Başdanışman

Başdanışman

Son dakika başdanışman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başdanışman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başdanışman haber sayfamızda...

Başdanışman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 276 başdanışman haberi bulunmuştur.
Parti Meclisi için iki anahtar liste yarıştı
Parti Meclisi için iki anahtar liste yarıştı CHP Kurultayı’nda 60 kişilik Parti Meclisi’ne 380 kişi başvurdu. 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu için de 98 kişi aday oldu. Kılıçdaroğlu, PM için liste çıkarmadı.
6.11.2023 Gündem
Başdanışmanlar görevden alındı
Başdanışmanlar görevden alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 40’ı aşkın başdanışmanından bazılarının görevlerine son verdi.
15.09.2023 Gündem
CHP’de danışman krizi! Perinaz Mahpeyker Yaman'dan özür geldi
CHP’de danışman krizi! Perinaz Mahpeyker Yaman'dan özür geldi CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun geçmişte kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışman atadığına yönelik tartışma devam ediyor.
3.09.2023 Gündem
Cidde’de Ukrayna barış toplantısı
Cidde’de Ukrayna barış toplantısı Ukrayna konusuna barışçıl çözüm bulunması amacıyla yapılan girişimlere, Suudi Arabistan öncülüğündeki toplantı da eklendi. Cidde’de düzenlenecek toplantıya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Çağatay Kılıç da katılacak.
3.08.2023 Dünya
Kuran’a saldırının tehlikesini gördüler
Kuran’a saldırının tehlikesini gördüler Dışişleri Bakanı Fidan, Kuran-ı Kerim’e karşı düzenlenen saldırılara ilişkin gerçekleştirdiği telefon görüşmesi hakkında bilgi verirken “Bu sorunun ortaya çıkardığı potansiyel zararları ve tehditleri görmeye başladıklarını anlıyoruz” dedi
1.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azeri Bakan Bayramov'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azeri Bakan Bayramov'u kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'u kabul etti.
31.07.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azeri Bakan Bayramov'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azeri Bakan Bayramov'u kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'u kabul etti.
31.07.2023 Gündem
CHP örgütünde ‘Özkoç’ krizi
CHP örgütünde ‘Özkoç’ krizi Kılıçdaroğlu’nun kendisine bağladığı parti örgütü için yapacağı “koordinatör başdanışman” ataması için Engin Özkoç düşünülüyordu. Ancak Parti Meclisi üyesi olmayan Özkoç’un koordinatörlüğüne tepki geldiği için atama yapılamadı.
1.07.2023 Gündem
Rusya'daki darbe girişimine Zelenskiy'den ilk yorum
Rusya'daki darbe girişimine Zelenskiy'den ilk yorum Ukrayna lideri, "Rusya zayıflığını ve hükümetinin aptallığını maskelemek için propagandayı kullandı. Şimdi o kadar çok kaos var ki, hiçbir yalan gizleyemiyor. Ve bunlar hep bir kişi yüzünden. Rusya'nın zayıflığı açık" dedi.
24.06.2023 Dünya
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
81 il başkanı ile yol haritası zirvesi
81 il başkanı ile yol haritası zirvesi Parti örgütünü doğrudan kendisine bağlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 81 il başkanı ile bayram öncesi toplantı yapacak. Ankara’da yapılması planlanan toplantıda Kılıçdaroğlu, il başkanlarına yeni dönemin yol haritasını anlatacak...
17.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu’ndan teşekkür turu
Kılıçdaroğlu’ndan teşekkür turu CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde sahaya inmesi ve “teşekkür” ziyaretlerine çıkması öngörülüyor. Ziyaret turunda “Yıkılmadık, ayaktayız” mesajı verilmesi hedefleniyor.
16.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, danışman kadrosunu da değiştiriyor
Kılıçdaroğlu, danışman kadrosunu da değiştiriyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran’dan önce atanan tüm danışman ve başdanışmanların görevine son verdi.
16.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 'danışman' kararı: 4 Haziran öncesi atananların görevine son verildi
Kılıçdaroğlu'ndan 'danışman' kararı: 4 Haziran öncesi atananların görevine son verildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevleri 14 Haziran 2023 tarihi itibari ile sonlandırıldı
