Baş Sağlığı

Baş Sağlığı

Son dakika baş sağlığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan baş sağlığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan baş sağlığı haber sayfamızda...

Baş Sağlığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.441 baş sağlığı haberi bulunmuştur.
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı
Tunceli'de esrarengiz ölüm! Kadın doktorun ifadesi ortaya çıktı Tunceli'de sağlık memuru Savaş Kazikoğlu'nun (30) balkondan düşerek ölümüne ilişkin soruşturmada doktor sevgilisi Türkan B.'nin ifadesi ortaya çıktı.
17.04.2024 Gündem
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Sezer Hatemi'ye veda! Son yolculuğuna uğurlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın vefatını duyurduğu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Pediatrik Endokrinoloji Bölümünün kurucusu Prof. Sezer Hatemi, son yolculuğuna uğurlandı.
16.04.2024 Gündem
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'da tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Cadde
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti
Moda dünyası yasa boğuldu! Modacı Roberto Cavalli hayatını kaybetti İtalyan tasarımcı/modacı Roberto Cavalli'nin 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Ünlü modacının ölüm haberi ülkesi İtalya'da moda severleri yasa boğdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Cadde
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Haberler
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Gündem
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na veda! 'Onunla beraber bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Türker İnanoğlu için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi.
4.04.2024 Magazin
Okan Buruk'tan Süper Kupa yanıtı: Bizim sorunumuz değil
Okan Buruk'tan Süper Kupa yanıtı: Bizim sorunumuz değil Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçının ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
2.04.2024 Galatasaray
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Son dakika: Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Türkan Şoray'ı keşfeden ve 'Bay Sinema' olarak adlandırılan Türker İnanoğlu 50'den fazla filme imza attı. İşte detaylar...
3.04.2024 Cadde
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar YSK Başkanı Ahmet Yener önemli açıklamalarda bulundu.
31.03.2024 Haberler
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar
Türkiye seçimini yaptı: YSK Başkanı Yener'den önemli açıklamalar 81 ilde oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlanırken YSK Başkanı Ahmet Yener basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
Rusya'daki terör saldırısıyla ilgili Bakan Bayraktar'dan açıklama
Rusya'daki terör saldırısıyla ilgili Bakan Bayraktar'dan açıklama Bakan Bayraktar, “Her şeyden önce canavarca gerçekleştirilen bu terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Türk ve Rus halkının teröre karşı dayanışma içinde olması gerektiğini ifade etmek istiyoruz” dedi.
25.03.2024 Gündem
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler
Rusya'daki saldırıda son dakika... 'ABD'nin her şeyden haberi vardı!' Teröristlerin kimliği belli oldu: İyi eğitilmiş asker gibiydiler Dünya son yılların en büyük terör saldırısına odaklandı. Rusya'da bir konser alanını basan ve DEAŞ üyesi olduğu tespit edilen teröristler 100'e yakın kişiyi öldürdü ve yaraladı. ABD basınında çıkan haberlerde ise Washington yönetiminin çoktan saldırıyı bildiği ifade edildi.
23.03.2024 Dünya
Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı
Ali Sirmen son yolculuğuna uğurlandı Tedavi gördüğü hastanede 84 yaşında hayatını kaybeden gazeteci Ali Sirmen, Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.
19.03.2024 Gündem
Doğanay Güzelgün'ün ölümünde karar açıklandı
Doğanay Güzelgün'ün ölümünde karar açıklandı İstanbul Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.03.2024 Haberler
Son dakika: Doğanay Güzelgün'ün ölümünde karar açıklandı
Son dakika: Doğanay Güzelgün'ün ölümünde karar açıklandı İstanbul Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
18.03.2024 Gündem
‘Deste deste parayla oyun iyice kirlendi’
‘Deste deste parayla oyun iyice kirlendi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van ve Hakkari’de muhalefete yüklenerek “İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart‘ta sandıkta soracaktır” dedi.
16.03.2024 Gündem
Acı haber! Alman dağcılarla kayak yapan Türk rehber kar kütlesi altında kaldı
Acı haber! Alman dağcılarla kayak yapan Türk rehber kar kütlesi altında kaldı Niğde'nin Çamardı ilçesinde 6 Alman dağcı ile birlikte tur kayağı yaparken kar kütlesi altında kalan Türk rehber İsmet İnan (52) hayatını kaybetti. Valilik meydana gelen olayla ilgili açıklama yaptı.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz. Bütçe imkanlarımız genişledikçe inşallah çok daha fazlasınız yapacağız" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı
Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı MHP lideri Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu için taziyelerini iletti.
20.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baş Sağlığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.