attığı inanılmaz gol akıllara İngiliz ekibi Arsenal'in Norwich'e attığı golü getirdi.
22.10.2013 Futbol
Haftanın golü Zlatan ve Wilshere derken...
Haftanın golü Zlatan ve Wilshere derken... İngiltere Championship'te Barnsley forması giyen İrlandalı kanat oyuncusu Paddy McCourt, Middlesbrough karşısında inanılmaz bir gole imza attı. Ceza sahası önünde topla buluşan McCourt kaleye yöneldi ve defans oyuncularını bir bir geçerek topu ağlara gönderdi.
20.10.2013 Futbol
Uzak mesafeyi sorun etmedi!
Uzak mesafeyi sorun etmedi! İngiltere'de Nottingham Forest ile Barnsley 21 yaş altı takımları arasında oynanan maçta Nottingham Forest forması giyen David Morgan uzak mesafeden attığı gol ile izleyenlerin beğenisini kazandı.
17.09.2013 Futbol
İngltere'den Ali Adnan'a rakip
İngltere'den Ali Adnan'a rakip İngiltere'de oynanan Barnsley - Nottingham Forest maçınca Barnsley forması giyen Tomasz Cywka attığı harika frikik golü ile izleyenleri kendine hatran bıraktı.
16.09.2013 Futbol
Genç yıldızdan müthiş gol!
Genç yıldızdan müthiş gol! Barnsley ile Bordeaux hazırlık maçında karşılaşırken Barnsley forması giyen Tomasz Cywka, müthiş bir gole imza attı.
27.07.2013 Futbol
Tevez'den tercümanına şaka!
Tevez'den tercümanına şaka! İngiltere Ligi'nde Manchester City ve Barnsley arasında oynanan FA Cup maçı sonrası Carlos Tevez röportaj sırasında tercümanıyla bakın nasıl dalga geçti... İşte o anlar.
12.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri