Başbakan

Başbakan

Son dakika Başbakan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Başbakan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Başbakan haber sayfamızda...

Başbakan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 129.506 başbakan haberi bulunmuştur.
Süreç resmen başladı! Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi
Süreç resmen başladı! Azerbaycan-Ermenistan sınırına ilk sınır taşı yerleştirildi Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki sınır belirleme çalışmaları kapsamında ilk sınır taşı yerleştirildi.
23.04.2024 Dünya
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi
Almanya'da kaos çıktı! Akılalmaz teklifler hükümetin sonunu getirdi Alman hükümetinin küçük ortağı FDP'nin talepleri Berlin’de kulisleri karıştırdı, koalisyonun bozulabileceği iddia ediliyor.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’
‘PKK’nın Irak’taki varlığı bitecek’ Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi önemdeki Irak ziyaretinde “PKK’nın resmen terör örgütü ilan edilerek Irak’taki varlığının en kısa zamanda sonlanacağına olan inancımı paylaştım” dedi.
23.04.2024 Gündem
Başbakan hakaretlere adeta isyan etti!
Başbakan hakaretlere adeta isyan etti! Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, kendisine gelen ve ahlaksız, hakaret içeren sözler içeren e-posta ve mesajların bir bölümünü hem Instagram hem de Facebook hesabından yayınlayarak adeta isyan etti.
23.04.2024 Dünya
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı
Erdoğan'dan Erbil'de çok net PKK mesajı: Artık gündemden çıkarılmalı Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak ziyaretinin ikinci durağı olan Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ve IKBY Başbakanı Mesrur Barzani ile ikili ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, KDP Başkanı Mesut Barzani ile de bir araya geldi.
22.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları...
Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması! İşte projenin detayları... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Türkiye ile Irak arasında Kalkınma Yolu Anlaşması imzalandığını duyurdu. İmzalanan o anlaşmanın detaylarını Bakan Uraloğlu sosyal medyasından paylaştı. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Haberler
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu
Papua Yeni Gine, Biden'ın dayısının 'yamyamlar tarafından yendiği' imasından rahatsız oldu Biden'ın iması, Çin'in bölgedeki etkisini arttırmaya çalıştığı bir dönemde önemli bir stratejik müttefiki olan ada ülkesini rahatsız etti.
22.04.2024 Dünya
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, hükümetin iş, sanayi ve bilim sektörlerinde 'Çin casusluğunun oluşturduğu ciddi tehdidi' yakından takip ettiğini söyledi.
22.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıl sonra Irak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yıl aradan sonra resmi ziyarette bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat’a geldi.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Irak'ta resmi törenle karşılama 12 yıl aradan sonra Irak'a resmi ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey yetkililerle görüşecek. Tarihi ziyarette başta güvenlik olmak üzere ticari ilişkiler ve su sorunu masaya yatırılacak.
22.04.2024 Gündem
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü
Irak’a tarihi ziyaret! Rüzgar PKK için tersine döndü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Irak ziyaretinde terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyindeki varlığına son verilmesi sürecini başlatacak kararların alınması bekleniyor. Ziyaret çerçevesinde iki ülke arasında güvenlikten enerjiye birçok anlaşmanın yanı sıra stratejik çerçeve belgesi imzalanacak.
22.04.2024 Gündem
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’
‘ABD yine İsrail’in yanında durdu’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail ve İran arasındaki gerilimle ilgili, “İki taraf da farklı konuşuyor. BM Güvenlik Konseyi’nde herkes Filistin’in yanında yer alırken Amerika ne yazık ki yine İsrail’in yanında yer aldı. Biz zaten farklı bir şey beklemiyorduk” dedi.
20.04.2024 Gündem
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı
Midilli Limanı’nda sürpriz: Türk turistleri Miçotakis karşıladı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinden feribotla Midilli Adası’nı ziyarete giden 92 Türk turisti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Midilli Limanı’nda karşılayarak sürpriz yaptı.
20.04.2024 Dünya
8’inci toplantı sona erdi! Ermenistan işgalindeki 4 köy Azerbaycan’a geri verilecek
8’inci toplantı sona erdi! Ermenistan işgalindeki 4 köy Azerbaycan’a geri verilecek Azerbaycan ve Ermenistan tarafından gerçekleştirilen sınır belirleme komisyonunun 8. toplantısında, Ermenistan işgali altında bulunan 4 köyün Azerbaycan’a geri verilmesi ve sınır belirleme çalışmalarının sürdürülmesi konusunda anlaşmaya varıldı.
19.04.2024 Dünya
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Haberler
‘Teyakkuz halindeyiz’
‘Teyakkuz halindeyiz’ Türkiye’nin uyarılarına karşı Yunanistan, İyon ve Ege’de ‘deniz parkı’ oluşturma planını duyurdu. Dışişleri uyarısından sonra MSB kaynakları “Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek için teyakkuz halindeyiz” ifadelerini kullandı...
19.04.2024 Gündem
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak
İngiltere'den yeni karar: 2009’dan sonra doğanlara sigara satışı yasak İngiltere’deki yasa tasarıyla 2009’dan sonra doğanların ömür boyu sigara satın almasının yasaklanması öngörülüyor. Tasarı, temiz akciğerli nesiller hedefliyor.
18.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.