15.06.2023 Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan 'danışman' kararı: 4 Haziran öncesi atananların görevine son verildi
Kılıçdaroğlu'ndan 'danışman' kararı: 4 Haziran öncesi atananların görevine son verildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişileri görevden aldı.
15.06.2023 Gündem
Başdanışman Kılıç’tan ‘devir teslim’ anısı
Başdanışman Kılıç’tan ‘devir teslim’ anısı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü ve Başdanışman iken MİT Başkanlığına atanan İbrahim Kalın, koltuğunu Akif Çağatay Kılıç’a devretti.
13.06.2023 Gündem
İbrahim Kalın MİT Başkanı oldu
İbrahim Kalın MİT Başkanı oldu Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı görevine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın atandı.
6.06.2023 Gündem
Şentop: Türkiye kuşatılmaya müsaade etmeyecektir
Şentop: Türkiye kuşatılmaya müsaade etmeyecektir TBMM Başkanı Mustafa Şentop, HDP'nin yerli savaş uçağı Kaan'a yönelik tavrına tepki göstererek, "Türkiye terör örgütü mensuplarının bulunduğu her yerde müdahale edebilmektedir. Bu büyük başarıdır. Türkiye sınır ötesi harekatlarıyla planı bozdu. Türkiye kuşatılmaya müsaade etmeyecektir" ifadelerini kullandı.
3.05.2023 Gündem
‘Danışmanlık alıyoruz, transfer etmiyoruz’
‘Danışmanlık alıyoruz, transfer etmiyoruz’ .CHP Kurmayları, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İkinci Yüzyıla Çağrı Buluşması’nda açıkladığı vizyon belgesine ve bu belge çerçevesinde Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapacak isimlere yönelik eleştirileri Milliyet’e değerlendirdi.
8.12.2022 Siyaset
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlamayız
Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na tepki: İthal ekonomi komiserlerine bel bağlamayız Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz gün ekonomi vizyonunu açıklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bir açıklama yaptı.
4.12.2022 Ekonomi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! Toplantıya damga vuran isim: Jeremy Rifkin
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! Toplantıya damga vuran isim: Jeremy Rifkin Kılıçdaroğlu “Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağım” dediği vizyon belgesini açıkladı. Toplantıya Kılıçdaroğlu'nun "Yeni endüstriyel dönüşüm başkanım" diyerek tanıttığı Jeremy Rifkin'in online bağlantısı ve salonda yaşanan çeviri aksaklığı damga vurdu.
4.12.2022 Siyaset
AK Parti'li Kurtulmuş'tan EYT ne zaman yasalaşacak? ve Asgari ücret için hangi rakam gündemde? sorularına yanıt
AK Parti'li Kurtulmuş'tan EYT ne zaman yasalaşacak? ve Asgari ücret için hangi rakam gündemde? sorularına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya 'EYT ne zaman yasalaşacak?' ve 'Asgari ücret için hangi rakam gündemde?' sorularına yanıt verdi.
1.12.2022 Haberler
AK Parti'li Kurtulmuş'tan EYT ne zaman yasalaşacak? ve Asgari ücret için hangi rakam gündemde? sorularına yanıt
AK Parti'li Kurtulmuş'tan EYT ne zaman yasalaşacak? ve Asgari ücret için hangi rakam gündemde? sorularına yanıt AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova'ya 'EYT ne zaman yasalaşacak?' ve 'Asgari ücret için hangi rakam gündemde?' sorularına yanıt verdi.
1.12.2022 Ekonomi
Başdanışman Topçu'dan 12 Eylül açıklaması
Başdanışman Topçu'dan 12 Eylül açıklaması Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, 12 Eylül Darbesi'nin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada "'Bizim çocuklar işi başardı' diyen efendilerini, 12 Eylül 1980'de milletin çocuklarına ve milli iradeye karşı yaptıkları insanlık dışı darbenin uygulamaları ile sevindiren kuklalarını asla unutmuyoruz" dedi.
12.09.2022 Siyaset
Rus ordusunda kriz! Savaşı bitirecek teklif...
Rus ordusunda kriz! Savaşı bitirecek teklif... Donetsk'te aylardır taktik başarıları operasyonel başarıya dönüştüremeyen Rus ordusundaki kriz derinleşiyor. Cephe hattına 60 kilometre uzaklıktaki saldırılar ise yeni bir sayfa açıldığını gösteriyor.
22.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başdanışman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.